30 yaşındayim bekarim tesettürlü namazlarima dikkat eden birisiyim ama bazen p*rno izlyorum rahatlamak için buna nasil dur diyebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle Allah kabul etsin ibadetlerini. Nasıl ki inanmak inanç ruhun açlığını doyuruyorsa , midenin açlığını yemek, susuzluğunu su içmek gideriyorsa bedenin cinsel açlığını da bireysel tatmin yolları bi dereceye kadar doyurur otesinde tam doyum cinsel ilişki ile gercekleşir. Bu çok dogaldır kabullenmek gerekir, yaratılışımızda bu istekler , açlıklar mevcut çünkü. Dolayısıyla bedenin cinsel açlığa düşünce videolar izleyerek kendini tahrik etmenin yani tatmine bedenini zihnini fiziki psikolojik olarak hazirlamanın sonrasında bireysel tatmin yolu mastürbasyon yapmanın kendini doyurmanın, açlığını gidermenin bir sakıncası yok. Bu konuda içini ferah tut. Çünkü bu açlığı doyurmadığın zamanda sosyal ve psikolojik hayatın etkilenir, zarar görür. Bedeninin istek, ihtiyaç ve açlıklarının farkında ol ve pişman olmadan sevdiğin yemeği/tatlıyı yediğinde mutlu olup keyiflendiğin gibi anın tadını çıkart. Kendi doğana karşı savaş açma. Onun dışında bir tavsiye veya yardıma ihtiyac duyarsan kapım açık. Gercek ve samimi olan herkese olduğu gibi..
31 Yorumla- +1 yıl
Cidden tebrik ediyorum, çok güzel bir yorum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılTam tatmin yaşamadığın için kendini tam manasıyla rahatlatmadığı için sürekli bir şeyler izlemek ve onun etkisi ile kendini rahatlatmaya ihtiyacı hissediyorsun bunu aşabilmek için başka yöntemler denemelisin p*rno sürekli zihnini meşgul ettiği için bir süre sonra zaten hiçbir şeyden zevk alamıyorsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
83Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Spor yap
Enerjini atarsın
Yediklerini ictiklerini duzenle yağlı yiyecekler kuruyemiş cips vb yiyeceklerden uzak dur senin hormonlari yükselten bişe vardır mutlaka bunlardan
Birde herkesin tavsiyesi gibi olacak ama evlenmeye bak ;)
Allah kabul etsin
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet beslenmem iyi yani enerjik seyler valla dofeu bildiniz
Soran+1 yılHaftada iki üç boyun 1.70 kilom 70
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım sağlık açısından yeme içme uyuma yıkanma ve cinsellik günlük giderilmeli. özellikle kalp ve damar sağlığı için cinsellik düzenli günlük en az gün aşırı giderilmelidir
istekleri bastırmayın mastürbasyon yaparak rahatayın. bu haram değil. kuranda buna ilişkin haram beyanı yok. keyfinize bakın22 Yorumla- +1 yıl
sözlerime güvenin
ben 35 yıldır kuran okuyorum
kendi, m hem mimar hem inşaat mühendisiyim. fas tunus cesair mısırdan tutun israil ırak ve diğer arap ülkelerinde projeler yaptım.
boş durmadım. kahir ün. veya bağdat ün. gibi belirli ün. lerde akademik araştırmalar yaptım
tefsir meal tarih kültür coğrafya iklim konomi... boş durmadım.
şu an da uluslar arası kuran seminerlerine katılan biriyim. geçen ay en son semineri yaptım. sözlerime güvenebilirsiniz
bende uyduruk bilgi olmaz hepsi referanslı bilgilerdir.
Soran+1 yılBende iki yıl dini eğitim aldım az çok caiz nedir haram helal biliyorum. Tefsir alışkanlığım yok ama Kuranı Kerim okuyorum hamdolsun. Tefsire 'de başlamak istyordum hangisini okumalıyım başlangıç olarak öneriniz var mı
+1 yılBence p*rno da mastürbasyonda insan bedeni için ihtiyaçtır. Sadece kadınlarda libido yüksekliği çok daha tehlikeli oluyor. Erkeklere göre daha istekli oluyorlar. Eli yüzü düzgün işinde gücünde evine bağlı ahlaklı biri ile evlen bence. Zaten evlenme yaşında gelmiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılO saydigin maddelerin birine sahip biri cikmadi karsima ki evlensem
Evlenelim mi? 😀 Şaka bir tarafada dert yandığın husus mastürbasyon alışkanlığı mı yoksa p*rno izleme alışkanlığımı?
Her iki koşulda da yapman gerekenler aşağı yukarı aynı. Tabi mastürbasyon. İse biraz daha iraden gerekiyor. Boşta kalma, şehvetini ateşleyecek şeyler işlememeye çalış. p*rno izlemeye yol açan alışkanlık silsilesini biraz zorla.14 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon p*rno cok nadir izliyorum diyim
Soran+1 yılCok tesekkur ederim deniyecem
+1 yılBu konuda kendini bence kasmamalısın. Bu ihtiyacın bir şekilde giderilmesi gerekiyor. Sen yine iradeni koruyup yalnızca mastürbasyon yaparak rahatlatıyorsun kendini. Bunu yapmaya devam etmelisin bence. Onu da hayatından çıkarıp iyice kısıtlama kendini
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. inandıüın seylere göre bunu yapman normal aslında zina yapmak istemiyosun (bununzşna olduğunu dusunduğun icin ıyle diyorum bana ters mesela) ama tutmak icin hormonlarını tutman lazım
23 Yorumla
Soran+1 yılSize ters olan ne anlayamadim canim
Soran+1 yılTabi bende size saygı duyarım. Benim görüşüm bu sadece 😊
Yaş itibariyle de gayet normal yaptığın davranış. Sonuçta her insanın içerisinde bir haz bir libido var. Sende rahatlamani bu şekilde yapıyorsun. Bırakmak istemenin sebebi ne ki gayet doğal şeyler bunlar
10 Yorumlabende senin gibiyim. izlemeden duramıyorum aklımdan çıkmıyor sanırım evlenmek en doğrusu. bana ulaşırmsıın
11 YorumlaBen indirdiklerimden izliyordum siteden izlemiyordum sonra bir gün kafama koydum son izleyisim diye sonra çektikten sonra hepsini sildim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Ona dicek birseyim yok ihtiyaç hali iyi isrydr demiyorum bir şekilde giderilmeli en zararsiz görünen sekilde kendi hayal gucun yoksa ya da yetmiyorsa
10 YorumlaZinadan iyidir.. ben de zina yapmamak için sürekli izliyorum.
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen dur diyemedim yıllarca sen nasıl demeyi düşünüyorsun.
10 Yorumla Dur diyemezsin yapacak bisey yok istersen fikirlesebiliriz?
12 Yorumla- +1 yıl
Olurmu🌹😇
- +1 yıl
Ordamsn
Deme zaten bu da olsun yani nedn kısıtlıyosun ki rahatlamaya bak
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yıldur diyeceğin bir şey yok ki ortada ne saçmalıyorsun. gereksiz baskı oluşturup sapkın bir şey mi olacaksın. abartmıyorsun daha ne
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer mastürbasyon yapacak isen, p*rno izlemeden yapmaya çalış. En azından hayal gücün çalışır. Yavaş yavaş azaltmaya çalış vs demiyorum, direkt kes ve hayal gücüne bırak her şeyi.
10 Yorumla
+1 yılYani bi şeyler yaşarsan daha çok rahatlayabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiydim namazımı şükür elimden geldiğince kilardim ama po. rm ma. st da yapardım şükür 400 gün yapmadım şu an ayda bir yapiyorum filmde izlemiyorum kolay kolay
28 Yorumla- +1 yıl
Aaanssıl oldu o nasıl bıraktın. valla bende aynıydım bu site biraz engelliyor neyse ki baya azaldı çok şükür ama aklıma geldi mi çok kötü oluyor yine duramıyorum vay bedemek ki gerçekten çağın hastalığı bu namaz abdest dinlemiyor bende neredeyse namazı bırakacak gibi oldum bunun yüzünden Allah korusun yaa
- +1 yıl
Allah affeder inşallah 🥺🤲🤲
Cevap sahibi+1 yılNamaz uzak tutuyor kardeşim kim ne derse desin şükür kılıyorum hiç zina falan yapmadım elime kız eli degmedi 28 yaşındayım mastürbasyon olayı eskiden 3 günde 1 yapardım sürekli p. orn izlerdim ama hergun şükür şu 400 gün yapmayınca bünye tazzelendi şu an mastürbasyon isteğim hiç olmuyor filmde izlemiyorum izleyince sanki başım ağrıyordu önceden bide şu faydası var ma. st yaptığım zamanda çok çabuk ruyalanirdim şimdi yapmadığım için 20 günde belki ruyalanirim ancak
- +1 yıl
Maşallah ne güzel Allah kabul etsin bende aynı senin gibiydim de işte namaz kılmama rağmen maalesef def edemiyorum yazabilir misin özelden
Soran+1 yılNamaz kesinlikle çok koruyucu bir ibadet her yönden
- +1 yıl
Evet doğru da kılmama rağmen yapıyordum ben. Yazabilir misiniz biriniz
Soran+1 yıl@Mericeyn10 yani cok cok tutamadigin zaman bende yapyorum gusul alip nanazimi eda ediyorum o sekilde
- +1 yıl
Bende aynı da çok şükür uzun zamandır izlemiyorum ama bazen aklıma geliyor bir anda tmamen kurtulamnın yolu yok mu günah sonuçta
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. dozunda por. n. o ilaç gibidir. dur demen gerekmez. dozunu ayarla yeterli. çok mu istek geliyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılneden dur diyorsun. demekki vucudun istiyor. neden eziyet edersin ki kendine.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Bence normal cunki insan yaradılışı gereği tabiatında olan bir durum ama çok fazla izlemek de sıkıntı normdl bir şekilde devam edilebilir
00 Yorumla
11 ayBebeğim bem de ayni şekilde soru sordum ben de ayni şekildeyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıl- + Yaklaşık yedi senedir izlemiyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahatlamak için konuşalım istersen p*rno izlemene gerek kalmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno bana zevk vermiyor seslo konusmak daha iyi geliyor ama zevk meselesi sonucta
00 Yorumla
+1 yılİsteyince bırakabilirsiniz ben braktım
13 Yorumla
Soran+1 yılNasil ama
- +1 yıl
Beynini yönetmeyi bilmen lazım
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılmastürbasyon bir ihtiyac. buna dur diyemezsin. namaz kılman yapmayacaksın anlamına gelmez. insansın sen.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Evlilik çözer gerçekten bu işi
12 Yorumla
Soran+1 yılDemi yoksa baya zorlanyorum artik
+1 yılHayalhanem YouTube...
117 Yorumla
Soran+1 yılTamam o hicsyi donliyorum ama ben cok istekli biriyin
- +1 yıl
Sabır ve zaman... Emin ol hani hevese yenik düşmek çok kötü bir şey ama azimli birisin ki buna çözüm arıyorsun bu iyi bir şey umarım geçer bu durum gönlünce olur:)
Soran+1 yılİnsallah ya aslinda benimm soyle oluyor kendimi tutmaya calsyorum ama kazi mezi aktinlari geliyor ya normal abdest gider diye biliyorum sonra supeye dusuyorum yapayim kurtulayim diyorum oyle oluyor
- +1 yıl
Anladım bizde de oluyor ama işte o anlık heves var ya herkesin düşüncesi farklı tabi şah damarı gibi bir anlık ya ne olacak abdest alırım düşüncesi... Hakkımızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılSizi manevi konuda çok bilgili gördüm maşallah
Soran+1 yılBen p*rno degil de rahatlamak istyorum bi anlik oluveriyor
- +1 yıl
Keşke pişmanlık şeytan sözü imiş o bilgiyi birde tam anlamıyla uygulasak... İşte başımıza her şey o anlık şeyden gelmiyor mu hani kendimize ya çok güveniyoruz ya da alıştık bu duruma ama baktın geliyor bu şey hani hava al su iç telde gorduysen kapa kitap oku dene bakarsın olur sonra gönlünce olur :)
Soran+1 yılBen afedersin hafif sulandi abdestim gitti diyorum normalde gusul abdestinide cok zor alyorum bi kerede alip ckamyorum biraz vesvese yani
- +1 yıl
Hani bnce iyi birisin sen çözüm arayışındasin üzgünsün belkide huzursuz zamn öylede böylede geçiyor kendine dikkat et olur mu ve oku araştır bakarsın faydası olur denemiş olursun:)
Soran+1 yılCok Tesekkur Ederim 😊 Allaha emanet olun
- +1 yıl
Rica ederim sizde Allah'a emanet olun 😇
- +1 yıl
Dua ettiğin zaman duana katarmisin
Soran+1 yılTabi ne diye katayim isim alirsam daha iyi olur
- +1 yıl
Bayram diye
- +1 yıl
Bnde seni katiyim teşekkür ederim 😇
Soran+1 yılRica ederim ben isim verneyeyim burdab
- +1 yıl
Nasıl istersen mesaj da atabilirsin tercih senin :)
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. senin çözüm belli 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİzlemen seni sosyal hayatında etkiliyor mu?
12 Yorumla
Soran+1 yılEtkiliyor
- +1 yıl
O zaman hayatın gerçekleriyle yüzleşmen ve ona göre hayatini yonlendirmen gerekiyor. Eksisi artisiyla hepsine bakman gerekiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendinle başbaşa kalmamaya çalış haftada 2 3 e düşür
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBagimli olmuşsun bende öyleyim sürekli izliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen p*rno seksting yaparak bıraktım düzenli partner yapıyorum kendime
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe oral yapılırsın varya bırlıkte izleyelim yalayım heryerını inleteyım senı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHobi edin kendini çok boş bırakma
18 Yorumla
Soran+1 yılTamam yine oncekine gore az bakyorum da
Cevap sahibi+1 yılDuramazsın elin hep oraya kayıyorsa
Soran+1 yılBiraz istekliyim ben ondan ya normale gore
Cevap sahibi+1 yılNormal çabuk ıslanıyorsundur
Soran+1 yılEvet herkes ayni mi ki islanma konusunda
Cevap sahibi+1 yılYok herkes bir olmaz
Soran+1 yılBenim cok oluyor iste o sknti bi anda hemde iyi mi kotunmu
Cevap sahibi+1 yılUlaş bana
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik yardım al.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılsenin evlenmen lazım
10 Yorumla
+1 yılOlabilir bizde senin gibiyiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hepimiz izliyoruz kanka
11 Yorumla
+1 yılDur deme. kendi kendine izle. kime ne zararı var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bir arkadaş edinirsen bundan kurtulursun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İzle hakkındır nolucak
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden zor. Evlenbence
10 Yorumlap*rno izlemek yerine sexting ile rahatlamak istersen mesaj atabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir bağımlı oldun knka sen dfgdfgdf
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Biz burdayiz yaz bana halledelim
00 Yorumla
+1 yılÇok hoşsun. Yaz da beraber izler konuşuruz arada?
00 Yorumla
+1 yılizle normal bene izliyorum su an
00 YorumlaDeme o kadar da lüksün olsun :)
00 Yorumla
+1 yılVücut istiyor ama normal değil mi
00 Yorumla
+1 yılNormal çünkü olağanüstü durum var sende
00 Yorumla
+1 yılSende bizdensin bende hergün bakarım tutamıyorum
00 Yorumla
+1 yılReelini yaşarsak birlikte seyretmene gerek kalmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. diyemezsin, doyumsuzsun
10 Yorumla
+1 yılHerkes izlyo evli olan da bekar olanda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu zekayla trool deneme yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılTrool deneme ne ki
Hobi edin kendini çok boş bırakma
🌹10 Yorumla
+1 yılDur diyemezsin
10 Yorumla
+1 yılDur deme gerek yok