bir tek ben mi böyleyim diyorum sorguluyorum bazen. hepsi nefret ediyor sanki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılBen travması olmayan psikolojik sorunlar yaşamamış. ise... hicbir kız veya erkeğin cinsellikten tiksindiğini düşünmüyorum bu durum sadece sözde bence özde yatan sözde olandan çok farklı sebebiyse tabular veyahut toplumun zihniyeti erkekler bu konuda daha davranabilir konumds kızlara ise kadındır... ayıptır yani durum daha mahrem bu nedenle kızlar sözde olarak bu durumu böyle lanse ediyor veya etmek zorunda kalıyor olabilir...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim istemem yan cebime koy der gibi davranıyordu ama buluşacağımız zaman oteli 2 gece için tutuyordu. Bir defasında yurt dışında bir işe gittim döndüğümde özledim haliyle gezip dolaşmak için 3 gün sevgilimin yanına gittim. Odadan dışarıya çıkarmadı. 3 gün sadece yemek ve zorunlu durumlar için (hava alma, yürüyüş vs vs) çıktık.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadınlar ne de erkekler kadın cinselliğini bilmiyor. Ataerkil toplumun getirdiği erkek egemen aile kültürüde tabiki önce sosyal sonra da psikolojik alanda kadınlarda cinsel olgunlaşmaya ket vurmuştur.
00 Yorumla
+1 yılKadın fıtrat gereği utangaç yaratıldığı için çünkü. Erkekler fıtrat gereği daha aymaz. Bu yüzden kadınların belli etmemesi onların tiksindiği anlamına gelmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmiyorlardır ya da toplum baskısıdır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kullanıp mikinin keyfine bakma derdinde onlara vakit harcamak istemiyorum
60 Yorumla
+1 yılHerkesi bilemem. Genel kanıyı da bilemem. Ben sevmediğim insanla cinsellik muhabbetlerinden nefret ederim. Sevdiğim insanla ise sınır tanımam. Benim için aşk önemli yani.
20 YorumlaTürk toplumunda cinselliği sürekli ayıp bir şey olarak öğrettikleri için bahsi dahi geçince böyle bir düşünceye kapılıyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
erkekler neden öyle değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılTr'de bir kadının cinsellikten soğuması tiksinmesi kadar doğal bir durum yok. Seksin s'den anlamayan ilkel ayıların cirit attığı memlekette insan her şekilde tiksinir. Yobazlar p*rnolarının etkisiyle hareket etmeye çalışan zavallılar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Çünkü kötü deneyimler yaşamıştır veya ilk kez yapıp terk edilmişlerdir gereken değeri gormemislerdir bunlar büyük etken. Kendilerini kullanıp bırakılmak hissi kötü bir durum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 aytoplumsal algı varoşluk canısı. hem ayıp görüp hem istiyorlar :D istekli olmayı da ayıp gibi günah gibi görünce altı istiyor dili başka söylyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef dışarıdan öyle görünüyorlar yaşım 27 bu yaşıma kadar çok seyle karşılaştım sevgilisini aldatanı mi diyeyim kocasını aldatanı mi diyeyim dügüne 1 hafta kala gidip zarı diktiririm bir b. k anlamaz diyeninimi diyeyim bu yüzden evlilikten soğudum evlenmek istemiyorum dışarıdan baktığın da hepsi hanım hanımcık ama yatakta yaptiklari muamele yi eskortlar yapmıyor mkk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar için duygusallık her zaman daha ön plandadır ve erkekler için tam tersi olduklarını bildiklerinden kullanılmaktan korkuyorlar bu yüzden mesafeli yaklaşıyorlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Hani şöyle yorumlar yapıyonuz ya demek ki hepsini denemişsin ablacım siz kızlar tam bu yüzden kaybediyosunuz 2 3 * için bütün erkekler aynı muhabbetindesiniz adam gibi seveni sevmeyi beceremiyonuz illa bad boy istiyonuz eee bad boylarda sadece. İkleriyle düşündükleri için sonra gidiyonuz bütün erkekler şöyle böyle biz siz kızlatın hangi o. Luğunu sayalım peki tek erkekle yetinemeyişinizi falan mı
Cevap sahibi+1 yıl@GRİMM07 Arkadaşım ben yorumumda erkeklere hakaret ettim mi? Cinsellik çoğu erkek için ön planda
+1 yılAşırı istekliler ama sevmiyorum diyorlar ayak yapiyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende şaşırıyprum… sanki onlar için de hayatın gerçeği değilmiş gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Birisi işveren birisi işçi, işçi çalışmaktan sıkılır, işveren iş yaptırmaktan sıkılmaz ,😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde herkes seviyor ama azda olsa öyle etkilenen oluyor
00 YorumlaTiksinme değil aslında sadece 2. Planda oluyor çoğunda taki uyarılana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler kadın üreme organına kullanma gözü ile baktığı için insanı hem cinsellikten hep kendi cinslerinden tiksindiriyolar
10 YorumlaEvli çift olduktan sonra seksi sınırsızca özgürce zevk almak mutlu olmak için yapmalı tiksinilecek bir şey değil ki
00 YorumlaTiksinmiyodun mu, ona mı neden diyosın?
60 Yorumla
+1 yılBen bayılırım belli de ediyorum
41 Yorumla
+1 yılSen tiksiniyormusun yani
10 Yorumla
+1 yılmezopotamya ve şark kültürü.
00 Yorumla
+1 yılİsteme yan cebime koy diyo belkide
00 YorumlaBacım kızları kim anlamış ki
00 YorumlaÇok fazla teklif olduğu için sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo knk bagimlisiyim
120 Yorumla
+1 yılOğlanlar fazla darlamasın diye
00 Yorumla
+1 yıldeğilim
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemem yan cebime koy
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Rol yapıyorlar belki tabu vs yüzünden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılYalan işte
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ama yatağa girince de...😋😋😋😋
11 Yorumla
9 ayBazıları gerçekten mal da o yüzden
00 Yorumla
+1 yılHerkes için aynı şey olamaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026