Cinsel Yaşam Cinsellikte yapmam dediğiniz bir şey var mı varsa ne? Bilinmeeyeenşeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Cinsellikte yapmam dediğiniz bir şey var mı varsa ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evet var çok şey.. evlenmeden cinsellik yapmam 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. red line hattım belli. sağlığı ve onuru rencide edecek işlerden uzak dururumesela sağlık açısından anal ilişkiye asla bakmamonur açısından eş değiştirme gurup gibi sapıklıklara da bakmam 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kelepçe takmak bdsm ilişki yaşamak, hayatta yapmam böyle bir şey içime bir kuşku falan düşer benim hep bir de sert olmam da çok fazla abartmam 0 0 Yorumla
Aklınyolunda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Şimdiye kadar partnerimle anal denemedik... İstese de ben yapmam. Çünkü sağlıklı değil hem doğal bir birleşme değil. O yüzden anal yapmam... 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beni zkmediği sürece sorun yok 😅 tabi scat gibi saçma şeyler de olmaz. Onun dışında tüm bdsm türleri okey ;) senin var mı peki? 0 0 Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl varda iste bazen merakta edilmiyo degil asırı oldugumuz anda ama sanırım yapmamyaa bu zamana kadar denemedım 0 0 Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Anal asla yapmam çünkü sapkın ve iğrenç geliyo bana 1 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani aşağı yukarı yapmam dediğim bir şey yok Niye her şeyi yapabilirim ha Grup yapmam 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Hersey yapiliyor nerde istenkiyen bise var ilkde hayir diyenler sonra kendisi istiyor😂🤷 0 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uzak akrabam dahil olsa kan bağım olan kimse ile ilişkiye girmem 0 1 Yorumla Homelanderr +1 yıl Bide oral yapamam Yorumla
BirBilgin11 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Eş değiştirme, grup, ayak yalama, işemeli sıçmalı şeylerden uzak dururum 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok sınırsız seviyorum 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Baldıza döşemem 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. şu an her şeyi yapabilirim dkdkdkkdkdk 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Her şeyi yaparım sınırı yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl anal asla 7 2 Yorumla Hoplatır +1 yıl Neden peki Yorumla kanarya001907 +1 yıl Anal erkek için güzel kadın için sıkıntı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok benim 6 1 Yorumla blackrose6134 +1 yıl Sınırsız kadınlar baş tacıdır 😍😍 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anal 4 2 Yorumla Sohbetcinizz47 +1 yıl Mantıklı Yorumla tolgabey01 +1 yıl Grup yaparsın o zaman Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bdsm galiba 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Anal yalamamm 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Grup 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl döl yutmak 3 8 Yorumla AykAnk06 +1 yıl :D Yorumla kanarya001907 +1 yıl Çok sağlıklı aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tadı kötü Yorumla kanarya001907 +1 yıl O kişinin yediği içtiği gıdaya göre değişiyor mantıken haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iki farklı kişininki de kötüydü Yorumla kanarya001907 +1 yıl Vanilya aromalı çikolata ile beslense cinsellik öncesi çok farkeder ben ilişki yaşadığımda partnerimi düşünürüm damak tadını dikkate alırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olabilir bilmiyorum Yorumla kanarya001907 +1 yıl Çokta şart değil oral daha zevkli özellikle ben yaparsam Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anal yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
evet var çok şey.. evlenmeden cinsellik yapmam
red line hattım belli. sağlığı ve onuru rencide edecek işlerden uzak dururu
mesela sağlık açısından anal ilişkiye asla bakmam
onur açısından eş değiştirme gurup gibi sapıklıklara da bakmam
Kelepçe takmak bdsm ilişki yaşamak, hayatta yapmam böyle bir şey içime bir kuşku falan düşer benim hep bir de sert olmam da çok fazla abartmam
Şimdiye kadar partnerimle anal denemedik... İstese de ben yapmam. Çünkü sağlıklı değil hem doğal bir birleşme değil. O yüzden anal yapmam...
Beni zkmediği sürece sorun yok 😅 tabi scat gibi saçma şeyler de olmaz. Onun dışında tüm bdsm türleri okey ;) senin var mı peki?
varda iste bazen merakta edilmiyo degil asırı oldugumuz anda ama sanırım yapmamyaa bu zamana kadar denemedım
Anal asla yapmam çünkü sapkın ve iğrenç geliyo bana
Yani aşağı yukarı yapmam dediğim bir şey yok Niye her şeyi yapabilirim ha Grup yapmam
Hersey yapiliyor nerde istenkiyen bise var ilkde hayir diyenler sonra kendisi istiyor😂🤷
Uzak akrabam dahil olsa kan bağım olan kimse ile ilişkiye girmem
Bide oral yapamam
anal ve oral... bulaşmam.. oral yapmam da yaptırmam da...
Eş değiştirme, grup, ayak yalama, işemeli sıçmalı şeylerden uzak dururum
Malum bölgeye oral yapmak 🤢🤮
Yok sınırsız seviyorum
Baldıza döşemem
şu an her şeyi yapabilirim dkdkdkkdkdk
Anal ve eşçisel ilişki
Her şeyi yaparım sınırı yok
anal asla
Neden peki
Anal erkek için güzel kadın için sıkıntı
Yok benim
Sınırsız kadınlar baş tacıdır 😍😍
Asla bir erkekle ilişki yaşamam
oral
Anal
Mantıklı
Grup yaparsın o zaman
Tuvalet tarzı şeyler
Sanmıyorum yok
bdsm galiba
Anal yalamamm
Grup
Oral
Rimming
döl yutmak
:D
Çok sağlıklı aslında
tadı kötü
O kişinin yediği içtiği gıdaya göre değişiyor mantıken haklısın
iki farklı kişininki de kötüydü
Vanilya aromalı çikolata ile beslense cinsellik öncesi çok farkeder ben ilişki yaşadığımda partnerimi düşünürüm damak tadını dikkate alırım
olabilir bilmiyorum
Çokta şart değil oral daha zevkli özellikle ben yaparsam
Anal eş değişimi
anal
kelepçe.
Anal yapmam
Anal yapmam
anal
grup
Anl asla