Ben erken boşalan üstüne de penisi küçük (12 cm, toplum küçük diyor) biriyim. Aklıma takıldı.
Erkeklerden daha fazla uyarılmalarına rağmen nasıl daha geç boşalabilirler ya
Erkeklerden daha fazla uyarılmalarına rağmen nasıl daha geç boşalabilirler ya
Daha fazla zevk aldıkları doğru fakat kadın cinselliği, erkeğinkine göre çok daha komplike bir yapıda. Kadınlar; cinselliğe daha zor uyarılmakta ve birtakım sosyal kaygıların da etkisiyle bilinçaltlarında oluşan bazı korkuların da etkisiyle daha zor adapte olmaktadır. Erkeğin, hemen girip de boşalıp çıkayım demesi ve ön sevişmedeki başarısızlığı da yine büyük bir etkendir bunda. Geç boşalma veya hiç boşalmama, işte bunlar ve bunlara benzer etkenlerden dolayı oluyor.
1- 12-16 arası normal penistir toplumun dediğine çok takılma ona kalsa kime sorsan 23-24 cm kalın damarlı.
2-erken boşalma derken normal ejekülasyon süresi ön sevişmeden hariç 5-20 dk arasıdır 5 dk dan uzun sürüyorsa erken boşalma sorunun yok sadece kontrol eksikliğin var o da kendi kendine geliştirebileceğin bişey.
3-her kadın geç boşalmaz bazıları oldukça erken de gelir birden fazla çoklu orgazm da yaşayabilirler ama sorun penetrasyonun kendi başına zevkli bişey olmamasıdır çok fazla çünkü vajinada asıl his klitorise içerden bağlı sinirlerdir ama kendi başlarına klitorisin verdiği zevki veremez bu sebeple çoğu kadın mastürbasyon yaptığında orgazm olsa da ilişkisinde orgazm olamadığını söyler sebep klitorisi okşamaya alıştıkları için penetrasyonun o kadar zevk vermemesi dir halbu ki seks esnasında 2 si aynı anda yapılsa mesela erkek gitgeli yaparken erkek veya kadın aynı zamanda klitorisi okşamaya devam etse orgazm olmama şansı zorla imkansız arası bişey ve bir de her kadın aynı stimülasyon tipinden hoşlanmaz nasıl her erkeği aynı şekilde okşamak işe yaramıyor her erkeğin hassas penis noktaları farklıysa (klitorisde aslında gelişmemiş içe doğru kök salmış bir penisdir)
kanka mastürbasyon ile 4-5 gitgelde boşalıyorum o kadar erken
offf knk alınma üstüne de sen gerçekten premature ejaculation (erken boşalma) hastasısın yani senin ki senin kabahatin değil bayağı hastalık yani git bi tedavi ol sadece mastürbasyon yaparken bu kadar kısa sürmesi anormallikden de öte yani sana hasta değilsin diyen doktor diplomayı geri iade edip keşke o 7 yıl üniversiteyi hiç okumasaydı yani
Doktora falan gidemem.
Evde mastürbasyon yaparken tam boşalacakken çekiyorum elimi bekliyorum öyle yapmaya çalışıyorum. 2-3 gündür aksatıyorum ama yapmaya çalışıyorum sürekli.
Sivilce de yapıyor yaw
doktora gidemem ne demek olm iyi misin sen
ya kral gerekirse elimle yetinirim, ama doktor olmaz. İleride kendi ekonomik özgürlüğümde eyw olur da şu an asla olmaz
haa ailene mi söyleyemiyosun? asıl söylemen gereken onlarda ailenle aran iyi değilse bişey diyemem ama tez vakitte ekonomik özgürlüğünü eline al git senin durum öyle ortada bırakılacak iş değil bi de sakın durumu düzeltmeden manita falan yapma bak sonra çok üzülürsün kendine güvenin iyice yıkılır bi düzlüğe çık hele
öyle yapacağım, eyw tavsiyelerin için
lafı olmaz
Cevap
2Cevap
Elini, belini, dilini bir arada dönüşümlü kullanacaksın. Sadece iki tıklamakla olmuyor işte.
Beceriksizsiniz çünkü çoğunuz
Avrupa da da aynı ama siz bilirsiniz. d
@ramses___ mültecilere sen vermişsin g*tten belli
Zevk alabiliyorlar mı ki kısacık ilişkiden
lkasjdklşsalas peki. d
Hayır dalga geçmek amaçlı söylemedim. Genelde erkeklerin 1 dkdan kısa sürdüğünü söylüyorlar
ilaçlarla uzatıyorlardır bence
onu sana kim dediyse erken boşalan birine denk gelmiş ya da bi halt bilmeyen bi kız olması gerek çünkü normal ejekülasyon süresi 5-20 dk arasıdır 5 dk dan erken geliyorsa erken boşalmadır ama hastalık sayılması için bunun düzenli bişey olması lazım yoksa bazen çok heyecan yapıp erken gelenler de oluyo
Evli misin?
yok be abi 18 yaşındayım daha
İlişki yaşadın mı?
hayır, bu durumdan dolayı hakettiğimi düşünmüyorum, sevgilim bile olmadı hiç. d
İlişki ile mastürbasyon aynı olmaz
öyle derler de inanmıyorum
ilişki ile mastürbasyon aynı değil zaten bazısı ilk seferinde (erkek) hiç boşalmadığı da oluyo vajina hissi ile el bir olmadığından alışamadığı için ama senin durum ciddi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?