Arkadaşlar mesela kozla erkek flört edince ya da sevgili olunca koz ölüşüyor oynaşıypr ama sevişmiyor seks yapmıyor soyunmuyor. Erteliyor ve erkeği durduruyorsa bekletiyorsa ama erkek ısrar ediyor hep istiyorsa koz da bundan erkeği terk edip her yerden engelleyip ben diğer erkeklerle devam edicem demişse erkek acıdan kudurur mu? Ya da çok yakışıklı kimsenin şuana kadar reddetmediği birini kız reddediyorsa filan erkek uzaklaşıyorsa üzüldüğü için mi!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşu anda dünya da iki milyardan fazla reşit yaşta kadın var. bunun en az bir, bir buçuk milyar tanesi fiziksel ve veya karakter olarak hikayendeki kızdan çok ama çok daha üstün. eğer hikayendeki yakışıklı oğlanın kafatasının içinde en az bir uskumrununki kadar fonksyonel bir beyin varsa, saniyenin yaklaşık onda biri kadar bir sürede hikayedeki kezonun k*ıç*ına tekmeyi basıp, bütün ilgisini o bir buçuk milyar çekici kadından bir ya da bir kaç tanesine yönlendirecektir.
not: hikayedeki oğlanın ezi*ğin teki olmadığını varsayıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHimayedeki oğlanlar eziğin teki ki ben diğer erkeklerle flörte devam ederken onlar yalvarmaya devam ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. Kisilikle alakali bir durum. Kimisi gider arkasina bile kimisi pesinden kosar.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bi arkadaşımın erkek direkt gitmiş soğuk yapmış. Ama benim reddettiğim baya yalvardı aradı mesaj atıp taciz etti engelledim. Aradaki fark ne sence.
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılkudırır sxmedoyı icşn
13 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
kudurur
Soran+1 yılAynen kuduruyor çoğu
+1 yılDelikanlı ise çeker gider kardeşim ise tehdit eder
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Sende benim son soruma yanıt verir misin rica etsem
Ergen sorunları
00 Yorumla
+1 yılyazı şeklinden 13 yaşındasın gibi kızım
00 Yorumla
+1 yılOlur. ama. neden ne gereği varki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok be sallıyorlar sizde inanıyorsunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorum be cidden ağlayan yalvaran eden var o kadar acı mı çekiyorlar diyorum. Bi insan bu kada düşürmez çünkü onuru gururu varsa kendini seks için bence.
Cevap sahibi+1 yılDeğil mi? Git köşede boşal yani.
Soran+1 yılAynen öyle diyorum. canım tuvalette boşalıyor mal elini dikip ezikler.
Cevap sahibi+1 yılErkek olmak zor 🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoz koz koz
30 Yorumla
+1 yılOf of
03 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
Çok kötüyüm saatlerdir elimde elizabet elizabet bi yere kadar bıktım artık
- +1 yıl
Bıktım et ete değmiyor hiç
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaçma bir soru
00 Yorumla