Cinsel Yaşam İlk gecenin ağırısı adet sancısı kadar olmaz değil mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bazılarda evet olmuyor ağırı ama olduğu zaman adet sancısından daha hafifi mi oluyor? Birde kan aktı zaman bu da Yine herkeste olmuyor belki ama çok akar mı? İlk gecenin ağırısı adet sancısı kadar olmaz değil mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sancı yok ki, yüzeysel bir ağrı oluyor ve geçiyor. Ben öyle üüf kan falan görmedim daha çok leke diyebiliriz 1 0 Yorumla
Tanerovsky Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Adamına bağlı. İlk gecede karısının belini kıran da var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adetten zevk alıyor musun hiç. Ama ondan zevk alacaksın hiç tedirgin olma 1 0 Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Yeterince ıslanıyosa seninki acımaz 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Normal dokunması ile de hafifi hafifi ıslanan biriyim Yorumla Budabuda +1 yıl Tamam rahat ol genişler. Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla Budabuda +1 yıl Nasılki bizimki büyüyorsa isteklenme durumunda sizinkide genişliyo Yorumla Soran +1 yıl Anladım çok teşekkürler ☺️ Yorumla Budabuda +1 yıl Rica ederim varsa başka aklına takılan yazabilirsin bana Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Bana adam akılı cevap veren tek kişi sensin sağol Yorumla Budabuda +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ya hiç olmadı benim karımda kanamadı bile 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah akmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz istersen bana merak ettiklerini sor korkularını yen Yorumla
justice00202 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Sen evli öisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nişanlıyım ocakta düğün var Yorumla justice00202 +1 yıl Yaşın kç Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla justice00202 +1 yıl Ağrı olmaz merak etme kan öyle çok akmaz yani detaylı anlatamıyorum kalkar Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Fearless_k Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Değişir duruma göre 0 0 Yorumla
hayalperest434 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Soncı olmuyorki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ağırı filan oluyor mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sancı yok ki, yüzeysel bir ağrı oluyor ve geçiyor. Ben öyle üüf kan falan görmedim daha çok leke diyebiliriz
Adamına bağlı. İlk gecede karısının belini kıran da var
Adetten zevk alıyor musun hiç. Ama ondan zevk alacaksın hiç tedirgin olma
Yeterince ıslanıyosa seninki acımaz
Normal dokunması ile de hafifi hafifi ıslanan biriyim
Tamam rahat ol genişler.
İnşallah
Nasılki bizimki büyüyorsa isteklenme durumunda sizinkide genişliyo
Anladım çok teşekkürler ☺️
Rica ederim varsa başka aklına takılan yazabilirsin bana
Tamam teşekkürler
Bana adam akılı cevap veren tek kişi sensin sağol
Rica ederim ne demek