- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılbir birey olarak kendimi karşı cinsime sınırlamam.. arzulara sınır koymak cinsel ilişkiye zarar verir... tatmin olduğunuz şey sadece sizin kendi istekleriniz değil... bence erkek ya da kadın kendini her türlü ilişkiye hazır hissetmeli hazır değilse bile olumlu telkinlerle karşı cinsine onun arzusuna dayatmalı diye düşünüyorum... her şeyi 5 dk içinde bitirmek ve bazı şeyleri uzun tutmamak için tabular koymak bence çok anlamsız... :)
14 Yorumla- +1 yıl
sevdiğim insanla aramda neden sınır olsun... 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılkesinlikle eş değiştirme olayı. fıtratıma ters.
135 Yorumla- +1 yıl
katil olurum deme, buyuk konusma... insallah rabbim istek ve firsat vermez de... insanoglu neler yapiyor neler...
- +1 yıl
@gezginbiri swinger'ı nasıl dine bağladın üstat
- +1 yıl
swingeri degil buyuk konusmayi bagladim, senle ilgili degildi. kizuye nin tepkisi cok keskindi, buyuk konusmamak lazim demek istedim ona..
- +1 yıl
@gezginbiri Benim gözümde igrenc ve kabul edilemez birsey, dolayisiylada keskin konusurum... rabbimde ayrica öyle sapik düsüncelere düsürmez, o insanlarin kendi iradeleri ile ilgili birsey...
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal-oral dinen caiz değil. grup da aynı şekilde, mahremiyete aykırı. seks filmleri falan da mahremiyet sınırlarını aşar. eş değiştirme falan, iğrençlik ötesi. kaldı ki bunların hepsi dinen uygun da olsa fıtratıma aykırı olan şeyler.
bdsm tarzı şeyler, zarar verme ve zarar görme boyutuna ulaşmadıkça olabilir. ama sanırım amaç bu. allahtan kendi düşüncemd bir partnerim var, fantezi dediğin zaman uçmaya gerek yok bizce :)811 Yorumla- +1 yıl
din hocası gelmiş
Cevap sahibi+1 yıl@srkn61 gidin geniş midesi ay pardon fantezi dünyası olan birini bulun o zaman?
Cevap sahibi+1 yıl@LORDOFZEUS bildiğim ve yaşadığım dinden bahsediyorum, hocalık iddiam falan da olmamasına rağmen niçin zorunuza gitti?
- +1 yıl
kardeş geniş mideyle alakası yok ki senin yazına göre seks baslı basına yanlış zaten anal yok oral yok ee vajinalda olmasın zaten tamam
Cevap sahibi+1 yıl@LORDOFZEUS islam dini açıkça yasaklıyor. Zevk uğruna günaha girmek isteyenler buyursunlar efendim. Ya ayrıca niye görüşüme atladiniz kiz herkese görüşünü sormuş ben de bir görüş belirttim. Defolun gidin be deli midir nedir. Sanki yataklarına engel koyduk ne nane yiyorsaniz yiyin allah allah.
- +1 yıl
neyse tamam
Cevap sahibi+1 yıl@COUMPTER hadisi şeriflerde "ağızlarınız kur'an yoludur, temiz tutunuz" buyruluyor. islamın ilk dönemlerinde oral ilişkiyle ilgili sorular olmadığından peygamber aleyhisselamdan direk gelen bir nakil bulunmamakta. daha sonraları bu sorular meydana çıktığında alimler bu zikrettiğim hadisi şerifle yanıt vermişler, oral ilişkinin caiz olmayacağını söylemişlerdir. kimileri ise -ki bu bir azınlık- ön sevişme babından, tahrik etme amaçlı yapılabileceğini ancak ağza boşalma, sıvılarla dilin ve ağzın temas etmesi gibi durumlardan kaçınılması gerektiğini, yani kısacası ağızın cinsel organ gibi kullanılmasının doğru olmayacağını söylemişlerdir. iki cins için de, sıvının ağza temas etmemesi oral ilişkide ne derecede mümkündür bilemem, ancak çoğunluğun görüşüne göre en hafif ifadeyle "şüphelidir" ve şüpheli şeylerden kaçınmak islamın temel prensiplerindendir.
+1 yılSevmediğim biriyle olamam..
Sadece sevdiğim adamı isterim..147 Yorumla- +1 yıl
Olması gerekeni yazdım..😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim eig seçimi için 😘😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılGrup ya da es degistirmeye #hayir 😂😂😂😂😂
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle evlenmeden hiç bir şey yapmam.
Evli olsam bile bu saydıklarının hiçbirini yapmam
Sekste sınırım budur işte :
https://i.hizliresim.com/j4yM6j.jpg204 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabiki kaldı, benim gibi düşünen çok kız arkadaşım var.
Ne ahlağımdan ne dinimden ne de Atatürkçülüğümden asla taviz vermem
Lisede arkadaşlar bir videodan bahsetmisti 1 Cup 2 Girls diye. Merak edip onu izleyeyim demiştim, kupa dolmaya başlayınca midem kaldırmadımadi kapattım. Arkadaşlar sonuna kadar izlemişler anlatıyorlardi. O videodaki şeyı insan insan ağza yüze yapanlar varmış. Asla yapmam asla. Karım yaparsa bosarim
30 YorumlaEş değiştirme ve bunlar gibi iğrençlik içeren şeyler yapmıyorum
20 Yorumlaözellikle şunu bunu yapmam demem sınır tanımam ama grup asla
123 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsınır tanımam dedim ama bu sınırlarımın olmadığı anlamına da gelmesin. sadece "asla şunu şunu yapmam" demem, "asla" demeyi sevmiyorum, büyük konuşmamak gerek :)
11 Yorumla
+1 yılAnal be grup yapmam onlar dışında benim karşı taraftan daha çok fantezim bile olabilir
82 YorumlaGrup/ eş değiştrme. Bunlar hariç ne dilerse dilesin.
109 Yorumla- +1 yıl
@alican556 sağol knk😂
Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Sınırsızlık diye bir şey yok. Herkesin elbette bir sınırı mutlaka vardır
11 Yorumla
+1 yılgrup anal video çok pis. hele grup ıyyyyyyyyyyyyyyyy özel olmalı iki kişi. hijyenik olarak oral olmalı sonra vajinal
44 Yorumla- +1 yıl
bdsm de var ıyy hepsi nerdeyse oral seviyorum
- +1 yıl
neden aferin?
+1 yılValla karşımdakine bağlı. Buna ben tek karar veremem. Sonuçta bu yaptığımız şey ikimizinde mutlu olması için yapılan bir şey, tek taraflı karar alınacak bir konu değil.
10 Yorumla
+1 yılBenim icin cinsellik iki kisinin arasinda olan bir seydir partnerimle sinir tanimam lakin araya baskalari giremez cizgim nettir :)
Takip etmediklerim. mesaj yazamaz desen ya sorunun biter :)10 Yorumla
+1 yılKelepçe çekici gelmiyor, grup ahlaksızlık. Anal zevkli pis. Oral zevksiz. Değişik mekan ve pozisyonlarda normal ilişki en iyisi.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 3. kişiyi aramıza asla almam
1411 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@asikonyali aşkısı memleket yavvaşşşak kaynıyor inşallah dürüst insanlarla karşılaşırız
- +1 yıl
- +1 yıl
@venividi_ o kadarrrr😀
- +1 yıl
Cansin 😃😄
- +1 yıl
Bravvo sana kelebegim. Yerim seni. 😍
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeks filmleri çekmek ve izlemek, BDSM, Grup, Anal, vb
66 Yorumla- +1 yıl
Ya he he kesin yaparsn bunları anca yazmaktan ibaretsiniz :)
- +1 yıl
geriye pek bısey kalmamıs..
Cevap sahibi+1 yıl@kfsfener, @Smirnoffff tam olarak ne demek istediniz anlamis degilim.
Soruyu yeniden okumanizi istiyorum. Cunku verdiğim cevabı neye gore verdiğimi anlamamis gorunuyorsunuz.- +1 yıl
Hiç bisey yapmiyosun eee ne kaldı geriye sıradan git gel yani. s
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Swinger , cuckold ve grup işleri bana ters. Anal ise karşı tarafın onayı dahalinde olursa olur. Bunların dışında sınır tanımam.
10 Yorumla
+1 yılIsemelı sıccmalı harıc herseye uyarım es ddgıstırmede dahıl sevgılımıde paylaşırım en sevdıgım bu🙈
12 Yorumla- +1 yıl
Bıraz oyle fantazı dıyınce akan sular duruyo
+1 yılÖzelden saldırmadım. Derin bir nefes aldım. Nefes alsam yeter.
10 Yorumla
+1 yılSeks filimleri çekmek ne yaa. Videoya almak diye yoruyorum :)
Swinger olayı bana ters.10 Yorumla
+1 yılSeksten aldığım zevk beni uçurduğu için sınırsız olmasını çok seviyorum
10 Yorumla
+1 yılGrup hayır izlemek çekmek hayır bdsm olabilir diğeri de belki 😂😂😂
10 YorumlaDuygusuz sekse karşıyım. Ayrıca Scat ve BDSM benden uzak olsun. :)
10 Yorumla
+1 yılmazoşizm bana ters ama sadist olurum bdsm severim ama aktif olunca pasif olmak istemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Oral ve analı aynı şıkka koyman hata. Oral yaparım ama diğerleri asla
10 Yorumla
+1 yılsekste sınır tanımam her türlüsüne giderim yeter ki partnerim istesin
16 Yorumla- +1 yıl
Pekii senin görüşürün nedir @KizÜye_
- +1 yıl
Hmm mesela nerde durulmalı @KizÜye_ ?
- +1 yıl
Bu arada grup veya eş değiştirmeye karşıyım
- +1 yıl
O konkonuda haklı olabilirsin
+1 yılçocuk
hayvan ve scat tarzı iğrençlikler harici sınırım yoktur.10 YorumlaHERkes parti hayatı yaşıyor sinır tanımam yüzde 30 : )
10 Yorumla
+1 yılBdsm ve anal asla ama bunların dışında her türlü fantaziyi yaparım
10 YorumlaSevdiğim kadınla herşeyi yaparım sadece ikimiz tabi 😂
10 Yorumla
+1 yılTek olacak kadinim. Baskasi bakamaz bile birak araya almayi o kadar
10 YorumlaAnal be grup yapmam onlar dışında benim karşı taraftan daha çok fantezim bile olabilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Oral olur anal olmaz. Hak yol varken pok yolu niye?
Kölelik sevmem.
Grupta ise çoklu hatun tek erkek. ;)10 Yorumla
+1 yılevlenmeden seks yapmam ama 69 olur bak 😂
12 Yorumla- +1 yıl
hic seks yapmadim kanitim var lakin sevistim 😂 bakirim ama sevistim sen hesap et
+1 yılAnal seks tabiki. İğrenç 😒
63 Yorumla- +1 yıl
@kfsfener anal , oral hiçbirsey olmasın rica ediyorum şimdiki gencin seks anlayışı zaten midemi bulandırıyor bn misyoner seviyorum sadece.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kadin bir erkek arasinda olabilecek hersey olbilir 😁
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar bir kaç tane şey. mesela çıkış kapım çıkış kapısı olarak kalmalı 😄😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGolden shower scat fetish falan gelemem öyle şeylere :D
10 Yorumla
+1 yılEl bombasi atmam mesela :D
22 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi birini bulsam, bu seceneklerin hepsini yaparim, sadece normal seks yapmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleş değiştirme vee eşim nasıl isterse anal istemezse yapmam mesela ama yapmak isterim hani
10 Yorumla
+1 yılGrup tabiki de abi gavatlığın luzmu yok :D
20 YorumlaBu soruyu erkek sorsa en fazla 3 bilemedin 4 görüş gelirdi.
10 Yorumla
+1 yılseks filmleri çekilmek :d
10 YorumlaB ve D asla, imkansız, insanlık onuruna aykırı la
10 Yorumla
+1 yılEs degistirme hemcinsimle haric gerisi mübah:)
11 Yorumla- +1 yıl
Çekip izlemek de olmaz şıklar çok ters baya bir sınırım varmış anladım seks ne noktaya gelmiş:):)
Sınır yok
811 Yorumla
+1 yılGrup, BDSM ve eş değiştirme katiyyen olmaz.
10 YorumlaSwing, scat gibi toplara girmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanal bdsm seks filmleri cekmek izlemek grup
52 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSinir tanimam
115 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@alik- neden
- +1 yıl
Büyük konuşmamak lazım. :-)
+1 yılAnal grup ve es degistirmeye karsiyim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYasak varsa seks olmaz.
10 Yorumla grup yapmam ✩
64 Yorumla
+1 yılAnal birleşme
17 Yorumla- +1 yıl
özelden saldırmaya geliyooooorrrruuuuuuummmm hüüüccuuuuuuuumm alllahhhh allllahhhh alllaaahhh 😂😂😂😂😂
savulun bre gafillerrrr
https://www.youtube.com/watch?v=b9upGMiH31A - +1 yıl
iki saniye mi ciddimisin :D büyük bir gelişme bu :D ben sanise olmuştur diye
düşünüyordum😂😂😂😂
kaç adet oldu😂 - +1 yıl
engeli de unutma :D
- +1 yıl
o da doğru :D
+1 yılusulü dışına çıkmam :D
10 Yorumla
+1 yılAsla yoktur
82 Yorumla- +1 yıl
Gurupda severmiydin yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. yapmam dediğim pek çok şey var.
10 YorumlaKadınımı kendimden bile kıskanıyorum.
10 Yorumla
+1 yıldoğru ortamda herşey olabilir.. sınırlamamak gerek
10 YorumlaBdsm yapilir ama asiriya kacmamak sartiyla
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne