+1 yılBu cinsellik konusu kadınlarda 10 kat daha fazla hepsi takiye yapıyor inanamayın cinsellik evliği yürüten aldatmayan bir kadın var mı bir bakın çevrenize.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ne alaka
- +1 yıl
- +1 yıl
Alakası şu erkeleri insan olarak değilde sanki sadece seks isteyen bir hayvan gibi imâ etmenizden ötürü bu açıklamayı yaptım. Bilimsel olarak bile birçok kaynakta kadınların erkeklerden daha fazla cinsel isteyi var Türkiye'de bu tabu olduğu için kadınlar ben seks istiyorum demiyorlarda sevgi aşk kelimeliri ile takiye yapmaları. İstisnalar hariç olsda kaideyi değiştirmiyor maalesef.
En İyi Cevaplar
Erkekler bir kadina ulaştıktan sonra çabuk sıkılırlar. Farklı heyecanlar ararlar. İsterse dünyanın en güzel kızı olsun bir ay aynı yatakta uyusa bir ayın sonunda ondan sıkılıp başka kadınlara yönelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlarda gerçek sevgi diye bir şey yok hepsinin amacı tamamiyle cinsellik biz saf kızlar da inanıyoruz işte yalanlarına sanıyoruz ki çok seviyor
13 Yorumla- +1 yıl
İyi ya saf sevginin cinsellik içermeyeceği fikri ne kadar doğru? Bir erkekte dedi ki sen beni gerçekten sevmiyorsun. Çünkü sevginin içinde cinsellik sezmiyorum. Buda atıyorum onun bakışı. Kızlar kendi dünyalarından o kadar eminler ki saf sevginin cinsellikten uzak olduğuna göre. O yüzden acayip suçluyorlar erkekleri. Hayırdır. Siz saf sevginin ölçütü müsünüz? İnsanın annesine olan sevgisi başkadır kardeşine olan sevgisi başkadır ama eşine ya da sevgilisine olan bambaşkadır. Bunun belki diğer sevgilerden en temel farkı da bu hisleri içermesidir. Kim bilir gerçek aşk ve sevginin katilleri bu yüzden sizsiniz. Bizi ayrıştırılmış bir sevgiye zorlayıp sonra bulamamakla suçlayıp.
Soran+1 yıl@Kriminal_Kalp Kessss
- +1 yıl
Üsluba bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çoğu erkeğin amacı öyle zaten.. gerçekten sevmezler.
10 Yorumla Bence hayır şöyle, Erkekler genel olarak seks yaptıkları kişilere aşık olma eğilimindedirler ya da seks yapacakları günü hayal ederler. Kadınlar ise daha çok aşık oldukları ile seks yapmak isterler. Aşk olmadan da seks olur ancak seks olmadan aşk olmaz. 🦋
63 Yorumla- +1 yıl
Yani bu tercümeye göre Aşk = Seks demek oluyo 🤔🤔
+1 yılErkekler yatakta sadece çok güzel sever.. onun dışındaki hayatlarında odun olmaya razıdırlar.. gidip bir ağaca sarılsam bu adamdan daha iyi gelir dedirtirler..
82 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@asuasuasuman Beni tarif etmişsin
Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Kadın erkek birbirini çeken varlar cinsel istek. illaki olur yoksa abi kardeş ilişkisi olur. Ama cinsellik odaklı ilişki, çikar ilişkisi mide bulandırıcı onu kastedersen öyle erkekler var evet..
12 YorumlaHe erkekler sadece cinselliği sever aslında amaca giden yoldaki araçları seviyormuş gibi davranmadan amaca gidilebilemez diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılMevzu dışı ama görselde ki kolyeye bayılıyorum hep almak istedim cesaret edemedim 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Okyanusun kalbi sanırım adı. Soruya gelince bence evet başka bir açıklaması olamaz
Merhabalar, cinsellik karşılıklı yaşanan bir şey, önce bunun bilincinde olmak gerek. Cinsellik istemediğiniz birisi ile arkadaş olabilirsiniz, mesela.
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruda sadece yazıyor bak dikkat et
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani öyle seni sevenin baskasi ile duzneli cinselik yaşamasını istermisin ama seni sevecek istmeezsin kabul etmezsin sende cisnelik icin ben varım diyorsun kabul ettiğin de
00 Yorumla Onlar mağara adamı geneli , sadece yatakta güzel severler işte
32 Yorumla- +1 yıl
Nede olsa atalarımızda Neandartel geni var 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Erkekleri ne sanıyorsunuz. Evli insanlar için önemli evet ama bekar insanlar habire bunun etrafında dönmüyor
00 YorumlaKalbimizle sevdik ama siz hep skene gittiniz zaten bi söz vardır Deveye diken İnsanı * yaranır diye gerçekten doğru..
00 Yorumla
+1 yılTabiki de hayır kadın vajinadan ya da seksten ibarett mi abi siz her erkeği * salağı bir adam ile karıştırıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılNihayeti budur kimse kendisini kandırmasın ama amaç sadece cinsellik olsa hiçbir erkek aşık olmaz evlenmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir yazarın çok sevdiğim bir sözü var! yaptığım hiçbir şeyi beni sev diye yapmadım, seni sevdim diye yaptım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa cinsellik için ya da arkasını toplattırıp çocuk yapmak için beklentisiz seven çok azdır bence
10 Yorumla
+1 yılEvet 😊 bir tanesiyle de yetinmezler çiçekten çiçeğe konarlar günümüz aldatmaları bunu gösteriyor.
10 YorumlaHepsi deyil seks istiyorsada bence acik götüslü olmak lazim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Hayır geçrekten seviyoruz da siz anlamıyorsunuz ya da size gerçekten böyle kişiler denk geliyor
00 Yorumlaerkekler için seks kadınlar için para önemlidir
tabi herkes değil00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yüzde 50 cinsellik yüzde 50 karakter ve dış görünüş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu cinsellik dediğin şey sadece erkeklere özgü bir şey değil. artık anlayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantıklı olanı bu öbür türlü kıymet bilinmez severlerse fazla üstüne düşerler bu sefer karşı taraf bunalır toksit bir ilişki olur bu amaçla sevmesi daha iyi öbür türlüsü iki tarafa da zarar
00 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda hem erkekler hemde kadınlar sadece cinsellik için seviyo
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır, masum bir sevginin erkekler için de önemli olduğunu unutuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik için sevilmez cinsellik için birlikte olunur. Sevgi çok başka hele aşk çok çok ötesinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlilikte cinsel yetersizlikler direk olarak mahkemede boşanma sebeplerinden biri var git gerisini sen düşün işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellik aşkın/sevginin tamamlayıcı faktörlerinden sadece biridir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bak bu harika yorumdu. En azından bunun farkındasın. Peki buna karşı mısın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsellik icin arzu edilirsin sevmeye gerek duyulmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım öyle oldu seks değil sevişmek daha uygun olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler duzdur onları etkıleyen kadınları severler ama kımı kadın kalcı etkı bırakır kımı kadın heves etkısı yapar kalıcı olanı severler
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır bilgi anlamında birşeylerde katıyorsa sevebilir
00 YorumlaŞöyle söylim erkekler normal sever çok da sever ama sonu ayrılıkla biter ihanet olur şu olur bu olur ondan sonrası için bişey diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle sayılır cinselik için yapmayacağı şey yoktur erkeklerin eleştiriyorum ben bak :))
10 Yorumla
+1 yılBüyük bir ihtimal ile evet bence
10 YorumlaYani erkekten erkeğe değişir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır
Yani bu erkekten erkeğe değişir10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Önce severim
Sonra s...10 YorumlaCinsellik büyük etkendir.
10 Yorumla
+1 yılAşkım siz nasıl insanlarla muhattap oluyosunuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılSadece değil ama cinsellik için de sever tabi.
11 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben öyleyim seks olmasa benim için ciddi boşluk
00 YorumlaCinselliği çok sever.
00 Yorumla
+1 yılHayır en azından kendim için.
00 YorumlaBazı erkekler evet öyle sever ama ben öyle sevmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların p*p*si bi yere girmezse rahat edemezler kaşınıyorlar çünkü.
01 YorumlaSadece değil de %65 diyelim 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. %99 evet. %1 belki bulursun
00 Yorumla
+1 yılAşk için seviyorum hiç bulamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama cinsellik önemli.
00 Yorumla
+1 yılHayır, ama sevdiği kadınla yaşamak ister.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılEeevet çoğu öyle
00 Yorumla
+1 yılDuygusu olan tabiki hayir
00 Yorumla
+1 yılalakası yok ama cinsellıkte var tabi
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ve sevmek aynı cümle de saçma olmuş
10 YorumlaKadınlar sadece cinsellik için sever
00 YorumlaEvet başka sorun olursa sor
10 Yorumla
+1 yılSadece sahibeye ihtiyacım var 😂
00 Yorumla