Cinsel Yaşam Cinsellikte yapmam dediğiniz ne var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapmam veya igrendiginiz ne var? Güncellemeler+1 yıl Hepinizin başına boktan işler geldiğini anladım 😂 Cinsellikte yapmam dediğiniz ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ustatrk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Genelde sınırım yoktur. Ama bazı pislik durumlar var onları yapmam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu ana kadar hiç ilişkiye girmedim fakat asla yapmam dediğim şey anal. 1 0 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Grup benim için mide bulandırıcı 1 0 Yorumla
halimizduman_aman Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl b0k falan, grup 4 12 Yorumla Soran +1 yıl Boktan kastın ne Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Gerçekten kadının gözünden yaş geliyor dayanamıyor Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Anal herhalde bok dedigi Yorumla halimizduman_aman +1 yıl @Ferhat0380 b0k görmeyi seven var b0k fotosu isteyip tahrik olan tam açıklayamadım ama. Yorumla Soran +1 yıl Evet bende öyle anlamıştım 😂 ama boktan tahrik olmak ne ya Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Ya anal anlarımda ne alaka ne iğrenç fantezi bu ya Yorumla halimizduman_aman +1 yıl valla herşeyi anlarım da hani b0ka bunu neden yapıyoruz off rjvjfbvhjbvfn Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Arkadan yaparken hiç düşünmem ama yani boka bakmakta yok artık Yorumla halimizduman_aman +1 yıl @Ferhat0380 bok biraz çüş yani fbvhjbhv Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Ama çok dar kuru çok zevkli Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlar boktan muhabbetleri kapatın 😂😂 Yorumla halimizduman_aman +1 yıl ahshs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunun ucu çok açık hocam 😂 çok şey olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte adam gibi adam 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Grup 5 6 Yorumla Soran +1 yıl Grup mmf veya mff ikisi içinde mi konuşuyorsun Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Peki oral ve anal ne dersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mmf mff? Yorumla Soran +1 yıl 2 erkek bir kadin veya 2 kadın bir erkek Yorumla Crawled +1 yıl 2 erkek 1 kız mı yoksa 2 kız 1 erkek mi diyor işte Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Çoğu kadında aynı anda iki erkek tarafından zorlanmak ister Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oral 3 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı zamanda grup Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çeşitli oyuncaklar Yorumla Soran +1 yıl oral olmazsa olmaz ya Yorumla Soran +1 yıl Oyuncakta iyidir Yorumla Crawled +1 yıl Herhangi birini denedinmi peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir hiçbirini denemedim, denemeyi düşünmüyorum da Yorumla Crawled +1 yıl Genelde kadınlar sekste oyuncakları falan severler aslında bu şekilde düşünen ilk gördüğüm kişisin diyebilirim hatta Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana itici geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keza anal da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir tek vajinal ilişki yaşarım, fazla sacmaliga gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Ama bir süreden sonra partnerin sıkılır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman dış kapının yolları gözükür kendisine, katı çizgileri olan biriyim bu konuda Yorumla Soran +1 yıl Sextir ya çok uçuk istekler olmadığı zaman yapılması lazım bence Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendi spermimi yutmam, b. k sevmem😂 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sen uçmuşsun 😂 ama ben bir ara kendi spremimin yanlışlıkla tadına baktım kadının ağzına boşalmıştım öpünce tuzlu bir tat geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birlikte olduğum kadın ağzına boşalmamı istedi sonrasında öpmeye kalktı o yüzden😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ağzını sildikten sonra sorun olmaz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte o silmeden istedi, kabul etmedim ve sıçma olayını söyledi onuda kabul etmedim😂 Yorumla Soran +1 yıl Sıçma olayı derken? Bildiğimiz sıçma mı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen bildiğin o😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne istedi senin sicmani mi onun ağzına sicmasını mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ya üzerime, istemedim bende Yorumla Soran +1 yıl Kadın psikopat 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorma😂 yıllar önceydi zaten Yorumla Soran +1 yıl Penning falan yaptınız yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yapmadık Yorumla Soran +1 yıl Anladım kanki 🖐️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bayralmlar🙏 Yorumla Soran +1 yıl İyi bayramlar 👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Genelde sınırım yoktur. Ama bazı pislik durumlar var onları yapmam.
Şu ana kadar hiç ilişkiye girmedim fakat asla yapmam dediğim şey anal.
Grup benim için mide bulandırıcı
Vücuttan Çıkan Şeyleri Sevmem
Ve Strapon.
Pegging hariç her yol var bende.
Kendimi vibratörle s*ikrtirem
b0k falan, grup
Boktan kastın ne
Gerçekten kadının gözünden yaş geliyor dayanamıyor
Anal herhalde bok dedigi
@Ferhat0380 b0k görmeyi seven var b0k fotosu isteyip tahrik olan tam açıklayamadım ama.
Evet bende öyle anlamıştım 😂 ama boktan tahrik olmak ne ya
Ya anal anlarımda ne alaka ne iğrenç fantezi bu ya
valla herşeyi anlarım da hani b0ka bunu neden yapıyoruz off rjvjfbvhjbvfn
Arkadan yaparken hiç düşünmem ama yani boka bakmakta yok artık
@Ferhat0380 bok biraz çüş yani fbvhjbhv
Ama çok dar kuru çok zevkli
Arkadaşlar boktan muhabbetleri kapatın 😂😂
ahshs
Bunun ucu çok açık hocam 😂 çok şey olabilir.
İşte adam gibi adam 😂😂
Grup , could
Sevgilimi paylaşmam. Bunun dışında her şey okk
Grup
Grup mmf veya mff ikisi içinde mi konuşuyorsun
Peki oral ve anal ne dersin
Mmf mff?
2 erkek bir kadin veya 2 kadın bir erkek
2 erkek 1 kız mı yoksa 2 kız 1 erkek mi diyor işte
Çoğu kadında aynı anda iki erkek tarafından zorlanmak ister
Oral
Aynı zamanda grup
Çeşitli oyuncaklar
oral olmazsa olmaz ya
Oyuncakta iyidir
Herhangi birini denedinmi peki
Hayir hiçbirini denemedim, denemeyi düşünmüyorum da
Genelde kadınlar sekste oyuncakları falan severler aslında bu şekilde düşünen ilk gördüğüm kişisin diyebilirim hatta
Bana itici geliyor
Keza anal da
Bir tek vajinal ilişki yaşarım, fazla sacmaliga gerek yok
Ama bir süreden sonra partnerin sıkılır
O zaman dış kapının yolları gözükür kendisine, katı çizgileri olan biriyim bu konuda
Sextir ya çok uçuk istekler olmadığı zaman yapılması lazım bence
Kendi spermimi yutmam, b. k sevmem😂
Kanka sen uçmuşsun 😂 ama ben bir ara kendi spremimin yanlışlıkla tadına baktım kadının ağzına boşalmıştım öpünce tuzlu bir tat geldi
Birlikte olduğum kadın ağzına boşalmamı istedi sonrasında öpmeye kalktı o yüzden😂😂
Ağzını sildikten sonra sorun olmaz ya
İşte o silmeden istedi, kabul etmedim ve sıçma olayını söyledi onuda kabul etmedim😂
Sıçma olayı derken? Bildiğimiz sıçma mı 😂
Aynen bildiğin o😂
Ne istedi senin sicmani mi onun ağzına sicmasını mı
O ya üzerime, istemedim bende
Kadın psikopat 😂
Sorma😂 yıllar önceydi zaten
Penning falan yaptınız yani
Yok yapmadık
Anladım kanki 🖐️
İyi bayralmlar🙏
İyi bayramlar 👍