6 aydır sevgiliyiz. İtiraf etti. Evliymiş.
benden 6 aydır gram cinsellik istemedi.
şaşırıyorum ya
Gerçekten aşık mı?
6 aydır sevgiliyiz. İtiraf etti. Evliymiş.
benden 6 aydır gram cinsellik istemedi.
şaşırıyorum ya
Gerçekten aşık mı?
Emin ol belli bir zaman sonra isteyecek sen bunu öğreniyor musun tamam belki bir insan evliliğinde problemleri olabilir eşiyle anlaşamıyor olabilir belki ilk heyecanını kaybetmiş olabilir sıkıntılar yaşıyor olabilir bunu kabul ederim ama sen bir kadın olarak başka bir kadını aldatılmasını nasıl kabul ediyorsun?
Şu anda adam karısını senin ne aldatıyor �ki gün sonra belki senin de başkası aldatacak yani o aldatılma duygusunu sen nasıl kabul ediyorsun ki evli adam cinsellik istemeden aşk yaşamak isteyebilir mi isteyebilir ama sen bir kadın olarak bunu nasıl kabul ediyorsun nasıl midene ve gururuna sığdırıyorsun bilemiyorum
Yeni öğrendim…
Sonuçta öğrenmişsin bence o adamdan uzak durmalısın iyi anlaşıyor olabilirsin zaten evlilerin en önemli özelliğidir karısını aldatırken kendini başkasına mükemmel gösterir
😅😅😅😅
Yok ciddi diyorum bak beni yanlış anlama seni aşağılamıyorum seni yargılamıyorum zaten birlikte olduğun adam aşağılık bir adam da sana bir şey demiyorum
Cevap
25Cevap
senin olmayan aklına emi ben nasıl bir mide sizdeki anlamıyorum
Ya yeni öğrendimmm
Şimdilik alt yapıyı yapıyor...
Yakında cinsellik başlar...
Evli insanın yaninda duran nasıl bu hayattan zevk aliyo cozemiyorum
bu şapşallık. insan aşık olduğu sevdiği insanı arzular. asla cinsellik sıfırlanmaz.
Eşinden gerçekten aşk göremiyor demek ki. Aşk vermeyen kadına da ilk defa rastlıyorum
Seks yapmıyorsunuz ne yapıyorsunuz abi Altı ay boyunca sadece
Şimdi zamanı istemeye başlar güvenini kazanmaya çalışıyor
6 ay oldu
Tamam işte
Ben isterdim. Yoksa gül gibi karımı seviyorum. Ayrılsam maaliyet artacak. Sevişmelik güzel bir çıtır, ne güzel olurdu.
lan adam evliymiş cinsellik istese ne istemese ne, uzak dur ondan hayatını kaydırmasın
Benzer durumu ben de yaşıyorum cinsellik istemediyse aşık olabilir
İlgiye ihtiyaç duyan biridir
Evet çok aç
Karısı sevmiyordur sevgi göstermiyordur o ilgiyi sevgiyi sende bulmuştur
O heyecanı seviyor seni değil
Gizli gizli konuşma heycanı mı
Evet.
Bazı erkekler var bildiğim kanka ben yapmazsam yaşlanırım böyle falan kafalarındalar.
Sadece fazla profesyonel
Öylemi
Açlığı seks deyildir sevgidir ondan
Hahsha aptal kızlar
Mümkün değil s*iker o seni
Evet her şey cinselik değildir
Cesaret edememis olabilir
Siz hiç evlenmedinizmi yaşlarınız kaç
sanmam çok sabırlıymış sadece 😂😂
imkansız
Karısıyla yapıyordur 😄
Bir gün isteyecektir