Gizli Üye(18-24)1 yılÇünkü erkek mümkün oldugunca en kısa zamanda boşalmaya programlanmış kadında mümkün oldugunca en uzun sürede boşlmaya programlaşmış varlıklardır erkek bu boşalma süresini ne kadar uzun tutarsa kadın o kadar zevk alır 1 dk için seks yapmanın anlamı yok
01 Yorumla
Soran1 yılben boşalsamda ama penisimi ereksiyonda tutuyorum
En İyi Cevaplar
1 yılSana hayallerinin otomobiliyle bir tur atma firsati sunuluyor diyelim. Tam yerlesip motoru calistiriyorsun. Gaza basip harekete gececekken benzin bitiyor. En yakin benzinlik de yuruyerek yarim saat uzakta 🤷 daha kotusu yanlarinda baska arac getirmemisler. Oradan ayrilmanin tek yolu yuruyerek tek basina donmek 🤷...
012 Yorumla
Soran1 yılAçık konusurmusunuz lütfen
Soran1 yılÇok anlamadım lütfen açık konuşun
- 1 yıl
Peki. Cinsellik beraber yapilan bir aktivitedir. Sen de partnerin de tatmin olmalidir. Ancak bir kadinin gercek tatmine ulasmasi uzun surer. Erkegin isi 5 dk icinde bitersa kadin ayarlari bozulmus halde kalir ve bir kadini bu sekilde birakmak igrenc bir davranistir. Basladigin isi biteceksin. Bitiremeyeceksen kadinin ayarlarini bozmayacaksin.
Soran1 yılNeden bozalim ki boşalınca da devam edebiliyoruz ama?
- 1 yıl
O zaman problem etmez. Niye etsin 🤷
Soran1 yılO zaman neden herkes erken bosalma sorun diyor
- 1 yıl
Her erkek bosaldiktan sonra devam edemez ya da devam etmek istemez. Onemli olan parnerinin de isini gormek. Gorebiliyorsan sorun yok. Goremiyor ya da gormuyorsan buyuk sorun. Bir de kadinlar erkekler gibi calismaz kafasi. Aylarca hersey guzel gittikten sonra bir gun ayni anda bosalmadiniz diye de uzulebilir.
Soran1 yılAaaaa bak ben bunu yeni öğrendim ben her erkek bosaldiktan sonra penisi inmiyor sanıyordum bu kişiden kişiye değiştiği için mi erken bosalma sorun çünkü ben 2 posta attiyirum yinede indirmiyorum ancak bir şey yapmaz isem felan iniyor
- 1 yıl
O durum sabit degil. Psikoloji, ozguven vs com etkileyen faktor var. Kimisi de isi bitince hic umursamaz. Doner totosunu yatar. Partnerin memnunsa cok kasmana gerek yok. Memnun degilse sorunu ona sor.
Soran1 yılPeki erken boşalınca penisi inenler geciktirici kullansın 40 dakika pompa yapsın geciktirici spreyler var?
- 1 yıl
Gorursen birini soylersin. Konu teknik olarak amacini asti. Sana kolay gelsin.
Soran1 yılEyw saol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılçünkü erken biter seks.
01 Yorumla
Soran1 yılAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şimdi başlıyorsunuz kadın zevk almaya başlarken daha tam tatmin olmadan sen gelince onun işi yarım kaliyor sebebi bu
05 Yorumla
Soran1 yılAma bosaldiktan sonra devam ederiz?
Soran1 yılNeden süre gecmesi lazım ben boşaldıktan sonra penisim yine ereksiyonda kaliyor ama
Soran1 yılEvet ediyorum maşallah Allah nazar degirmesin bosaldiktan sonra indirmeyebiliyorum
Gizli Üye(18-24)1 yıl10 saniye için neden altına yatsın ki değmez 0 zevk
11 Yorumla
Soran1 yılBenimki bosaldiktan osnra inmiyor iyi mi sence
- Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılyarım kalıyorlar çünkü
01 Yorumla
Soran1 yılNiye
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü istedikleri kadar zevk alamıyorlar
017 Yorumla
Soran1 yılNeden ne fark ediyor
- 1 yıl
Çok şey farkediyor
Sen beraber olduğun kadınla boşalmadan bıraksan ne olur
Soran1 yılBoşaldıktan sonra devam ederiz ama
- 1 yıl
Sen boşalınca devam edemezsin ama kadın devam edebilir
Soran1 yılNeden ben devam edemiyorum peki bunu anlamadim
- 1 yıl
Çünkü zirveyi yaşıyorsun
Zirveden sonra gidebilecek yer en aşağsıdır tekrar sil baştan yapman lazım devam etmen için
Soran1 yılHayır ben bosaldiktan sonra peniskm ereksiyondan inmiyor ama herkeste böyle değil mi
- 1 yıl
Nasıl inmiyor? Boşalma olduktan sonra inememesi mümkün değil 😄 yoksa başka bişey mi yapıyon
Soran1 yılNe gibi bir şey yapacam anlamadım
Yemin ederim ki inmiyor- 1 yıl
Uydurma iniktir 😀
Soran1 yılValla inmiyor diyorum neden yalan soliyeyim
- 1 yıl
Neden söylemeyesin 😄
Soran1 yılNiye söliyim
- 1 yıl
Niye söylemeyesin boşalma olduktan sonra iner her türlü ıspatla diyecem ama ıspatlayamazsan ne yapaıcan
Soran1 yılİspatlarim video ile
- 1 yıl
İspatla bakalım
Soran1 yılHesabına bak
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne