Gizli Üye(36-45)+1 yılbel ağrısı ne alaka? uzun sure boşalmayan erkeklerde bazen testıslerde ağrı olabılır ustune bırde rahtık olursa boşalmadıgı ıçın uzun sure ağrı olur boşalınca geçer yoksa her tahrıkte boşalmal gerekse sokaklarda kag yagardı
19 Yorumla
Soran+1 yılKendisi dedigi icin sordum bel agrisi olur mu diye. Tahrik dedigim yolda yururken olan bisey degil. Sevistikten sonra devam etmeyip bıraktığında olmasından bahsettim. Uzun süre ne kadar uzun? Mesela 1 günü bulabilir mi boşalmazsa
Cevap sahibi+1 yılyok be 5-7 gun bazen 10 dan habsedıyorum o belkı rahatlatmanı ıstemıştır vs ondan dedı yoksa ne alak
Soran+1 yılİyi de bel niye dedi ben de bunu anlamadım. Orası olduğunu da söyleyebilirdi. Oturup kalkarken yerinden doğrulurken falan ağrıyormuş.
Cevap sahibi+1 yılbelı tutulmuştur belkı ne bıleyım bellen hıç bır alakası yok
Soran+1 yılKuyruk sokumu diyen oldu bel ağrısı olur diyen de oldu. Kişiden kişiye değişiyor demek ki
Soran+1 yılBide mesela sen 3-5-10 günü bile bulabilir dedin. Kimi bikaç saat diyor. Çok karmaşık bu işler
Cevap sahibi+1 yıl:D alışmış kudurmuştan beter derler karışık fılan değil cınsellık ısteyen ağrıda olur her şeyder olur yanı :D
Soran+1 yılAlışmış olsam karmaşık gelmezdi merak edip sormazdım. sevdiceğe ağrı da çektirmezdim. Kudurmuş olabilirim o da daha beter bence :)
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 evlenin
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç olmaz ağrı falan, öyle diyen de bahane uyduruyordur.
05 Yorumla
Soran+1 yılHareket edemiyodu ama
- +1 yıl
Yalan ya yalan inanma.
Soran+1 yılNiye yalan söylesn ki 🙄
- +1 yıl
Vermen için.
Soran+1 yılÖyle bişey istemediği için yalan söylemesi saçma
+1 yıloluyomş
22 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle duydum da
- +1 yıl
hemşire konustu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKasık ağrısı olur ilkindede değil oda devamlı tahrik olup boşalamazsa olur
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi bahsettiğim ufak tefek şeylerden tahrik olma değil direkt oraya fazla temas olmasa da sevişme vs den sonra
- +1 yıl
Evet kasık ağrısı olur boşalamadıpında
+1 yılYumurtalıklardan, kasıklara vuran bir ağrı başlar. Boşalmadan da o ağrı dinmez.
14 Yorumla
Soran+1 yıl1 gün 3-5 gün olsa da geçmez yani
- +1 yıl
Geçer :) o sana ağzına vermek için onu boşaltman için yalan söylemiş. 1-2 saate en geç geçer.
Soran+1 yılbir seferinde ertesi gün de devam ettiğini söylemişti. Diğerinde ne kadar sürer bilmiyorum ama öyle bişey istese de dile getirmedi ısrar falan etmedi yalan söylemesi anlamsız bence
- +1 yıl
Bence de. Boşaltmanı istiyorum tahrik oldum demesi kafi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılolur ben bir saat mast yapip tam bosalma raktesinde birakiyorum agriyor :D bosaldiktan kisa sure sonra gecer ama
110 Yorumla
Soran+1 yılBoşalmazsa ne kadar sürer ağrı
Cevap sahibi+1 yıldegisir bazen 1 saat bazen dha fazla
Soran+1 yılErtesi güne mesela kalır mı ağrı boşalmazsa
Cevap sahibi+1 yılyok ama ertesi gune kalmaz yatar uyaninca ya bosalmis ya da iyice islanmis olur kendi bosaltir bende hep boyle
Soran+1 yılDediğine göre kendisi halletmemişti ertesi gün de ağrı çekmiş hep
Cevap sahibi+1 yılrahat durmamisir dusunmsutr oynamistir filan :D
Soran+1 yılÇol yoğundu ertesi gün de düşünmüştür mutlaka ama oynayacak vakti yoktu ya da abdestsiz dolaşmak istememiştir
Cevap sahibi+1 yılevet bende abdest alicak durumum yoksa oynarim biraz bosalmadikca sorun yok gibi dusunurum oda oyle dusunmus olabilir :D yapmayin ama bari sen elinle bosaltsaydin cocugu
Soran+1 yılİstediğinden eminim ama hiç ısrar etmedi ben de çekindim zaten görmedim bile kıyafetliydik
Cevap sahibi+1 yılkendi istemeden sen yapma sakin gozunde basit duruma dusersin biraz naza cek ulasilmasi zor olsun :D
Yumurtalıklar ve kasık ağrısı olur bel ağrısı hiç olmadı bende
20 Yorumla
+1 yılKasıklarda olur ama ağrı daha çok psikolojik olur ve sinir yapar
Opustunuz ayrildinizmi023 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşmekten biraz daha fazlası. Sonra kaçtı gitti elinden bir kaza çıkıcak diye:)
- +1 yıl
Sen sanki kaza ister gibisin :)
Soran+1 yılYok kaza olmasın :) ama ben biraz daha üstüne gittim uzun süre dayandı sonra fena oldu
- +1 yıl
Oral yapmayı dusunmudinmi
Ha yaşlar ufak buda ilk kaçamak normal tabi şimdi anlıyorum
Soran+1 yılYaşlar ufak değil ama bu kadar ileri gitmeyi düşünmemiştik o yüzden
- +1 yıl
O zaman ilk kaçamak kısmı doğru
- +1 yıl
Senin tadı damağımda kaldı mı peki
Soran+1 yılKaldı da kalsa ne olacak. İlerisi mümkün değil zaten
- +1 yıl
Farklı. Yöntemler var tabiki önemli olan boşalma ve rahatlama hissi
Soran+1 yılO ısrar etmedi hiç ben de yanaşmadım. Zaten bu kadar ileri gitmemiz bile fazlaydı
- +1 yıl
Devamı gelir bence tecrübe leri me dayanarak konusuyorum bı limit vardır ar da derler o asildimi gerisi gelir
Soran+1 yılAr diyorsan ben kendi olduğumu sandığım sınırımı aştım zaten öpüşmek dışında bişey yapmam sanıyordum. Ama tekrarı olmaz artık tehlikeli sularda yüzmeye gerek yok
- +1 yıl
Bence dedim sen kendini daha iyi bilirsin güvenilir bir ı demekki elindeki fırsatı geri çevirmiş bence yolunuz güzel
Soran+1 yılGeri çevirdiği fırsat yok ben de istedim ve istediğimiz sınıra kadar oldu ama o istek cinsel dürtüden dolayı tekrarı olmaması gerek ki ikimize de sancı çektirmeye gerek yok :)
- +1 yıl
İstersen bir sonrası için etkili bir iki taktik verebilir im
Soran+1 yılBir sonrası olmayacak artık
- +1 yıl
Neyse buradayım ben bence olacak olunca sen hakliymissin yazarsın unutma sözün olsun
Soran+1 yılAyrıldık birşey olur da görüşürsek belki küçük bir ihtimal haklı çıkarsın ama o da çok küçük ihtimal
- +1 yıl
Nasıl ayrıldın
Soran+1 yılKötü ayrılmadık sevdik ama mutlu sonumuz olmayacağı için böyle yarım kalacak heveslerle de devam etmenin anlamı yoktu
- +1 yıl
Bugün mu oldu
Soran+1 yılHayır oldu bir süre. Daha yeni yeni atlatabildim alışmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Anladım
Benim taşeronlarda ağrı oluyor bazen
11 Yorumla
Soran+1 yılAsıl iş verende olmasın da taşeron iyiymiş :)
Cok cok bir bosalma istegi olurda bosanilmazsa olur
10 Yorumla
+1 yılşeyde ağrı olur işte))
12 Yorumla
Soran+1 yılKasıktan bele falan vurur mu
- +1 yıl
kasıklarda ağrı olur birde hayalar şişer bele vurmaz
Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. aşırı tahrikte testislerde ağrı olabilir
10 Yorumlane belı :) başşak agrısı olur :)
012 Yorumla
Soran+1 yılBelin arkasında olmuyorsa niye öyle söyledi acaba
Soran+1 yılOrası ağrırken insan belini tutar mı? İçe kıvrılır heralde. Ya da doğrulurken yerinden eğilip kalkıp otururken falan ağrır mı
- +1 yıl
belde degılde kuyruk sokumunda agrı olur. testis içinde basıncın artması sonucu oluşur. madde çok yoğundan az yoğuna akmak amacındadır ancak hatun kişi bu yola taş koymaktadır. bu durumda ne olur. çok yoğun olan ağrır, sızlar. yaşayan bilir, yaşatanın daha sonraki seansta canına okunur :)
Soran+1 yılHeh işte demek ki bel tarafına da vuran bir ağrı oluyor sonuçta kuyruk sokumu da olsa. Açıklayıcı oldu teşekkür ederim:) yaşayana da geçmiş olsun dileklerimizle:)
Soran+1 yılBir dahaki seans olursa (ki olmamasına çalışacağım yaşattığım fiziksel ve yaşadığım ruhsal sancıdan sonra) :) önlemlerimi alacağım başbaşa kalmamak için
Soran+1 yılYani...
Soran+1 yılBen eminim de, sorduğun için yani dedim. bir kere başlamışsın günaha da girmişsin zaten. Geri dönüşü olmayan bişey olmasa durduramazsın kendini
- +1 yıl
evet hakkılısın tek cinselikte degıl sadakkate de oyle bırkere bekaretı bozulursa alışlanlığa dönüşüyor. ama bence sız start vermişsiniz gerı vıtese takarsanız aranız bozulabılır cunku erkek arkadasın sureklı ısrarcı olacaktır :) hep ısınma turlarıyla yetınmeyecek gölu atmaya çalıişacktır
evet bende oluyor, kasıklarda ve tsak larda
10 Yorumla
+1 yıltaştaşlarda oluyor ever 😂
10 Yorumla
+1 yılKasık ağrısı
114 Yorumla
Soran+1 yılBeline vurur mu?
- +1 yıl
Vurmaz bel çok alakasız
Soran+1 yılYerinden doğrulurken oturup kalkarken falan
- +1 yıl
O ağrı bel ile alakalı olamaz kalkarken yürürken ağrı oluyor o da dediğim şey yüzünden
Soran+1 yılBelki orası ağrıyordu da belim dedi bana
- +1 yıl
Orasını bilemicem de oturduğu yerden kalkarken adım atarken falan ağrı oluyor yaşadım bizzat
Soran+1 yılUzun sürer mi peki ağrı bikaç dk ya geçer mi
- +1 yıl
Bir kaç dakikaya gecmez tabili
Soran+1 yıl1 gün sürmesi normal mi yani ertesi sabah gün boyunca falan. Kendisi boşalmamış çünkü
- +1 yıl
Normal tabii ki
Soran+1 yılHerkes farklı bişey söylüyor kişiden kişeye değişiyor demek ki
- +1 yıl
Kişiden kişiye değil de tahrik olma seviyesine süresine bağlı bence
Soran+1 yılKıyafet üzerinden de olsa uzun süre tahrik edilince böyle oldu
- +1 yıl
Aynen süresine bağlı daha çok
belde değil orda oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende merak ettim bak hep oyle derler ya
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de merak işte
olur
14 Yorumla
Soran+1 yılbir süre sonra geçer mi yoksa boşalana kadar mı
Soran+1 yılBak işte bel ağrısı. Herkes bel aprısı olmaz diyor demekki kişiye göre değişebilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeyinlerin de olduğu kesin de gerisini bilemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBeyin hep ağrılı sorunlu:) insanız sonuçta
+1 yılBeyin error verir
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece beyin mi:)
- +1 yıl
Beyin error verirse tum vucut verir :-D
olur kasıklarda
10 Yorumla
+1 yılolur kasıklarında ya da toplarında kasılmalar olur
00 Yorumlakasiklarda agri olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla ağrı olursa rahatlamak lazım
020 Yorumla
Soran+1 yılGeçmez mi yani bikaç dk ya
Cevap sahibi+1 yılKasık da ağrı olursa geçmez boşalması lazım. Sizde de aynısı olmuyor mu
Soran+1 yılBizde ağrı olmuyo. İstek tamam da ağrı yok
Cevap sahibi+1 yılSevgilin mı bu durumu düştü
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle aranda ki durumu bilmiyorum ama cinsel seviyeniz varsa böyle bir durumda ona yardımcı olabilirsin
Soran+1 yılYok ileri gitmek de istememiştik zaten böyle olunca da durmak zorunda kaldık
Cevap sahibi+1 yılBu ağrı sizin seviştiginiz için mı oldu
Soran+1 yılEvet öyle oldu
Cevap sahibi+1 yılDevamını getirip rahatlatsaydin keşke. İlk defa mı yaptınız
Soran+1 yılBu kadar ileri gitmemiz doğru değild zaten o yüzden ikimiz de isteyerek durduk. İlk ve son
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir birliktesiniz
Soran+1 yıl3 ay falan
Cevap sahibi+1 yılSeni neyi etkiledi
Soran+1 yılBilsem...
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılEtkilendim işte neyinden olduğunu bilmiyorum. Kriterler desen uyan tarafı yok gönül laf dinlemiyor
Cevap sahibi+1 yılKriterlerin neler bu arkadaşın dışında
Soran+1 yılKalbimin atışı bundan sonra kriter.
Cevap sahibi+1 yılSevgi, saygı ve hoşgörü iyi bir iletişim yoludur
- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılBel değil kasık ağrısı öldürüyor o adamı
00 Yorumla olur
10 Yorumlaolur
10 Yorumlakasiklarda agri olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Olur evet
10 YorumlaKasik ağrısı
10 YorumlaYok öyle birşey
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladın
Soran+1 yılYok öyle bişey demek fazla iddialı sanki:)
+1 yılevet oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılagrir cok
10 Yorumla oluyor evet
10 Yorumla
+1 yılBazen çok olunca
10 Yorumla
+1 yılKasık ağrısı olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bir mevzu.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlan var
Gizli Üye(30-35)+1 yılkasıklarda olur :)
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne