İlk ilişkide hayvan gibi girme isteği nedir
İlk gece abazanlığı yenilemez mi?
illa tecrübeli mi olcak erkek
İlk gece abazanlığı yenilemez mi?
illa tecrübeli mi olcak erkek
Hissetmez ama ilk ilişkide hissedebilir. Kadınlar nasıl kızlığın bozulduğunda bir acı hissediyorsa bazı erkeklerde öyle acı hisseder. Şahsen bende olmuştu ölüm gibi bişeydi valla girdim bir 10-15 saniye öyle bir acı çektim ki tarifi mümkün değil. Sonra öğrendim ki bu sadece bende olmuyormuş çoğu erkekte olurmuş. Ama ikincide falan bir daha acı olmadı rahat rahat git gel yaptım :D
dar oldugumu için acıyo başka bir acı mı
bilmiyorum valla acıdan ne yapacağımı şaşırmıştım o yüzden sebebini hatırlamıyorum :D
ilkinde bakıre mıydı karsı taraf birde hayvanlık yapma isteği oldu mu istemsizce
Evet bakireydi. Hayvanlık yapma isteği ister istemez oluyor sonuçta senelerin ateşi var :D Ama bu her iki taraftada oluyor ister istemez. Ama bir taraf deneyimli olursa bu gibi şeyler olmaz. İlk seferde böyle olmasının sebebini ben sana açıklıyım. Örnek olarak bir erkeğin penis boyu 12 cm ise bu mastürbasyın yaparken yaklaşık 9-10 cm olur ama ilişkiye gireceği zaman penis daha fazla gerilir ve daha fazla uzar. İlk defa penis haddinden fazla gerildiği için ister istemez bir an evvel olsun bitsin istiyosun. O gerginlik aklını başından alyor yani...
ben tecrubesz ıstyrm ama hayvanda olmasın yanı
fanteziye bak :D niye bekaretini sen mi alcan :D
evt ne vr
Sordum sadece kızma yav :D kaç kişiyi milli ettin şuana kadar?
etmedım bir kişyle oda sadece bnle olsun ısterm
he pardon ben konuyu yanlış anlamışım. böyle bir soru sorunca bende bayağı tecrübelisin sandım
Örnek olarak bir erkeğin penis boyu 12 cm ise bu mastürbasyın yaparken yaklaşık 9-10 cm olur ama ilişkiye gireceği zaman penis daha fazla gerilir ve daha fazla uzar. yanı mastta penıs kısalıyo cınsellkte uzuyo mu?
Hayır mastürbasyon sırasında penis tam olarak erekte olmuyor hepsi bu
yani gercekte daha mı uzuyo boyu
evet yaklaşık 1-2 cm daha fazla uzar
ılk ılıskıde onde nazık sonra sert olmayı severım her zaman :P abazanlık yapmam normal ılıskı gayet ıyıdır , tucrubelı ya da tecrubesız fark etmez ama genelde kızlar tecrubelı sevıyormus bıldıgım kadarıyla :P seyım kalkıkken acı hıssetmem aksıne zevk alırım partnerımın ıcıne gırerse ya da oral yaparsa :P
ilk yaptıgın ılıskıde ve sonrakı ılskılerde hayvanca veya norml fark oluyo mu
yoo genelde normal yaparımm yanı partnerım ısterse hayvancanada yaparımm yaptıklarım oldu tabıkıde suana kadar 12 kısıyle yaptım sadece 4 kısıyle hayvancana yaptımm sert sevdıklerı ıcın oda
sence cok mu yapmısım? pekı sen normal olmasını mı ısterdın yoksa hayvancana mı?
benim sorum serttı yumusaktı değil errkk ilk ilşkıye gırdıgınde kendıne hakım olamayıp hayvanlasıyr mu dyrm
kısıden kısıye degısır yanı bn gayet normaldım hıc kalkıpta hemen saldırıp ısımı bıtıreyım demedım kendımden cok partnerımın zevk almasını sevıyorumm o bosalınca halıyle bende bosalıyorum ondan once bosalınca bı anlamı kalmıyor
teşşkrlr yorum içn
rıca ederım ne demek senden once erkek bosalsa vede yapmak ıstemese ne yaparsın o an?
boşalabilr zamnla alışır boşalmamya baslar ilk gun neden sorun ediyim
yanı sorum ılk gun ıcın degıl sonrakı zamanlarda dıyorumm sen onden once mı bosalmak ıstersn yoksa ondan sonramı?
önce
pekı daha once ılıskıye gırıpte once bosalduıgın oldumu hıc?
ilşkm olmadı
hmm bakıresın yanı? pekı erken bosalan erkekmı senın ıcın daha ıyı gec mı? vede neden gec?
ne alaka
neden ene alaka? erken bosalan erkek mı sneın ıcın daha ıyı gec mı?
Hiç sanmıyorum acı hissettiklerinin tam tersine zevke duyarlı olurlar bence
abazalık hemen yenilecek bir durum değildir
hayır tecrübenin şartı yok
ilk gece şöyle böyle tecrubelı olsun falan dyrlardı
kimisi acıdan ölüyormuş yorumlara göre bende yeni öğrendim
Herkes yuva kuruyor ilişki yaşıyor asırlardır o bazı insanların aşırı kasılmasındn kaynaklanıyor bence.. Kendisini eşine saklayan bir kız tecrübeli istemez onuda kendisi gibi ister.. O kim acıdan ölüyormuş diyorsa emin ol sallamıştır. Birazcık acı oluşuyor ama oda geçiyor zaten
iyi birine denk gelmişşin ilk ilşkide kimisi çok acıyomuş
O da onların acele etmesinden kaynaklı
Cevap
42Cevap
1-abazaliktan
2-erkeklerde birsey senin oldumu ya da ulasabilirsen bazen degeri yitebilir
3-eh olacak az bucuk
Soru basligi cevabi : hayir acimaz
2de ne demek istediniz
Ilk gece abazaligi demisin ya
Erkekler ulasabildigi seylerin degil ulasamadigi seylerin tutkunu olur. yani ilk gece o azginlik gider gitmesede 1 ay sonra rutine baglar
Hayvandan kastın normal olmayan seks hayatı.
İlk gece abazanligi diye birşey olmaz kadın isterse yaşanır.
Tecrübe li olacak diye bir şey yok herkes annesinin karnın da mı öğrendi herşeyi.
Senin aradıgın erkek bakir biri.
normalde acı olmuyo ilişkide olur mu bilmiyorum sanmıyorum gerçi de belli olmaz denemediğim bir olay sonuçta.
normlde olmuyorsa o zmnda olmaz sanırım
içerde bir şey ısırmıyosa olmaz diye düşünüyorum :D
haha bılmem acıyo dıyen vardı :)
ben de gördüm şaşırdım ilk kez duydum genelde erkekler ya heycandan ya hiç kalkmamasından ya da 10 snde bitmesinden korkar acı da varmış demek garip geldi. dişleri yok demi bunun :D
orgazmda girerkn acıyormuş
pek bilinen bir şey değil bu o zaman kızlarınki gibi meşhur olmadığına göre.
ama bı yorumda ılk gırıste acı dıyen başka bısy galba anlamadım
bilmiyorum bir şey diyemem düşününce saçma geliyo acıması adam hayvansa dolabın üstünden zıplayım falan derse kadın altından kaçcakmış gibi saldırırsa o zaman bir ihtimal olabilir. öyle olan da var sanırım sanki soyunmadan boşalmaya bütün işi 2 3 dk içinde halletmezde öldürceklermiş gibi davranan.
Sünnetsizim ve sünnet derisi darlığı da var ereksiyon olunca Penis başı sünnet derisi içinde açığa çıkamıyor ve sünnet derisi Penis başını siktigi için biraz acı verebiliyor
sünnetsz olunca olmuyo acı falan bıde sunnetsz daha mı ıyı
Evet sünnetsiz Penis kesinlikle daha iyi. sünnet derisi altında salgılanan maddeler doğal kayganlastirici ve Penis başı her zaman nemli yumuşak çok hoş sünnet derisinin salgıladığı kendi mukozasi. Ereksiyon olurken sünnet derisi kendiliğinden nemli ve kaygan Penis başı üzerinden geriye doğru kayar ve o esnada sürtünme olur erkeğe çok haz verir. KizlarIn o anı görmesi çok tahrik edici kızlar açısından
Temizleme çok kolay sünnet derisini geri çekip Penis başını yıkamak yeterli
anlamadım :) çok karışık
Neresini anlamadın ki 😊
Ama fimosiz yani sünnet derisi darlığı var ise ereksiyon olurken acı verebilir sünnet derisi Penis başını bogdugu icin
Gördün mü sünnetsiz
intten baktım farkına
Fark ne peki 😊
bası mantar gibiyse sunnetlı duzse normal penisin devamıysa sunnetsz :) dogru mu
Ahahah doğruluk payı yüzde 80 😀😀😀
Sönük halde fark nasıl ereksiyon halde nasıl bunları da söylersen yüzde yüz olacak 😀😀
Düz ise normal devamı ise sünnetsiz?
ereksyonu bılmıyrm ınttede fazla yoktu resım onuda sen anlt :)
Sönük halde sünnetsiz olanin başı sünnet derisi ile örtülü. Penis başı gözükmez. Ancak sünnet derisi el ile geri çekilerek Penis başı ortaya çıkartılır. Bir de ereksiyon olunca sünnet derisi kendiliğinden geri çekilir başı ortaya çıkar. sünnetsiz olanın başı pesbembe veya mosmor olur ve daima nemli çok canlı gözükür. Ama sünnet derisi darlığı var ise sünnet derisi geri çekilmez ancak çok zorla çekersin o da canı yanar erkeğin. Ereksiyon da bile Penis başı gözükmez sadece idrar deliği gözükür. Sünnetli olanın başı her zaman açıkta olduğu için soluk mat renginde olur ölü Penis resmen cansız görünüm kötü.
1 acımaz
2 hemen hayvan gibi girenler tecrübesizdir
3 ü anlamadim 😂
4 yani bence tecrübeli olmalı
tecrubesz olunca kız yonlendrse hayvan olmayablr mı bn tecrsz ıstyrm
O senin isteğin olabilir tabiki
tecrubbesz dye hayvan olmasına gerek yok bnce raht bır ılşkıde olblr
Aslında herkes öyle tecrübeli biri de iyi yapcak diye birsey yok
aynen
onların tüfek kabzaya gelmiştir :D yapcak bişey yok :D
tecrübeli erkek can yakmadan nasıl olacağını bilir
öyleysede acısını kadından ccıkarmaamalı
zaten bilse kendi iyiliği için yapmaz, ne jadar ıslanırsa kadın ne kadar vajina rahatlarsa erkekte çok zevk alır, daha geç boşalır kadında zevk alır 2. postayı ister :) ama işte mast geleneğinden geliyo çoğu :D cinselliği mast gibi sanıyolar
erkek ön sevısmeyı uzun tutrsaa daha kolay boşlmaz mı bide erkek mı mast gbı sanıyo cınsellığı kadın mı
erkek ön sevişmede boşalacak duruma geliyosa zaten bu erken boşalmadır, ön sevişmede olsa
seks de olsa çok uzun sürmez, erkek mast gibi sanıyo tabiki,
zaten insanın doğasında var, kadın elitel bir dokuya sahip yumuşak, ama erkek öyle dğeil, kadın okşanılmaktan boynunun öpülmesinden göğüslerinin yalanmasından zevk duyar,
bu yüzden erkeğin bunları göz önüne alması lazım yapı gereği
ama ilk yaptıgında heycandan erken boşalabılr bu hep böyle devm edıcek anlamına mı gelr
ayrıca mastta hemen boşltma olayı mı vr bılmıyrm gerck cınsllktn ne farkı vr acıklarsan sevınırm
tabiki değil, tecrübe arttıkça boşalma süreside uzar gider.
gerçi ben ilk yaptığımda baya geç boşaldım ama genel olarak yaptıkça normalleşir
ya mastta vakit geçirdiğin bişey yok, seni çeken şey sadece mesela erkekler için testisler meniyi üretince erkeğe bir istek gelir boşlamanın yollarını arar, amacı sadece o hissi almaktır, 1. cisi çok iyiydi 2. kez mast yapayım diyeni pek duymadım
1. cisi çok iyiydi 2. kez mast yapayım diyeni pek duymadım bunu anlamadm
yani üst üste mast yapanı duymadım
mastta penıs kısalıyo gerck ılşkıde uzunyo mu orayıda anlamdm
olurmu öyle şey :) süre olarak didyorum :)
istersen burdan konuşmayalım bölük bölük oluyo
pardon bn yorumları karıştırmışım başkası demiş uzar kısalırı
sorun değil :)
Aci filan olmaz okisiye baglidir olsun bitsin diye oyle yapiyodur benim ilk zamanlardaki hareketlerim le simdikiler cok farkli tecrube deyistiriyor
Niye abazan olsun ilk gece ne verdin ne icirdin de hayvanlik yapsın? Yapmaz
yapan vr yapmayan var soruyrm işte
Yıllardır o ilk gece abazalığını yaşıyorum benimki geçmedi
nasıl yanı
hayvaniz cunku dogamizda var bu. e sayenizde okuz ayi vb her hayvan olduk. 😂 hayvanligi seviyoruz. 😂 ha bu arada erkegin tecrubeli olmasi kizin yararinadir. ;)
bn tecrubesz sevyrm
Eğer indiren olmazsa içimizde patlıyor.
Çok fena çok.
Siz siz olun öyle bırakmayın bir delikanlıyı, günahtır.
acıyor mu pekı
gayet koly boşalıyosunuz nası içinizde patlıyo
ne oluyor boşalmıyınca dedım bnde
herkeste yok ağrı
Hayır hiç bisi hissetmiorun hatta kestirmek istiyorum
şanslısınız o zmn kimisi acıyormuş istediğiniz zmn ilşkiye girebilirsinz
Ben kiz olmak istiyorum
bende erkek
Ayy keşke olsa
Tecrübeli ve romantik ve duygusal şeyleri yoğun yaşatabilecek biri ile ilk deneyim çok daha kolay olur. Tabi ki en önemlisi duygusal şeyler önemli
Tecrübe şart yoksa acıdan başka bir şey hissetmezsin.
niye sevişmeyı uzun tutmuyor
sorun değil sonrakıı gun tekrr dener
asla hayvan gibi girmem öncevajinayı güzelce yalarım emerim daha sonra girerim.
erkegın ılk ılışkısını dyrm
hiç öyle birşey olmadı
çok ta rahat bir ilişkiydi
peki
yaş29 işinin uzmanı oldunmu karşı taraf hayvan gibi oluyor
nası uzman olup hayvan oluyor
İlk gece candır yılların acısı çıkıyor kolay değil yani kızlarında böyle düşünmesi lazım bence
erkekten yılların acısı cıkıyo olan kadına oluyo saygı duyulmalı beyefndı
Kadına ne oluyor bana söylermisin biliyimde ilerde bende ona göre hareket ediyim
canı acıyor beli kırılan var vajınusmus problmlerı bır suru sey bilmıyor musun
Bel kırılması tamamen bir halk uydurması öyle bişey yok, can acımasıda olmaz anala yapmıyor sınuçta ve vajinusmus böyle senin gibi dar düşünen kızlarda oluyor çünkü hep ayıp, kötü olarak öğretiliyor cinsellik ondan sonra kız ilk gece korkusundan tak diye vajinusmus oluyor yani bütün bunlara sebep olan kızların psikolojisi lütfen normale dön at şu saçmalıkları kafandan
asıl sen saçmalıyosun bunlar erkktn kaynaklanıyo kımısı gayt raht ılşkı yaşıuo kımısıde kaç gun acı cekıyo bn dar dusuncelı dıyılmm her turlusunu bılıyrm BILGIM VAR
Saçmalama ya cinsellik seks dünyanın en güzel duygularından yaratanın bir lütfu erkeğede kadınada. Sen gerçekten bişey bilmiyorsun
keser mısın bı ya
Seninle evlenecek adama sabırlar diliyorum
sen hayvanca devm et sonra kadın nıye ısteksız dersın ogren bı bışy ogretıyz bahaneler bahanelr belkı sen cahılsın bı dusun sadece konuşmayı bılıyn
Ulan salak canının acıdığını nerden çıkardın o zman millet niye sevişiyor niye acil servisler beli kırık insanlarla dolu değil
bnde senle evlnck kadına diliyorum bnde kötu bısey demıyrm bu olayı ama ılk gun hayvanlık yapmıycnn ilk geceyı nasıı seveblrsn karsı tarf sevmezkn bncılsın
Benim evleneceğim kız senin kadar önyargılı ve saf değil emin ol
saf deglse bu tur seylere acık sız bılırsınız bışy demedm
Diyemessinde zaten
Acı olmadı hiç
İlk gece daha olmadı ama abazalar gibi vahşi olacağımı sanmıyorum
En sonunda şu tecrübeli lafını kullananları bir hücreye kapatacağım!!!
her önüne gelenle yapmış mı dyım ne dym
Hayır lafım geneldi aslında. Tecrübeli olmayı normalmiş gibi gösterenlere lafım.
terchm tecrubesz benim
O zaman tamam. :)
Hayir
Kisiye bagli
Gayrete bagli
Istege bagli
kimisi acıyormuş o yüzdn bir hayvanlık ıstegı oluyomuş sebepsz hayvanlık yapan varsa bılmem
Ben aciyan duymadim
yorumlarda yazıyo
bir rahatsizligi yoksa dalga geciyordur
bn herksın acıyo zannedıyrdum eskıden de duymuştyum hatta dun erkk arkdsm yoo nıye acısın falan dedı sasrdm soruyım dedm
Yanlis bilgi
ya millet kız-erkrk arkadaşıyla bu konuyu konuşuyo utanın..
Helali bekleyin
erkeğe göre değişir
hmm anladım çünkü bn acıyor diye biliyodum nöbet falan tutuyorlar bir erkek arkadaşım niye acısınki demişti kafam karıştı
bunlar bahane inanma sen :)
ilkti çoktu farketmıyo yanı
hissediyoruz.
Ölüyoruz acıdan
erkk arkdasım yoo acımıyo dedi
kişiden kişye değişiyrmuş
Başlık başka içerik başka :)
hepsini sordum :)
aslında bağlantılı o hayvanlığı sebebı acı mı dıye sormak istedm
yanı her tecrubesz erkk ılk gece kotu dıyemeyız öyle diyolr tecrubelı olsun ıstyrlar
ilkte ve sonrakılerde fark oluyr mu
tecrubelı olursa acımaz olayı gerck mı yoksa kımı erkk ıstese kendını dızgınler mı
ben ögretrm gerk yok
Erkek olmadan anlıyamazsın😉
sende kadın olmadan anlayamazsın
o halde bir deniyelim sennle görüşlerimizi oturup tartışalımolur mu :D
Sen Kadin bn erkeksem oturup tartisirim
hiç fark etmezsen nasıl istersen :D
Acı yok
teskkrlr
hard zamanla acıtmadan olmalı
Yok canim zevk hissediyorum
hayr
Ya o insanlıkla alakalı