İki tur orgzm var vajina ve kritonal. Bir ekekler sex yaparken iki sekildede orgazm olabiliyor musunuz? Kadinlar bu konuda sorun yasiyor genelde. Sizi iki sekildede orgazm edebilmek için erkeginiz hangi pozisyonlarda neler yapmalı? Kiz arkadasimi bulutlarin ustune cikarmak istiyorum lutfen taktikk?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen uzanıyorsun oda senin üzerine ata biner gibi biniyor ve arkaya doğru eğiliyor sana doğru değil o pozisyonda orgazm olmayacak uçmayacak kadın yoktur herhalde bir de orgazm olurken göğüs uçlarını minik minik ıssırırsan daha çok zevk alır
010 Yorumla
Soran+1 yılYuzu bana donuk olcak ama dimi? arkaya egilince gogusler uzak kalcak ama dimi? Bide genelde kadin usteyken o hep orgazm oluyorlar. Kontrol kendilerinde ve istedigi gibi surtebiliyorlar. Baska nasil olabilir degisi pozisyonda?
Cevap sahibi+1 yılya şimdi çok pozisyon var ama yapmak için baya bir esnek olmak lazım o yüzden hani zorlanmamanız için böyle bir pozisyon önerdim ama bu baya bir işe yarar
Soran+1 yılHep o uste olmazki ama:) altayken ya da farkli sekilde bir taktik versen super olur;)
Cevap sahibi+1 yılben sana direk zevkin kitabını söyleyeyim kamasutra içindeki her pozisyonu eşimle uyguladık ve cidden adamlar bu işi biliyor ya :)
Soran+1 yılKitabin ismi tam olarak kamasutra mı?
Cevap sahibi+1 yılevett nette ara
Soran+1 yılTamam denicem bende:)
Cevap sahibi+1 yılfakat çok dikkatli ol incinme yaşayabilirsin biz sırf bunları yapabilelim diye deli gibi spor yapıyorz
Soran+1 yıl:D eyvallah fitim spor yapiyorum ve baslarken vede bitirdikten sonra esneme hareketlerini ciddiyetle yapiyorum. Oyuzden cok zor olmucak sanirim:)
Cevap sahibi+1 yılo zamn mutlu saatler diliyorm :)
+1 yıl1) 4 tür orgazm var (+ g-spot, a-spot)
2)Kadınlar sorun yaşamaz, sorun erkeklerin orgazmı yaşatamamasıdır.
3) Kolay gelsin.03 Yorumla
Soran+1 yılKanka diger orgazmlar onemli degil benim icin. Yabanci kadinlar sorun yasamiyorda tur kadinlarin yuzde doksani rol yapiyormus dikka et kandirmasinlar senide;)
- +1 yıl
Yaş otuz, orgazm taklidi yapacak kadar karaktersiz bir kızla çıkmadım daha. Çok istisnai durumlar haricinde kadınların orgazm olamamasının esas nedeni erkeklerin tecrübesizliğidir.
Soran+1 yılTürk erkeklerinin yuzde doksani tecrubesiz yani:) karsindaki kiz baskilanmamis ve bu kanularda rahatsa sen uzan o cikar ustune kendi kendini bosaltir sen erkegin bisey yapmasina bile gerek yok. Ama bir gercekki yuzde doksani bosalamiyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Partnerizle seks yaparken orgazm olabiliyor musunuz ve nasıl oluyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat