Mastürbasyonuda en fazla 2 yapabiliyorum 2 den sonra penisim kalkmıyor geçen sene bu rakam 3 tü yaş geçtik çe azalıyor gibi 16-17 yaşlarımda 5-10 posta attığım bile oluyor du kadınlar kaç posta ilişki ister bilmiyorum ama partnerim olsaydı benden 3 posta isteseydi ilk 2 posta yapardım 3 postayıda bir kaç saat dinlenip öyle yapardım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Senin iki posta 3 posta atman önemli degilki ilk önce partnerini doyur mesela 30 dakika boşalma onu ilk 5 defa boşalt sen boşalirken beraber boşalın o zaten ona yeter 2 . Postayı atarken üst seviye olur
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk posta erken boşalıyorum ikinci posta uzun sürüyor
En İyi Cevaplar
45 dk surse bi postan yeter bence
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk posta 6 7 dakika sürer ama bu işin hızına bağlı ikinci postam yarım saat sürüyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaş kaç
110 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşımdayım
Cevap sahibi+1 yıl23 için 2 posta çok az ama
Soran+1 yılBende böyle olmasını istemezdim ama neden böyle oldu bilmiyorum canımı sıkıyor bu durum
Cevap sahibi+1 yılstres yorgunlşuk iş hayatı etkili olur biraz güçlü gıdalar ile besşen fındık bal polen badem vs
Soran+1 yılİş stresi şu an yok ama üniversite stresi var
- +1 yıl
Kardeşim özel bir karışım var onu kullan. Aktarlarda satılıyor. Enerji verecek gıdalar tüket.
Soran+1 yılKalp krizi geçirttirmez dimi
Cevap sahibi+1 yıl@deadofwrite8916 Bunu neden beim yorum altına yazıyorsun amaç nedir direk kendi yorumunnu yapsana
- +1 yıl
Pardon
Cevap sahibi+1 yılÇok abartı yemiyeceksin bunu düzneli kullan 1 kaşık bal fındık polen basem vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 2 posta çok az o yaşta benim ölü halim bile 5 6 posta çıkartır
15 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bu problem bende varmış bu :(
Soran+1 yılHayır dün akşam fark ettim
Soran+1 yılSigara yokta alkolü bazen içiyorum en son a arkadaşımla içtim 8-10 gün oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 12 posta atarak rekor kırdım. Öyle bir tatmin ettim ki hâlâ unutumadı.
13 Yorumla
Soran+1 yılOha reis helal olsun sana 😅
Cevap sahibi+1 yılDayanabilecek hatun varsa gelsin.
Cevap sahibi+1 yılBende enerji elektrik santralinde yok 😂😂🤣😂🤣🤣🤣😂😂😂azgın bir boğa gibiyim.
+1 yılKarşıdaki kişinin cinsel isteğine bağlı bu.
21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir aslında mantıklı
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtannnn
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılboş ver
Soran+1 yılBoş ver diyeceksen niye yorum yapıyorsun kardeşim durduk yere kafamı karıştırıyorsun
Cevap sahibi+1 yılSenin daha şeyin kalkmiyo yorumw gerek uok
Soran+1 yılBuna çözüm yok mu
Cevap sahibi+1 yılYok.
Soran+1 yılNeden böyle olmuştur reis ya bu canımı sıkıyor
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyon
Soran+1 yılIsparta
Cevap sahibi+1 yılOoo
Soran+1 yılNe oldu
Cevap sahibi+1 yılboş ver nn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkide partnerim olsaydı, ne kadar orgazm yeterli olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat