Cinsel Yaşam Erkeklere ilişki esnasında ne söylenir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erkeklere ilişki esnasında ne söylenir Erkeklere ilişki esnasında ne söylenir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şeyin çok büyük ve kalın süpersin, hiç böylesini içime almadım falan de işte 8 5 Yorumla Soran +1 yıl İlişki esnasında mı Yorumla builder +1 yıl yahu açıklamış senin akıl yaşın 7-8 mi Yorumla Soran +1 yıl @builder sen niye atlıyorsun ki anlamadım Yorumla builder +1 yıl niye. bana yasak mı var Yorumla Board-Tennis +1 yıl Olması gereken Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Beğendin mi? Diye sor.Sonrada;Çok iyi yapıyorsun... Diyebilirsin! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🤌🏻 Yorumla asmira16 +1 yıl 👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha sert, bağırt beni, parçala. İçimi doldur. Nefesimi kes. İliğimi sömür. İnlet beni. Çok iyisin. Bayılıyorum sana falan işte 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🤌🏻 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İnle kivran, daha sert, kökle, sok, doldur içimi, becer or.. uspunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sondaki biraz absürd oldu ama diğerleri olabilir teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
beyazzenci35_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Delirtiyosun beni , çok acıyor , senin için giyindim , becer küçük s*rtüğünü vs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok acıyor diyince durur o 😂 Yorumla beyazzenci35_ +1 yıl Durmamalı wşfmsldöed Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Aşkım lütfen daha hızlı de 6 4 Yorumla Soran +1 yıl Başka peki Cevap sahibi +1 yıl Çok iyisin de erkeğim de gözlerine bakarak zevk aldığını belli eder biçimde söyle Soran +1 yıl Teşekkürler baby Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 😊
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani inlesen daha çok azdırır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O zaten istemsiz şekilde oluyor GaraGuru +1 yıl O zaman sorun yok bide iste... bazı argo kelimeler burdan yazamadım anla sen:)
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Daha hızlı daha sert de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler başka ne olabilir Soran +1 yıl burada söyleyebilirsin 😁
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Parcala beni necaatiii denir 😂🤣 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Cevap sahibi +1 yıl Kiz şaka ha sakın yapma 🤣🤣 Soran +1 yıl Yokyapmam 😂 Cevap sahibi +1 yıl Arkana geçiyor mu peki 🤣
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Deh Düldül deh de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne be 😂 Yorumla yolcu3434 +1 yıl De sen Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkeğim demesi bana yetiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Drmarco +1 yıl Rica ederim Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. kadınlığını göster işte 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevgili mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Board-Tennis +1 yıl Umarım ilerde pişman olmazsın Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 809 cevap paylaştı. konuşma bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gitmez mi Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Ne söylemezler ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne söylenmeli sence Yorumla SentzzzxX +1 yıl Bir sürü şey Yorumla
Stabeckss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl kocam de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gaza getirebilecek biraz daha 🤔 Yorumla Stabeckss +1 yıl daha derine sok Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Daha sert bebegim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki başka 🤔 Yorumla Murti-54 +1 yıl Bastra bastra sok hayatım 💋 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😁 Yorumla Murti-54 +1 yıl Rica ederim bal Yorumla
tekbensorayimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl ben küfür kaba argo olmayı severim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben ne küfür edebilirim 😂 kadınlar ilişkide küfğr ederler mi Yorumla Soran +1 yıl Örnek verebilirsin bence Yorumla tekbensorayimmm +1 yıl yok açık sözlü olmayı severim de neyse tesekkulre kalsin Yorumla Soran +1 yıl Ben teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen ne söylersin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma gelmiyorki o an o bir şeyler söyleyebiliyor ama benim aklıma bile gelmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
şeyin çok büyük ve kalın süpersin, hiç böylesini içime almadım falan de işte
İlişki esnasında mı
yahu açıklamış
senin akıl yaşın 7-8 mi
@builder sen niye atlıyorsun ki anlamadım
niye. bana yasak mı var
Olması gereken
Beğendin mi? Diye sor.
Sonrada;
Çok iyi yapıyorsun... Diyebilirsin!
Teşekkürler 🤌🏻
👍
Daha sert, bağırt beni, parçala. İçimi doldur. Nefesimi kes. İliğimi sömür. İnlet beni. Çok iyisin. Bayılıyorum sana falan işte
Teşekkürler 🤌🏻
İnle kivran, daha sert, kökle, sok, doldur içimi, becer or.. uspunu
Sondaki biraz absürd oldu ama diğerleri olabilir teşekkürler
Rica ederim
Delirtiyosun beni , çok acıyor , senin için giyindim , becer küçük s*rtüğünü vs
Çok acıyor diyince durur o 😂
Durmamalı wşfmsldöed
Aşkım lütfen daha hızlı de
Başka peki
Çok iyisin de erkeğim de gözlerine bakarak zevk aldığını belli eder biçimde söyle
Teşekkürler baby
Rica ederim 😊
Yani inlesen daha çok azdırır
O zaten istemsiz şekilde oluyor
O zaman sorun yok bide iste... bazı argo kelimeler burdan yazamadım anla sen:)
Daha hızlı daha sert de
Teşekkürler başka ne olabilir
burada söyleyebilirsin 😁
Parcala beni necaatiii denir 😂🤣
😂😂
Kiz şaka ha sakın yapma 🤣🤣
Yokyapmam 😂
Arkana geçiyor mu peki 🤣
Deh Düldül deh de
O ne be 😂
De sen
Erkeğim demesi bana yetiyor
Teşekkürler
Rica ederim
kadınlığını göster işte
Sevgili mi
Evet
Umarım ilerde pişman olmazsın
konuşma bence
Hoşuna gitmez mi
Ne söylemezler ki
Ne söylenmeli sence
Bir sürü şey
kocam de
Gaza getirebilecek biraz daha 🤔
daha derine sok
Daha sert bebegim
Peki başka 🤔
Bastra bastra sok hayatım 💋
Teşekkürler 😁
Rica ederim bal
ben küfür kaba argo olmayı severim
Ben ne küfür edebilirim 😂 kadınlar ilişkide küfğr ederler mi
Örnek verebilirsin bence
yok açık sözlü olmayı severim de neyse tesekkulre kalsin
Ben teşekkür ederim
Koçum
Aslanım benim be 😂
Sen ne söylersin?
Aklıma gelmiyorki o an o bir şeyler söyleyebiliyor ama benim aklıma bile gelmiyor