Kız arkadaşımla 3. Kez ilişkiye girdim ama hepsinde de erken boşalıyorum doğal yöntemlerden erken bosalmaya nasıl çözüm bulabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erken boşalma kontrolünü sağlamak için tam boşalacak gibi olduğunda geri çekil biraz bekle sonra tekrar devam et. Bu yöntemi deneyebilirsin işine yarayabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılPriligy, cinsel birliktelik esnasında penisin vajina içerisinde devamlılığını sürdürebilmesi için kullanılan geciktirici ilaçtır. Priligy’nin ana etken maddesi antipdepresan ilaçlarında kullanılan Dapoksetin’dir. Cinsel uyarıların meydana geldiği andan itibaren penisin uyarılma hızını yavaşlatarak meninin dışarıya geç atılmasını sağlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim erkek arkadaşım alkollüyken falan meyveli bişey kullaniuo bakıp yazicam adını. Alkolden bile etkilenmiyo hem sertleşme hem boşalmada sorun olmuyor geç oluyor yani
334 Yorumla- +1 yıl
Rezz
Cevap sahibi+1 yılHatırladım kamagra, baya iyi ve etkili sağlık açısından da sorun oluşturmuyor. Bir de küçük kutulu macunlar oluyor onlardan alır bazen
- +1 yıl
Bu ilacı eczaneden mi alıyor
- +1 yıl
Kesin mi abla
Cevap sahibi+1 yıl@avukatıyımm0640 eczanede de satıldığını biliyorum bir kere eczaneden aldı onun dışında hep alışveriş yaptığı bir tekel var oradan alıyor komik ama. Tekellerde bu tür urunler satılıyor geciktirici şeyler, azdırma şeyleri falan 😄 ilaç da değil aslında tam olarak, meyveli jel gibi bişey kamagra küçük bir ambalajda, ilişkiden yarım saat bir saat önce falan içiyorsun onu ertesi güne kadar etkisi oluyor diyebilirim
- +1 yıl
Çok teşekkür ederiz deneyecğim abla😃🫶💐
- +1 yıl
Ben hiç yapmadım aslında da erken boşalırım diye düşünüyorum, aklımda bulunsun ☺️ teşekkür ederim ☺️
Cevap sahibi+1 yıl@BirKiloNamus5 deneyin ya bir pakette 6 7 tane falan oluyor ama dediğim gibi tekel gibi yerler tekli de satıyor, tekli olunca fiyat da uygun. Deneyip görün. Erkek arkadaşım çok içen birisi normal zamanda bir problemi yok ama alkol etkiliyor. İçtiği zaman 0 problem. Ürünü oazarladim resmen ahahs
- +1 yıl
Hahah aynen saana ücretsiz göndermeleri lazım😅
- +1 yıl
Sana kar payı vermesi lazım 🤣
- +1 yıl
Erkek arkadaşının yaşı kaç
Cevap sahibi+1 yıl@avukatıyımm0640 beyimin yaşı 34 😄
- +1 yıl
İş görüyor mu beyimiz 😅😅
- +1 yıl
Evli misiniz 😅
Cevap sahibi+1 yıl@BirKiloNamus5 bir 5 6 yıl sonra sana yöneltilsin ister misin bu soru 😄 genç ve saglikli bir erkek kendisi sadece ictiginde sorun oluyor 😄
- +1 yıl
Hahah kendimize güveniyoruz tabi ama ilerde ne olur bilemeyiz şartlar😅
Bu arada senin yaş kaç abla - +1 yıl
Cinsellik bir şekilde çözülür de sen beyinle evli değilsen evlenmeye bak derim belliki zaten düzenli bir ilişki var yarın ayrılmak isterseniz medeni bir insan gibi ayrılmayın bizede iş çıksın 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@BirKiloNamus5 kim güvenmiyor ki benimkine sorsan o da güveniyor da bilgiyi çatır çatır verdim gözümün önünde içiyor jelleri :d
31 benim yaş 😄
Cevap sahibi+1 yılBu sene benim yüzümden olmadı düğün, yaza yaparız artık 😄
- +1 yıl
Kader kısmet abla sağlık olsun😃
Evlilikte her gün aynı pilavı yiyeceksn şu an en azından heyecanı var😅 - +1 yıl
E ben burada yalnız kaldım🥺😂😂
- +1 yıl
Belki bir gün bi yerde kafana takılan bir şey olur yazmak istersin 😅
- +1 yıl
Ablaaa uyudun mu
- +1 yıl
@BirKiloNamus5 reisim o nasıl bi kullanıcı adıdır yarıldım gülmekten
Cevap sahibi+1 yıl@BirKiloNamus5 yeni görüyorum sevdiği insandan sıkılmaz insan ya, suanki hayatimdaki kisi zaten benim ilkim ve evliliğe hazırlanıyoruz bir ömür yerim pilav manasinda 😄
- +1 yıl
Abla acil gelmen lazım nerdesin sen😃
- +1 yıl
Sponsor ablamız😂
Cevap sahibi+1 yıl@BirKiloNamus5 yaa ahahshs😆
- +1 yıl
Abla konuşmamız lazım😅
Cevap sahibi+1 yıl@BirKiloNamus5 konuşalım kardeşim 😂
- +1 yıl
Dürt beni dürt😂
Cevap sahibi+1 yıl@BirKiloNamus5 ben yatacağım bir çok işim var sabah engin bilgilerimden yararlanmak için yazın burdan 😆
- +1 yıl
Ya kısa tutacam seni sadece iki üç dakika abla önemli😃😃
- +1 yıl
Günaydın deyip ben sizi uyandırayım😅
Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Eczanelerde ya da nette satış platformlarında geciktirici spreyler var onları kullanabilirsin
00 YorumlaBenimde tedavi olmam gerekir mi azıyorum ama boşalamiyorum rüyalanıyorum bilen varsa Ayrintili konuşabiliriz napcam ben bu gidişle
00 Yorumla
+1 yılO sırada 2 buçuk saatte anca boşalan ben
13 Yorumla- +1 yıl
31 mi?
Düğüm atabilirsin
00 Yorumla
+1 yılOnun çaresi yok tamamen psikolojik
00 Yorumla
+1 yılBorak magnezyum ve dvit3 ile iyilesirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoktora git ilaç yazsın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiliyorum sorun yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ben bulamadım.
00 Yorumla
+1 yılKarına doyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası