Cinsel Yaşam Cinsel olarak şunu isterdim dediğiniz ne var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ama gerçek hayata henüz geciremediginiz Cinsel olarak şunu isterdim dediğiniz ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
blight07 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl hayal dünyam çok ateşli :D sanırım karımı çok mutlu edicem. kovayım + yükselen akrep dooble etki 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bütün fantazilerle açığım hicbirinide yapamadım daha 0 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Her şeyi yaşadım neredeyse ama üç kızla grup yapmak isterdim 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bir miktar istegim var yasayamadigim ya da yasayip doyim alamadığim... 0 0 Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Senin cinsellikten beklentin ne yani sen nasıl mutlu olursun 0 0 Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Uygulamalı olarak göstereceksen anlatayım yoksa beni yorma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cinsel istek ve fantezilerimin hepsini gerçekleştirdim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bi zahmet teyzecim Yorumla Mahmut82 +1 yıl Anal seks yaptinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mahmut82 anal basit bir şey ona gelen kadar her şeyi yaptım açık bir cümle değil mi? Yorumla Kibar4154 +1 yıl Bravo Yorumla
-RedRoyal- Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Elbette var. Ama gayri ahlâki yoldan değil. Tabi bunu evlendiğimde eşimle helâl yoldan doya doya gerçekleştirmek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İliski sirasinda içinden cikip tam sirt bosluguna boşalmak. Sen peki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl iş yerinden biriyle FB takılmak.. aslında olabilir ama riske giremedim.. daha cesur olmak lazım 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. cogunu yaptım belkı yapamadıgım vardır ama aklıma gelmedıgı ıcındır 0 0 Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Asánsörde seks, kelepçelemek falan filan 2 1 Yorumla örümcek_adam +1 yıl Maceraci bir ruhun var Yorumla
Elnino1789 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Reel de Sevişen iki bayan karşısında mastürbasyon 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Gerçek hayata geçiremediğim bir şey yok 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çok var hangisini yazayım buraya oyyy oyy 😊 0 0 Yorumla
barabar Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl istekli bir eşim olmasını isterdim 0 2 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Değil mi Yorumla barabar +1 yıl Eşim yok Yorumla
LovePiston Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Çok şey var. Fantezi dünyam çok geniş. 0 0 Yorumla
tnaberlant Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl hiç bişeyi göremedim koyun gibi yatıyolar awq 0 0 Yorumla
Alevnalan3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yaptım şu an yok 1 1 Yorumla CAGRI16 +1 yıl En uç ne yaptın acaba? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Birlikte duj😅 3 6 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Hadi beeee o mu yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğenemedinmi Yorumla 1Biradam +1 yıl Bu normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben henüz hayata geçiremedim ama Yorumla 1Biradam +1 yıl Yaş 30 üstü değil mi Yorumla Board-Tennis +1 yıl bunca senedir Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir şey yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
hayal dünyam çok ateşli :D sanırım karımı çok mutlu edicem. kovayım + yükselen akrep dooble etki
Bütün fantazilerle açığım hicbirinide yapamadım daha
Her şeyi yaşadım neredeyse ama üç kızla grup yapmak isterdim
Bir miktar istegim var yasayamadigim ya da yasayip doyim alamadığim...
Senin cinsellikten beklentin ne yani sen nasıl mutlu olursun
Uygulamalı olarak göstereceksen anlatayım yoksa beni yorma
Cinsel istek ve fantezilerimin hepsini gerçekleştirdim
Bi zahmet teyzecim
Anal seks yaptinmi
@Mahmut82 anal basit bir şey ona gelen kadar her şeyi yaptım açık bir cümle değil mi?
Bravo
Elbette var. Ama gayri ahlâki yoldan değil. Tabi bunu evlendiğimde eşimle helâl yoldan doya doya gerçekleştirmek.
prostate massage ama oral sırasında. lan ben bakirim dur bi :D
İliski sirasinda içinden cikip tam sirt bosluguna boşalmak. Sen peki
iş yerinden biriyle FB takılmak.. aslında olabilir ama riske giremedim.. daha cesur olmak lazım
cogunu yaptım belkı yapamadıgım vardır ama aklıma gelmedıgı ıcındır
Asánsörde seks, kelepçelemek falan filan
Maceraci bir ruhun var
Hayır, yok. Uç noktalarda yaşamıyorum.
Herkedin vardir birşeyler
Reel de Sevişen iki bayan karşısında mastürbasyon
Gerçek hayata geçiremediğim bir şey yok
Çok var hangisini yazayım buraya oyyy oyy 😊
istekli bir eşim olmasını isterdim
Değil mi
Eşim yok
Çok şey var. Fantezi dünyam çok geniş.