Cinsel Yaşam Evli ve olgun erkek sevgilikte seks ister mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sevgilik ya da flörtlükte seks ister mi Evli ve olgun erkek sevgilikte seks ister mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hem evli hem flört ha? Aman allahim bu nasıl soru böyle midem bulandi. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle artık devir değiştiBende başta saçma bakıyorum ama bakirliğini verince birkaç kişiyle seks yapınca fikirlerim değişti Yorumla Canımbennnremmnurr +1 yıl Oyle artık devir değişti ne demek ya? Moda mi bu degisiyo? Ne biçim insanlarsınız ya. Karaktersizligi devir yapmissiniz Yorumla Soran +1 yıl Peki sen niye buradasınBurası cinsel platform Yorumla Canımbennnremmnurr +1 yıl Cinsel platform diye ahlaksızlık olması zorunda mı. Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Evli bir erkek seks yapmayacağı biriyle sevgili olmaz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evli erkek karısı dışında birisine yaklaşmaksı seksten başka ne olabilir. Karısını aldatan güzel kardeşim ne hayır gelir memlekete.. 0 0 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ister verirsen xok mutlu edersin, belki istemem bile diyebilir ama sen verirsen acayip mutlu olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla sbinarar +1 yıl Bisey degil Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Amacı odur cinsellik karşılıklı keyif yaşamak ister 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İstemesi ya da istememesi sizin için sorun mu peki? 0 0 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evliyse zaten amacı sekstir 8 2 Yorumla HuseyinnBulutt16 +1 yıl aynen Yorumla Onurrr007 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
handsomeboy1453 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl evliler in eli ayagı dili yok mu , canı onuda ister 0 0 Yorumla
nasilbirgot Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl seks olmadan iliski yurumez ki sirf sevgi ustune kurulan iliski yurumez 0 0 Yorumla
Spartanyus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Başkası ile evli ama seninle ilişki mj 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. senin fikrin nedir bu konuda? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Zaten seks icin sevgili oluruz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Seks için olsa karısı varBence duygu filan da olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karisiyla seks yapamadigi icin olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak ben 47 yasimdayim esimle cinsel hayatim neredeyse yok.Eger oyke bir sey yapacak olursam sayet sadece seks icin olur Yorumla
ŞuleMeovvv Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl isterr 2 1 Yorumla Onurrr007 +1 yıl Emin misin? Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. işi gücü yok bi de seks mi isteyecek 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. İster 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Muhtemelen 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. tabiki 0 0 Yorumla
OmerAydın4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Ben çok istiyorum mesela ama elimde yok maalesef 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ister 0 0 Yorumla
Lycian48 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Tabi ki ister 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İsteyebilir 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İsterse şaşırma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Hem evli hem flört ha? Aman allahim bu nasıl soru böyle midem bulandi.
Öyle artık devir değişti
Bende başta saçma bakıyorum ama bakirliğini verince birkaç kişiyle seks yapınca fikirlerim değişti
Oyle artık devir değişti ne demek ya? Moda mi bu degisiyo? Ne biçim insanlarsınız ya. Karaktersizligi devir yapmissiniz
Peki sen niye buradasın
Burası cinsel platform
Cinsel platform diye ahlaksızlık olması zorunda mı.
Evli bir erkek seks yapmayacağı biriyle sevgili olmaz.
Hmm
Evli erkek karısı dışında birisine yaklaşmaksı seksten başka ne olabilir. Karısını aldatan güzel kardeşim ne hayır gelir memlekete..
Ister verirsen xok mutlu edersin, belki istemem bile diyebilir ama sen verirsen acayip mutlu olur
Teşekkür ederim
Bisey degil
Amacı odur cinsellik karşılıklı keyif yaşamak ister
İstemesi ya da istememesi sizin için sorun mu peki?
Evliyse zaten amacı sekstir
aynen
Kesinlikle
evliler in eli ayagı dili yok mu , canı onuda ister
seks olmadan iliski yurumez ki sirf sevgi ustune kurulan iliski yurumez
Başkası ile evli ama seninle ilişki mj
hemde çok ister. hele çıtır kızsa
Evli diyorsun ister tabi
senin fikrin nedir bu konuda?
İster tabi niye istemesin
istesede yapma ya evlenmeden
sen istiyor gibisin..
Zaten seks icin sevgili oluruz
Seks için olsa karısı var
Bence duygu filan da olur
Karisiyla seks yapamadigi icin olur
Bak ben 47 yasimdayim esimle cinsel hayatim neredeyse yok.
Eger oyke bir sey yapacak olursam sayet sadece seks icin olur
Herkes seks ister..
sevgilikte seks ister
yok mk
İster. Evlilikde alışmış oluyor zaten.
İsteyen de var istemeyen de kişiye göre değişir.
Aklı önündeki çavuş taysa ister
İster neden istemesin
isterr
Emin misin?
işi gücü yok bi de seks mi isteyecek
Muhtemelen
İster
Muhtemelen
tabiki
Evet
Ben çok istiyorum mesela ama elimde yok maalesef
ister