Cinsel Yaşam Erkekler mi, kadınlar mı daha çok seks düşünür? illlyaada Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkekler Kadınlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler mi, kadınlar mı daha çok seks düşünür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. erkekler daha çok düşünür 1 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkekler sürekli düşünürler ama icraat düşündükleri kadar uzun sürmez kadınlar az düşünürler ama icraat düşündüklerinden fazladır 2 1 Yorumla illlyaada +1 yıl İyi özetlemişsin aşko Yorumla
Edadjkx Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kadinlar, ama biz erkeklere gore daha dayanikliyiz ve belli etmeyiz. Erkekler belli ediyor. 6 0 Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Kişisine göre değişir. Benden daha fazla seks düşünen kız arkadaşlarım da oldu pek fazla düşünmeyen de. 1 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Erkekler sürekli düşünürken kadınlar daha şehvetli dolu düşünür. 2 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kadınlar ama nasıl oluyor bilmiyorum kendilerini çok iyi tutuyorlar 2 0 Yorumla
h8hc4c Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl seks i herkes düşünür ama herkes guzel yaşayamaz 1 0 Yorumla
yiğitbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl burada gördüğüm kadarıyla Kadınlar daha çok önde geliyor 1 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Ve erkek katılımcıların daha fazla seksi düşündüğü birçok makalede yayınlanmıştır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Özel durumumdan dolayı libidom hep yüksek ona rağmen kadınlar daha çok seks düşkünü olduğunu gördüm çoğunlukla. 0 0 Yorumla
ejderiderya Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Kadın daha çok düşünür erkekler daha çok uygulamak ister 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Net kadınlar bu arada 2 0 Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Banane kimin ne düşündüğünden. Ben bana bakarım 2 12 Yorumla Edadjkx +1 yıl Hayata bakis acim jsjjsjskks Yorumla Baba-Fingo +1 yıl @Edadjkx hll spr dvm Yorumla Edadjkx +1 yıl Hangi dil bu? kskskkzk Yorumla Baba-Fingo +1 yıl @Edadjkx yeni keşfettik 🤣🤣 Yorumla Edadjkx +1 yıl Hayirli olsun ksjsksk Yorumla Baba-Fingo +1 yıl @Edadjkx güle güle kullan 🥹 Yorumla Edadjkx +1 yıl Urettigin dili bana armagan etmen cok hos jsjsjks Yorumla Baba-Fingo +1 yıl @Edadjkx yaparım öyle jestler arada, böyle de delikanlıyim 💥 Yorumla Edadjkx +1 yıl Yurru bee nsjxjjs Yorumla Baba-Fingo +1 yıl @Edadjkx yürüt beee Yorumla Edadjkx +1 yıl Ay yazik engelin mi var tabii yardimci olurum Yorumla Baba-Fingo +1 yıl @Edadjkx gel o zaman bana doğru Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kadınlar. Yapamadıkları için. 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tartışılır 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum 1 1 Yorumla Psigareşh +1 yıl Bence değişken birşeydir ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
erkekler daha çok düşünür
Erkekler sürekli düşünürler ama icraat düşündükleri kadar uzun sürmez kadınlar az düşünürler ama icraat düşündüklerinden fazladır
İyi özetlemişsin aşko
Kadinlar, ama biz erkeklere gore daha dayanikliyiz ve belli etmeyiz. Erkekler belli ediyor.
Kişisine göre değişir. Benden daha fazla seks düşünen kız arkadaşlarım da oldu pek fazla düşünmeyen de.
Erkekler sürekli düşünürken kadınlar daha şehvetli dolu düşünür.
Kadınlar ama nasıl oluyor bilmiyorum kendilerini çok iyi tutuyorlar
seks i herkes düşünür ama herkes guzel yaşayamaz
burada gördüğüm kadarıyla Kadınlar daha çok önde geliyor
Bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Ve erkek katılımcıların daha fazla seksi düşündüğü birçok makalede yayınlanmıştır.
Özel durumumdan dolayı libidom hep yüksek ona rağmen kadınlar daha çok seks düşkünü olduğunu gördüm çoğunlukla.
Kadın daha çok düşünür erkekler daha çok uygulamak ister
Net kadınlar bu arada
Banane kimin ne düşündüğünden. Ben bana bakarım
Hayata bakis acim jsjjsjskks
@Edadjkx hll spr dvm
Hangi dil bu? kskskkzk
@Edadjkx yeni keşfettik 🤣🤣
Hayirli olsun ksjsksk
@Edadjkx güle güle kullan 🥹
Urettigin dili bana armagan etmen cok hos jsjsjks
@Edadjkx yaparım öyle jestler arada, böyle de delikanlıyim 💥
Yurru bee nsjxjjs