+1 yılsöylediğin gibi bu şekilde alışmışsın, kadınlar geç boşalmaz, geç kıvama getiren erkekler vardır, birde konuşmaktan çekinen çiftler, nelerden zevk aldığımızı konuşabilsek hem sevişme daha keyifli hemde daha fazla orgazm oluruz, ama maalesef türkiye şartları bu... sende öncelikle vucudunu tanı zevk noktalarını bil ve partneri yönlendir, ön sevişme uzun tut (türkiyede ön sevişme 2 dakika 😁🤣) sonrasında bak bakalım neredeyse her pozisyonda orgazma ulaşırsın..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHormonsal yapısından dolayıdır gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm beyinde biten bir şeydir. Senin zirveye çıkman için gereken şeyler vakit alıyorsa bu senin karakterinle alakalı.
00 Yorumla geç olan da var erken olan da var değişiyor kişiden kiişye
00 YorumlaBazı kadınlar erken boşalabilir bazı kadınlarda biraz daha geç olabilir. Yengeç burcu musun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim böyle olmasını. Doya doya yalayıp emiyorum ne güzel :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklı etkenler var.
Kadının bu konuda ki travmaları
Hazır hale getirilmemeleri
Tabuları
Geçmişte yaşadıkları
Bir çok etken var daha. Birde kötü cinsel deneyimler00 YorumlaErkek soba gibidir bir anda alevlenir bi anda söner. Kadın kalorifer gibidir geç ısınır geç söner
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç alakası yok ki sen ne kadar hızlı olursan kadında o kadar çabuk boşalır aheste aheste devam edersen tabiki geç boşalır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluyarılması lazım ben mesele klitorise penisimle fırcaladım titredi su gibi bosaldı kadınların bosaldıgını bile bilmiyodum ilk defa gördum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kadında böyle bir durum yoktur. Partnerden partnere bile farklılık gösterir ayrıca. Zincirleme orgazm olan kadınlar dahi var ama nadir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yöntemini bilirse çok sürmez ayrıca erkekler gibi bir kez değil arka arkaya birkaç kez orgazm olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın geç uyarılır ondan dolayı uzun süre ön sevisme olması lazım, sizin ön sevişme ne kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHormonlar daha az olduğu için geç bosalırlar ve boşalma anında erkeğe göre daha fazla zevk alırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyyşş penis içindeyken beyaz beyaz üstüne akıyor ya 🥵
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılcünkü doğada önemli olan erkeğin boşalması
040 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
doğada seks zevk için değil gen aktarimı için yapılır. diğer hayvanları gözlemlediğinde erkek dişiyi dölledikten sonra çeker gider. önemli olan dişinin zevk alması değil döllenmesidir
Soran+1 yılSen de bu amaçla yapıyorsun yani
Soran+1 yılSence benim sorum gen aktarımıyla mı ilgili? Kıt mısınız ayrıca s*x sadece gen aktarımı değildir. Cinsellik bir dürtüdür ve bir ihtiyaçtır aynı zamanda da bay çok bilmişler.
- +1 yıl
seks sadece gen aktarımıdır. zevk için yapılacak olsa dahi içgüdüler gen aktarımını amaçlar. aslında doğada seks yapan çift son derece saldırıya açık ve korunmasızdır. o yüzden erkeğin boşalması olabildiğince kısa sürmesi bi avantaj.(seksi erkek bitirir). modern çağda kadının tatmin olması zevk alması çok önemli bi faktörmüş gibi ifade edilse de vahşi doğada bu önemsiz. evrimsel süreçte kadının tatmin olması önemsenmemiş fakat erkeğin boşalması daha önemli olduğu için kısa sürede boşalıp genlerini aktaran erkekler gen aktarımında daha başarılı oluğu için evrimsel süreç böyle ilerlemiş.
Soran+1 yıl@CanKara11 ergen olduğun her halinden belli seni ciddiye almıyorum o yüzden. @SSvermiştim engin bilgilerin için teşekkürler. Fakat konumuz evrimsel süreç ve gen aktarımı değil. Cinsel haz anlamında sordum. Sen gen aktarımı için yaparsın olur biter. Ama keşke yapmasan. Lütfen prezervatif kullan. Amacınız karşınızdaki insanı küçümsemek mi, gövde gösterisi mi? Bu soruyu soruyor olmam bahsettiğin şeyleri bilmiyor olduğum anlamına gelmez. Cinselliğin haz boyutu da var gen aktarımının yanında bundan bahsediyorum.
Soran+1 yılYaa sen de çok komiksin ablacım.
- +1 yıl
işte ben de diyorim ki bu evrimsel sürecle alakalı. kadınlar neden bu kadar geç boşalır diye sormuşsun. sen, ben şu an hayatta olan tüm insanlar bizden önce yaşayıp gen aktarıminda başarılı olan insanların genlerini taşıyoruz. belki de kadınlardan daha geç boşalan erkekler de yaşıyordu fakat gen aktarımında başarısız oldukları için günümüzde bu özelliğe sahip erkek göremiyoruz. erkeğin bir an önce orgazm olması çok önemli. mesela tam tersi oldu kadınlar erkeklerden daha önce orgazm olmaya başladılar ve seksi erken bitirdiler. doğada genler erkekten kadına gönderilir. döllenme sağlanır ve gelecek nesil yetiştirilir. eğer ki kadın erkekten önce orgazm olursa seks döllenme gerçekleşmeden bitecek ve yeni nesil oluşmayacak. bazı arastırmacıların yazılarıni okumuştum. çoğu hayvanın dişisinin seks sırasında orgazm olma belirtisi bile yok. insan türüne de baktığımız da daha orgazmın tadını bilmeyen orgazm olamayan bir sürü kadın var. fakat orgazmın tadını bilmeyen erkeğin olmasi mümkün değil.
erkeklerin zevk reseptörü tek bi yerde ve ulu orta meydandayken (penis ucu). kadınların ki biraz daha karmaşık. mesela erkekler meme ucundan, boyundan kulaktan zevk almazkan kadınlar nerdeyse vücutlarının her yerine dokunulmasından haz duyuyo. buna rağmen kadınlar erkeklerden daha geç orgazm oluyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabın için. Yukarıdaki ergen yüzünden sana da ters cevap vermiş oldum kusura bakma
Soran+1 yılBunları konuşmak için seks uzmanı olmaya gerek yok. Ayrıca bir şey demiyorum soruyu soran benim.
Soran+1 yılTamam küçük ergen
Soran+1 yıl25 yaşındayım sen 19 ergen değil de nesin. Profilindeki sensen büyük duruyosun
- +1 yıl
@CanKara11 sakin ol bence. ortamı neden geriyosun. hakaret etmenin de anlamı yok. bir çok kadının rasyonel kavramları anlamakta zorlandıklarını gördüm. duygusal kavramları anlama yetenekleri daha gelişmiş. sen seninle zıt görüste olan her insana hakaret edersen kimseye bir şey anlatamazsın.
@soran rica ederim. tartışmaya gerek yok. ortamı germenin anlamı da yok. - +1 yıl
Pardon @SSvermiştim büyüklük taslayınca çıktıştım sorusu bile rüyasında yaşadıklarıdır simdi
Soran+1 yıl@CanKara11 ne diyosun ya daha iki üç sözcüğü bir araya getirip cümle kuramıyorsun. Ne dediğin de anlaşılmıyor
Soran+1 yılKızmadım ki saygımı neden bozayım ablacım sen küçük bir ergensin sonuçta normal bu davranışlar
Soran+1 yılProfiline biraz baktım 19 yaşında olduğunu söylemişsin bir cevabında ve genelde hakaret içerikli cevaplar vermişsin. Neden böylesin?
- +1 yıl
Ya neden hesabımı geziyorsun ayıp, sinir olduğum sorulara evet böyle cevaplar yazıyorum ve evet 19 yasındayım sakladığım bir sey de yok reelde böyle değilim elimin altındaki dünyada biraz fazla kırıcıyım üzgünüm aslında yardımcı olmaya çalıştığım kişiler de var çarpıcı olanlar gözüne takılmış olabilir kızma sende be.
Soran+1 yılKızmıyorum ki ama büyük duruyosun. 23 dedin ya ondan soyledim. Ben de 25'im 18-19 sanıyorlar
Soran+1 yılİnanmazsan inanma hatta öğretmenim
Soran+1 yılÖğretmenler de insandır. Nesi var ki sorunun? Sen de hiçbir şeye inanmıyorsun.
Soran+1 yılErgen olduğun için mi? bu doğal bir süreç
Soran+1 yılYaa niye ama çocuğum
Soran+1 yılÇünkü sen seviyeni giderek dusuruyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadının uyarılması daha zordur çünkü
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sokacak bir şeyi olmadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeç boşalmaz. karşıdaki erkek kadını tl tanımıyordur
00 Yorumla
+1 yılBilmem onu sana sormalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Hepsi bir değil... Bazı kadınlar iki dk sürüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldoğası gereği öyle...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılön sevişme yapılmadığı için
kadını hazırlamamak00 Yorumla
+1 yılKasıyorlar kendilerinei
00 Yorumla
+1 yılKadına bağlı gerçi erkeğe de bağlı
00 Yorumla
+1 yılBundan keyif alıyorlar demekki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendini yeterince vermediği için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde yeterince uyarılmadıkları için oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İşini bilmeyen erkeklerle takıldığı için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar da geç degil ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılPartner i Tecrübesizdir
00 Yorumla Geç mi😃 çoğu erkenci tatlım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılonlar geciktirebiliyorlar diye biliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
evet o şekilde alıştırmışsın kendini.
bu arada çok güzel betimleme yapıp hepimizi-en azından beni- güzel azdırdın.
tebrik ederim :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaprak tutkusu azalmıştır
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaçıklamaya göre dikey sürtünme ile boşalıyorsunuz. buda sizi zi. ken yap. rağın ince olduğunu gösterir. çünkü vajina genişlemesinin olmadığı pozisyondur bu. kadınlar geç boşalır. ama bence kendinizi Seksi hissettiğiniz, fanyazileriniz, kıyafetleriniz (bu erkeğin değil sizin isteğiniz) şeklinde düşünün. birazcık bencil olun. ve arkadan vajinaya girişi deneyin. çok işe yarar.
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Geç olmasıni tercih ederim
00 Yorumla
+1 yılÖylemiymiş
00 Yorumla
+1 yılGüzel bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAy ne bilelim Mahmut
00 Yorumla
+1 yılİlişkide mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyle bisey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkegin elinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek boşaltamaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri