Yok "evlenmeden karşıyım " "kendimi kocama karıma sakliyorum " "yahu edep yok mu sizde bu yaşıma geldim yaşamadım" kim inanır bu yalanlara anca s@laklar ve gerizek@lılar böyle diyenlerin geçmişinden şüphelenin bu ne ya millet olmuş ahlak bekçisi cinsel ilişki günümüzde gayet normal hale geldi ve artık toplumun bir çoğu bunu normal kabul ediyor 13 yaşından itibaren yaşayan insanlar var..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYalan söylüyorlar, banada eski sevgilim diyordu ama benden sonra başkasıyla hemen cinsellik yaptı. Bana gelincede evlenince yaparım ben öyle şeyleri diyor. 4 yıldır yapmak istemiyor ama başkanı olunca 1 haftada yapıyorsa beni sevmediği açık net ortadadır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes senin gibi düşünmek zorunda mı niye genelleme yapıyorsun herkesin düşüncesine saygı duymak zorundasın herkes bunu normal karşılamayabilir asıl cahillik diğer insanların görüşlerine saygı duymamak ayrıca hiç cinsellik yaşamayan kızlar da var.
16 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi geldi bu kitle ablacım soruyu istersen bir kez daha oku
Cevap sahibi+1 yılToplumun çoğu normal kabul ediyor dedin hepsi demiyorsun ki etrafındaki üç beş kişiye sorup böyle bir genelleme yapıyorsun kusura bakma da sen yaptın diye herkes yapmış olmuyor çıkın bu kafadan
Soran+1 yılSeni o zaman kadın doğum doktorlarının yanına bekleriz :)
Cevap sahibi+1 yılBekleriz mi her ay ordasın heralde 😂
Soran+1 yılMesleğim olduğu için her gün oradayım :)
Cevap sahibi+1 yılEvet anladım beleşe getiriyorsun ok bye 😂🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
+1 yılHerkes senin gibi değil. Sen, yaşadın diye herkes yaşamış ve doğru buluyor olmuyor. Kendinden bildiğini bu derece belli etmemelisn.
27 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah 😅 gülüp geçiyorum
- +1 yıl
Ağlanacak hâline mi güldün 😂😂
Soran+1 yılYoo gülünecek hale güldüm yazık..
- +1 yıl
Valla komik tek şey görüyorum, m yargıların ve kuruntun. 😂😂
- +1 yıl
Ön *
Soran+1 yılAyyy teyze hayatın gerçek yüzüyle karşılaşman dileğiyle
- +1 yıl
Teyzen olarak senden daha tecrübeli, görmüş geçirmiş biri olmam dışında sıkıntı yok ufaklık.
+1 yılyaşayanına da yaşamayanına da saygımız sonsuz, kimin ne dediğinin de zerre önemi yok zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları saldırıya geçmiş, her haltı yiyip evlenecekleri adama el değmemiş gonca gül ayağına yatıyorlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yaşamayanda var sen yaşadın veya yaşamadın diye herkes aynı olamaz doğuda çok var yaşamayan
00 Yorumla
+1 yılZaten inanmıyoruz o hikayelere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDe daha çok ahlak bekçisi gibi geldin bana
11 Yorumla
Soran+1 yılAhlak bekçisi gelmedim patladım çünkü bir soruya baktım kıza yapılan hakaretler sırf sevgilisiyle ilişki yaşamış diye
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 yaşında kadın doğum uzmanı mısın 😳
00 Yorumla
+1 yıl13 yaş da biraz erken şimdi ben 16 da başladım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakireyim vallaa
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan
00 Yorumla
+1 yılErgenler ablası 😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Şimdiki kızlara bakıyorum hiç cinsellik yaşamamış gibi şeyler söylüyorlar neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat