Cinsel Yaşam P*rno izlemekten kendimi alamıyorum, ne yapmalıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 220 P*rno izlemekten kendimi alamıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. sexting e ne dersin? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benimle konuşarak dur diyebilirsin 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Biran evvel evlenin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasip olmuyor yojsa bende yuva kurmak isterim Yorumla
Kıvanç92828 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Evlilik yaşadiniz mi peki? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yok yasamadim Yorumla Kıvanç92828 +1 yıl Bence normal ara sıra isteğinin olması iyi bile dayaniyorsunbyani Yorumla Kıvanç92828 +1 yıl Aslında bende de aynı sorun oluyor bazen Yorumla Kıvanç92828 +1 yıl Peki tam rahatlama saglaya biliyor musunuz? Yorumla Kıvanç92828 +1 yıl Seni tanımak isterdim Yorumla Soran +1 yıl Yas kac ki sizin Yorumla Kıvanç92828 +1 yıl 28 tanıyabilir miyim seni Yorumla Soran +1 yıl Nerde yasyorsunuz tanisabilir de Yorumla Kıvanç92828 +1 yıl Ankara 'dayım sadece tanımak istiyorum merak ettim seni Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sonrasında rahatliyor musun peki. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok degil oncekine gore ama sakinliyirum biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaktin var mı peki tkp edebilir misin birkaç bir şey sorabilir miyim Yorumla
Hellams3338 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl İhtiyacın sonuçta 1 1 Yorumla Hellams3338 +1 yıl Bulsana beni Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bırak hemen 0 0 Yorumla
orhii59 Takip Et Bilge Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. evlensen ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor yani hep bi sekilde yarim kaliyor Yorumla orhii59 +1 yıl nasıl yarım kaldı Yorumla Soran +1 yıl Mesela yarim kalmisliktan ne anlyorsunuz ben hic bir zaman muradimi alamadim oyle diyim Yorumla orhii59 +1 yıl derin konu Yorumla Soran +1 yıl Aynsn o yuzden bosverelim😅 Yorumla orhii59 +1 yıl gel konuşalım Yorumla
Hardmanistanbul Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Namaz onmli 🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İkisi bir cok zorluyor ama Yorumla Hardmanistanbul +1 yıl Evlen ama sana bu yaştan sonra seks yetmez Yorumla Soran +1 yıl Evlilik nasip olmadi su durumlara kalacak biri degildim ben de yoksa niye kendimi yorayim. Seks yetmez ne demek Yorumla Hardmanistanbul +1 yıl Gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Bağımlılık oluyor bendede
Evlenerek
diyemezsin
Dur diyemezsin keyfini çıkar.
Normal Değil mi
oda ihtiyaç rahat ol
sexting e ne dersin?
Arkık vucudun çok istiyor demeekkii
Birbirimize gönderelim mi
Benimle konuşarak dur diyebilirsin
?
Biran evvel evlenin
Nasip olmuyor yojsa bende yuva kurmak isterim
Evlilik yaşadiniz mi peki?
Yok yasamadim
Bence normal ara sıra isteğinin olması iyi bile dayaniyorsunbyani
Aslında bende de aynı sorun oluyor bazen
Peki tam rahatlama saglaya biliyor musunuz?
Seni tanımak isterdim
Yas kac ki sizin
28 tanıyabilir miyim seni
Nerde yasyorsunuz tanisabilir de
Ankara 'dayım sadece tanımak istiyorum merak ettim seni
Diyemezsin
Bazen hormonlar söz dinlemiyor
Evlen
Sonrasında rahatliyor musun peki.
Cok degil oncekine gore ama sakinliyirum biraz
Vaktin var mı peki tkp edebilir misin birkaç bir şey sorabilir miyim
İhtiyacın sonuçta
Bulsana beni
doktora git ya da evlen dinini tamamla
Hala izliyor musun
Mastürbasyon cokmu yapıyon napmsyi dusunuyon
Evlenerek
Normal bir şey
Bırak hemen
evlensen ya
Olmuyor yani hep bi sekilde yarim kaliyor
nasıl yarım kaldı
Mesela yarim kalmisliktan ne anlyorsunuz ben hic bir zaman muradimi alamadim oyle diyim
derin konu
Aynsn o yuzden bosverelim😅
gel konuşalım
Namaz onmli 🤣
İkisi bir cok zorluyor ama
Evlen ama sana bu yaştan sonra seks yetmez
Evlilik nasip olmadi su durumlara kalacak biri degildim ben de yoksa niye kendimi yorayim. Seks yetmez ne demek
Gel
Devammmmm