Böyle birine dönüşmek gerçekten beni üzüyor özgüvensiz biri değilim ama yakışıklı biri de değilim ama her ne kadar iyi biri olsamda yakışıklı insanlar her zaman önde oluyor zîna yapmak istemiyorum o yüzden mâst yapmak zorunda kalıyorum ama sonradan çok pişman oluyorum ayrıca eril yapımı azaltıyormuş gibi hissediyorum ve ibadet ederken kendimi kötü hissediyorum insanın gerçekten bir süre sonra kafa yapısı değişiyor. Daha önce benim gectigim yollardan geçip yolunu cizmiş birinden birinden tiyo almak istiyorum lütfen ön yargılı olmayın şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEşitlik beklemek zaten hatalı. Her konuda birileri senden daha avantajlı olacaktır bu dünyada. Cinsel konularda da yakışıklı olanlar senden öndedir doğal olarak ama bu senin hiçbir zaman cinselliğe ulaşamamanın sebebi olamaz. Dışardaki çiftlere bak kaç tanesinin erkeği yakışıklı? Demek ki asıl mesele yakışıklı olmak değil. Zina konusuna gelirsek.
Şahsen Kur'andan anladığım kadarıyla geleneksel zina anlayışı yanlış. İki birbirini arzulayan insanın seks yapması kimseye zarar vermez ortada aldatma ve çocuk doğma olayı yoksa. Bence Zina aldatmak manası verilirse çok daha doğru bir anlama gelir.
Mastürbasyonda kimseye zararı dokunmayan ve ihtiyaç için gerekli olan bir şey. Allah hem sana libido verecek hem de tatmin olduğun için seni cezalandıracak böyle bir saçmalık olabilir mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başka bir şey le meşgul olmak seni kurtarmaz emin ol buna çok yoğun hayatım var ama değişen bir şey 😒 olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafani işle meşgul edersen azalır
039 Yorumla
Soran+1 yılGüvenlik işi yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlen o zaman
Soran+1 yılSadık biri bulmak çok zor
Cevap sahibi+1 yılBilinmez o başta ön yargılı olma önce tanımaya çalış
Soran+1 yılYakışıklı biri değilim o yüzden muhabbet uzamıyor karşıdan da bir çaba görmeyince insanda çaba gösterme isteği kalmıyor muhabbet açabilen bir insanım yani o yönden problem yok
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç senin
Soran+1 yıl25 yaşındayım
Soran+1 yılPardon 26 97 liyim
Cevap sahibi+1 yılDaha karşına çok kişi çıkar yaşın genç ama dediğim gibi önyargılı olursan herkese karşı bir şey değişmez hayatında
Soran+1 yılİnan ön yargılı değilim ben olmak çok zor 😂
Cevap sahibi+1 yılGüzel mesleğin var nerede çalışıyorsun
Soran+1 yılSite güvenliği
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bulursun sıkıcı iş güvenlik
Cevap sahibi+1 yıl29 yaşım
Soran+1 yılAnladimm siz ne işle meşgulsünüz
Cevap sahibi+1 yılİşsizim
Soran+1 yılNe zamandir
Cevap sahibi+1 yılHeppp
Soran+1 yılKıyamam annem 😂 sende güvenlik olabilirsin
Soran+1 yılİş bulması rahat oluyor boşta kalmaktansa
Cevap sahibi+1 yılEvet muhtemelen öyle dir
Soran+1 yılTakipleselim mi
Cevap sahibi+1 yılYoooojk
Soran+1 yılSöylediğin gibi bu gün birine şans verdim ve sadakatsiz davrandi
Cevap sahibi+1 yılNasıl oluyor o
Soran+1 yılGeçmişte az da olsa konuştuğum biri vardı bu gün senden sonra konuşmaya başladık ve benden hoşlandığını söyledi muhabbet baya sardı akşama kadar güle eğlene görüntülü konuştuk sadakatten bahsettik akşam üzeri feyk hesaptan yazdım ve hiç bişey yokmuş gibi konuşmaya girdi
Cevap sahibi+1 yılÖhö oo sende şizofrenik gibisin fake hesap nedir
Soran+1 yılAblacım kusura bakma ama kendi tavsiyelerini kendine sakla benim onun yaptığı şeyden daha kötü değil benim yaptığım
Cevap sahibi+1 yılSiz sevgili felan yapmayın sürekli deneme yanılma yöntemiyle bir cacık olmaz bu
Soran+1 yılSürekli değil birkez denedim onuda yedi
Cevap sahibi+1 yılTamam değiş o zaman senin rehber kalabalığa benzer
Soran+1 yılDeğişip zina eden bir profile dönmüyorsam zaten Allah için dönmüyorum. bu arada sende değişte iş güç sahibi ol evde sıkılmışsındır artık 29 yaşına kadar iyi akşamlar.
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğim erkek tipi ili üç bilgi daha verseydim onları da kullanırdın kesin seni ne ilgilendirir bu
Cevap sahibi+1 yılSevmediğim yazacaktım
Soran+1 yılBence vereceğin tavsiyelere en çok senin ihtiyacın var
Cevap sahibi+1 yılİnsanların açığını arayıp fırsatını bulunca yapıştırma alışkanlığından vazgeç önce iyiyisen iyi ol karşı taraf zoruna giden bir şey söylediğinde direk yapıştırma adam ol biraz
Soran+1 yılKusura bakma ama seninle ne samimiyetimiz var da bana şizofrenikmisin tarzinda konuşabilirsin güven sonradan kazanılan bir şey ben o kişiye ben insanları denerim dediğim de sıkıntı yok denmişti bana. Kırıcı kelimeler etmeden önce karşılığını alabileceginide düşünerek konuş söyledigim kelimeler zoruna gittiyse kusurada bakabilirsin adamligima laf etmeden önce iyi bir abla olda özür dile büyük olmak ağzına gelen her lafi etmek değildir gerektiğinde kullanmaktır.
Cevap sahibi+1 yılKendi karakterini göstermiş oldun ve tespitimde doğru olmuş niye özür dileyecekmişim.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Spor salonu iyi gelir
00 YorumlaBol bol çekeceksin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam