Bu konuda hiçbir bilgim yok. Anlatmak için bana düzgünce yazacaklar yazsın. Hakaret edenleri engelleyeceğim. Ben Erzurumda doğup büyüdüm. Buralar biraz tutucu biliyorsunuz ki. Sormak istediğim şu. Şimdi ben ilk ilişkili yaşayacağım, evleneceğim. Bazı durumlarda kan gelmezmiş. Esnek değil benimki diye biliyorum. (Esnek olsa sanırım gittiğim doktorlar söylerdi.) eşimle ilk ilişkiye gireceğim de kan gelmediğini düşünürsek eşim benim bakire olduğumu nasıl anlar. Mesela ilişkiye girmiş biriyle girmemiş birisi arasında nasıl fark oluyor. Deneyim harici soruyorum bunu. Deneyiminden demeyin. Vajina dan nasıl anlar. Teşekkürler
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle rahat ol sakin ol kendini kasma. Evlenicegin insan sana anlayis gosterse zaten bu durumdan endise duymazsin. Cocuk degildir herhalde yil 2022 olmus ilk iliskide kan gelcek diye kesin bi kaide olmadiginin farkindadir belkide. Kiminde ilk iliskide pihti pihti atar kiminde 3-4-5 iliski surse dahi ardindan kanama olur ama. muhakkak olur. Vajina esnekligine gelincede doktor zaten esnek ya da degil demez.. dunya uzerindeki tum kadinlarin vajinasi esnektir. Soyle dusun varsayalim kocanin penisi 10 buna alisicak ve bu seni tatmin edicek ve kocanin seklini alicaksin. Ardindan atiyorum 15-18 artik kacsa bir erkek seni zorluycak ve daha fazla esniyceksin. ya da soyle diyim misal Şu an bakiresin daracik iliskiyi gunde 3-5 haftada her gun yaptiginda daha rahat icine giricek kocan. İliskinize 1 ay ara verdikce gittikce darlicaksin. Esneklik bu yani. Umarim faydali bir gorus olmustur sormak istedigin soru varsa gorus altina ya da mesaj olarak yazabilirisin. İlk gun icin korkun yoktur umarim bundan baska? Varsa onuda detaylandirabilirim.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız öncelikle teşekkür ederim. Sormak istediğim şu. Altta da sordum ama siz bilgilisiniz size de sormak isterim. İlk ilişkisini yaşayacak kadın bakire ise ister istemez zor girer dimi?
Soran+1 yılVe genelde erkekler darlıktan anlar sanırım
- +1 yıl
Zor girer acir gibi dusunceler sozler kurmaktan vazgec bu seni gericek ve strese sokucak sadece zihnini degil tenini bedenini vajinani yani her zerreni gerip sıpssıkı kaskati yapicak. Sen bu durumdaykende icine birsey alman zorlasicak. Ama gevsersen istersen esini arzuladiginda islaklik olusur istej olusursa arandan kayip gider. Dogru bir seks deneyimleyebilirseniz. Dogru bir onsevisme birbirinizine vermis oldugunuz deger anlayis. Esin zaten bu tarz tepkilerini gorunce olgun ve kendini gelistirmis bireyse gerek sana zaman tanir gerek sadece sevisir birlesir. Sen ne zaman hazir hissedersen iyi hissedersen o zaman birlesmeyi dener. Girme olayini da soyel anlatayim sana bahsettigim pozisyonda senin islansigin ve zevkten gozleririnin dondugu anda erkegin minim minim surtup kafasini sokuo cikartip ardindan gozlerine bakip konusarak sende onu. Belinden elinden teninden tutup kontrol edersen erkegini kokeun azalir kontrolun sende oldugunu dusununce daha cok rahat hissedersin ve bir iki gitgelden sonra dinersin😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Seni esini tam anlamiyla bilmedigim tanimadigim icin genel bisey soylemem gerektigi icin bu kadar karisti konu. Umarim faydali bir gorus olmustur. Sakin ol rahat ol herseh cok guzel olucak buna inan. Dedigim gibi esinle konusamiyorsun bu belli amaa bir erkekten ogrenmek bilmek isteyicegin birseu olursa cekinmeden sorabilirsin bilgim deneyimim yettigi kadar elimden geldigi kadar yardimci olurum.
En İyi Cevaplar
kişilere göre değişir bu durum hal haraketler mimik davranış şeklin o esnadaki tavırların acemiliğin ve acemi gibi oynuyorsan onu fark edebilir yani tecrubeli görmüş geçirmiş adam her şekilde anlar
03 Yorumla
Soran+1 yılGirerken zorlanma olması da anlamasına bir sebep midir. Yani ilişkisi olmuş birine daha zor mu girilir
Soran+1 yılBenim bilgim hiç yokki bilmiyorum o yüzden sordum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılaradaki farkı anlayabilmesi mümkün değil sana güvenecek doktora giderseniz elastik zar oldugunu söleyebilir size ki bu konudan kimse kimseyi doktora götürrmeyecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Erkekler Ne Diyor
10
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinan darsa ve kizlik zarin esnek degilse zaten kanama olur. Olmadığında da dar olduğundan anlar zaten. Eger ki esin şüphe ederse gidersiniz jinekologa baktirirsin. Esinin penisi kalinsa zaten kanama olur büyük ihtimalle
04 Yorumla
Soran+1 yılKüçük parmağım bile zor girecek şekilde giriş var yani 5 kuruştan daha küçük sanırım. Dar mı oluyor? Eşimin penisi küçük veya ince olursa kanama olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılOlmayabilir. Hic tecrüben yok değil mi
Soran+1 yılEvet hiç tecrübem olmadı
Cevap sahibi+1 yılSormak istedigin seyler olabilirse yardımcı olmaya çalışırım
Kadınlara üzülüyorum cidden düşündüğü şeye bak. Karşındaki adam umarım yobaz değildir
01 Yorumla
Soran+1 yılToplumun bizi getirdiği durum bu. Yobaz değil ama aklımıza böyle yer edildi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKan harici bakirelik şu şekilde anlaşılabilir, sen bacaklarını iyice yana doğru açmalısın uzanırken, erkekte parmaklarıyla biraz aralasa belli olabilir, ama her vajinada anlaşılmayabilir
00 YorumlaVajinanın içinde beyaz bir halka olur ordan anlaşılır
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz halka yokki birbirine yapışık et var böyle baş ve işaret parmağını birleştirdiğinde ortaya çıkan yapışıklık gibi
Girmeden önce kontrol eder. Öyle anlar
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kontrol
Soran+1 yılBunu her erkek böyle mi yapıyor. Girerken zorlanma olmaz mı
Soran+1 yılBuna da cevap verirseniz çok sevinirim. Hani ilişkiye girmiş kişilerde bu zorlanma olur mu peki? Ve genelde erkekler zorlanmadan anlar diye duydum. Doğru mu
Soran+1 yılGirmedim hayır
Soran+1 yılİllaki kan gelir mi? Ben 3 tane kadın doğum doktoruna gittim normal muayenede bakire olduğumu söylemişti. Eğer esnek olsa orada söylerlerdi dimi
Soran+1 yılZamana nasıl baglı oluyor anlayamadım
+1 yılYazmak için senin takip etmen lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hala kan mevzusu önemsemiyor mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler arasında önemseniyor sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılResmini çek gönder bakalım
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden bekaret testi yaptır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe anlatalım mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire olan birini kan harici nasıl anlarsınız
- +1 yıl
Ben muayene ile anlarım zar kalınsa esnekse kanamaz bu net
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği