Türk kadınları normal orgazm bile olmuyorlar O yüzden hayır demeleri çok normal.
Anal seks ile orgazm olunabilir mi?
Türk kadınları normal orgazm bile olmuyorlar O yüzden hayır demeleri çok normal.
Evet, mümkün. En basitinden gaylerden bu durumu bilmek gerekiyor zaten sinirler anal seks esnasında fazlasıyla uyarılıyor yani biraz tuhaf gelebilir ama mesela prostat muayenesi de ama anal yoldan yapılır. Hatta çokça esprisi döner işte bu yüzden vücut anal yoldan fazlasıyla uyarılır bu uyarım sayesinde de orgazm olunabilir.
Vajina ile anal arasındaki bölgeye perine denir. Perine denen bu bölgedeki sinir uçları kadından kadına göre farklılık gösterir (Milliyetle alakası yok). Bu bölgedeki sinir uçları fazla olan kadınlar anal seksten diğer kadınlara göre daha çok zevk alabilirler ama sinir ucu az olan kişiler zevk almazlar. Kuru bir bölge olduğundan dolayı acı ihtimali daha fazladır.
Orgazm konusuna gelince bunun bölgeyle bir alakası yok. Orgazm olmak beyinle alakalıdır. Dokunmadan bile orgazm olmak mümkündür.
Evet bu mümkün harika bir açıklama olmuş en azından seks yapmayı gir çık sanan bazı canım öğrenmiş olur
Sağol redacim
Rica ederim🌺
Evet elbette…
Anüs klitorise bağlanan inanılmaz derecede erojen sinirlerle doludur. Bu da orgazmı mümkün kılar. Elbette her durumda olduğu gibi rahatlık partnere güven ve uzun süren birleşme ile…
Cevap
86Cevap
Selam gadası 🙃
Erkeğin hızlı orgazm olması mümkündür. Ama kadın için bu süreç yavaş ilerler. Hele ki anal ilişkide kadının orgazm olması diye birşeyin söz konusu olduğunu düşünmüyorum.
Olabilir belki
Bir kadın sadece iki çeşit orgazm olmaya sahiptir. Biri vajinal diğeri klitoral.
Bu iki orgazmı uyaran erojen noktalar vardır. Meme uçları, anal noktası vs gibi. Ama orgazmı yaşatan iki nokta mevcuttur biri g noktası diğeri klitoris
Anal Seks Bilindiği Üzere Gerçekler Sabır Vede Yavaş Yapılması Gereken Bir Şey Öncelikle Mutlaka Lavman Yapılması Gerekir Sonra Anestol Krem İle Uğuşturulması Gerekiyor İçi Ve Dışı Sonra Hindistan Cevizi Yağı İle İyice İçine Ve Dışına Sürülmesi Ve Ayrıca Penisede Sürülmesi Gerekiyor Anal İçin Dildolar Var Biraz Genişletmek İçin Dildıyu Analın İçine Girmesi Ve Beklemesi Gerekiyor Sonrasında Penisin İçine Yavaş Yavaş Girmesi Gerekiyor Alıştıkça Hızlanabilir Ve Anal Sekste İnanılmaz Zevk Patlamaları Yaşanabilir 👍😉
anotomik olarak kadınlarda g noktası klitoris vs. ekipman mevcut değil. erkeklerde tersine sinir hücreleri daha yoğun ,
velev ki işin ehli deneyimli profesyonel bir hard silkeleyici tarafından çalışma yapılır ise çift yönlü uyarım ile galaksideki yıldızları sayarsın . net.
ayrıca saglık dini hıjyenık dıyenlere bakmayın , bizim millet ağır dötçüdür velev ki evlenmeden ön kapı , evlenince arka kapı tıklatır , ayrıca savasa sefere bıle gıderken yanında civelek ordusu tasıyan bir milletiz :)
İlişki sırasında iki deliğinin de aynı anda dolu olmasını seven kadınlar ve acı çekmeyi seven kadınların orgazm olabileceğini düşünüyorum.
Partnerlerim 18 cm ve epey kalın penisimle korkulanın aksine anal ilişkiden çok zevk aldılar. Övünmek için demiyorum ama gerçekten acıyor yapma diyeni görmedim.
Geçmişimde hayatımdaki insanlarla hep yaptım. Vajinal 2-3 orgazm 1-2 boşalmadan sonra olmasına rağmen, hazırlayıp anal yapmaya başladığımız andan itibaren maksimum haz ile daha dolu ve doyurucu boşaldılar. Ayrıca anal yapınca tam anlamı ile cinselliğe doydular. Hiç sekmedi. Kesinlikle de en yoğun halde orgazm ve boşalma sağlıyor kadın kişisinde.
Anal orgazm aslında analdan gerçekleşen bir orgazm çeşidi değil, burada püf nokta analdan girildiğinde penisin tersten vajina duvarına dayanması ve uyarmasi yani analdan gerçekleşen vajinal orgazm diyebiliriz buna ama adı anal orgazm olarak geçiyo, ben bir çok partnerimle bu durumu yaşadım ve anal sekste bir kadının acılar içinde kalması ya da zevkten dört köşe olması tamamen erkeğin yeteneğine bağlı bir durum
@Redamancy-4 içeriden penis vajinayı uyarır g noktası hatta serviksi bile uyarabilir uygun pozisyonda. Anal yolla vajinal orgazm mümkündür kasların gerilmesinin ve sinir uçlarının verdiği his sadece keyiftir orgazmı sağlayan rektal yoldan da vajinanın içeriden uyarılmasıdır.
Mümkün olmasaydı anal orgazm diye bir şey olmazdı bence, oradaki sinirler daha hassas olduğu için mümkün ama kimisi sever kimisi sevmez orası ayrı bir konu yani anal orgazm diye bir şey var diye bunu herkes yaşayacak diye bir şey yok mesela erkeklerde de g noktası için tesislerle anüsün ortasında bir yer olduğu söyleniyor ama şahsen ben oradan hiç etkilenmem yani bu biraz kişinin kendisi ile ilgili bir durum ama kısacası anal ilişkiden zevk alıp orgazm olan kişiler var.
Mümkün değil bu..
Uyarılan ve orgazmı sağlayan yer farklı çünkü.. Öpüşürken de orgazm olunabilir mesela.. Buna da dudak orgazmı mı deniyor..
Vajinal ya da klitoral bir uyarı olmadan bu işlem imkansız..
Nadir olur vajina tercih ediyorum abartilacak bir ilişki türü değil.
Kadınlar zevk alamaz diyorlar ama yanlış ben zevkin doruklarını yaşıyorum doggyde kendimi teslim edişimle harika oluyor
Her yerde Türkleri aşağılamak için fırsat kolluyorsunuz da anal sekste bile işin içine bu ayrımı katmanız çok komik. Türk kadınları :) Tüm yabancı kadınların orgazm çetelesini mi tuttunuz. Hayatınız p*rno olmuş gelip burada B. K yolunun reklamını yapıyorsunuz. siz yapın her yerinize sokturun her deliğe girin kimsenin bişey dediği yok.. Ama hastalıklı olanı gelip burada normalleştirmeyin. Buna inanacak köle ruhlu kişiliksiz ergen çok var.
Analdan hiç orgazm olmadım. Çok isteyen bir partner yoksa yapmamak en akıllıcası. Hem makat çatlakları oluyor hem de oturamıyorsunuz acı ve kaşıntı oluyor bir süre.
100 Kadından 1 tanesi orgazm olur.. Kalan 99 u acı içinde bir daha bunu yapmama kararı alır.
100 erkekten 99 tanesi orgazm olur.
Sağlık açısından son derece riskli ve yapılmaması gereken bir şey.. Ancak tercih yine kişiye ait
Açıklama ya katılıyorum her iki tarafında bilinçli ve özellikle kadının istekli olması boşalmayı sağlıyor. Tabi haldur huldur ben işimi göreyim diyen abazanlar yüzünden kadınların büyük kısmı anal seksten kaçıyor veya iyice kafayı bulduktan sonra cesaret edebiliyor lar. Buda şahsen benim hiç hoşuma gitmiyor.
erkek olur da, kadının klitorisi de uyarması şart. aynı anda ikisinden de aldığı haz ile orgazm olur. ama erkekte prostat uyarımı ile penisine dokunmasa bile olabiliyor :)
Ulan allahtan anatomi gördüm ve cinsel deneyimim oldu yoksa şu yorumlardakilere inancaktım. Anal seks ile orgazmın mümkün olma oranı dünyanın ters dönmesi ile aynı oranda 😄
Kadının psiklojisiyle alakalı hepsi
Analdan hiç zevk almayanıda gördüm
Zevkten Boşalanıda gördüm
Bilimselde aciklandi bundan kadın zerre zevk almiyo belanizi aramiyorsaniz su igrencligi yapmayin bunu yapan erkekte hayvandan bile assağliktiir
Ne kadar pis bir düşünce bu... İğrendim resemen.
Hayvanlar bile bunu yapamazken sağlıksız olan anal Seksi insanlar nasıl yapar? Sorudan da soru sahibinden de iğrendim
Ters ilişkiden zevk alınabilir ama orgazm olunmaz
Bence zihinsel orgazm olabilir olursa ama fiziksel orgazm hayir
Meme uçları vajina uyarilinca oluyor
Bide okşarken
Ben seksten analdan falan anlamam ya. Dünya tatlısı bir fetişim var.
Büyük penis işi bilen partner orgazmın dibini yaşatır.
anal seks her zman favorimdir. sende bu ara iyi taktın ama bu konuya :)
neden bu ilgi alaka? :))
Vajina varken, anal yapmak nasil bir mallık anlamıyorum
Olunuyordur ama herkeste işe yaramaz. Erkeğe yaparsan garanti orgazm olur.
Handjop ile desteklenirse belki. Öbür türlü imkansız bence.
Analdaj zevk alaan kadınn olduğuna inanmıyorum. Alan varsa yorumun altına yazsın da aydınlanayım.
Evet, ben partnerimde yaşadım. Gayet oluyor.
Yaptıranda yapanda hastalık kapar mutlaka.. İğrenç ya hayvanlar gibi
Evet olur oluyorda. Ama erkeğin elleri iyi çalışmalı.
Evet olunabilir Tabiki o dura kendini okşayarak daha çok zevk alabilirsin
Olunuyor ben bizzat gördüm.. Hem o boşaldı, hem ben boşaldım... Güzeldi...
Erkek daha sıkı kavradigindan evet orgazm olur, hanımlara görüşlerini bekliyoruz
sen yaşadın mı bu kadar seyi anlatıp soruyosunda adsdsasad
Anal yaparken bi elim de vajinayı okşayarak çok güzel orgazm oluyor
Eger anal ilişkiyi yapan erkek işini biliyorsa olunur
Olunabilir zevk alan birçok kadın var bundan.
yorumlara bakinca öğrenmiş olduk teşekkürler
ah reda üzümlü kekim. bir gün şu yazdıklarını gerçeğe döksen de biz de bilsek acaba yazdığın gibi oldu mu
anal seks ile yani ters ilişkiden zevk alınabilir ama orgazm olunmaz
Buradan bir kızla yaşadım ters ilişkiyi sadece muhteşem bir sulanma beyaz akıntı oluyordu
Tamamen erkeğin o anki kadını mutlu edebilmesine bağlı
Sağlık acisindan uygun bulmuyorum erkekten ziyade kadın açısından
olunur önce rımmıng yapcaksın sonra girceksın zevkten ucar kadın uzamnlık alanım ısteyen yazabilir
kimi kadın cok ıyı yapıo kimisi korkuyo anlamak zor
olunabiliyor örnekleri var :D
Analdan orgazm olunmaz.
hemde aşırı orgazm olunuyor bunun hazzı bambaşka
Evet olunur ama zordur
Bosalirr bosaldidaa denemeyen bilmez
Yapmasını bilen kadına orgazma ulaştırır.
Dene ve deneyimini buraya yaz
Doğru pozisyonda ve doğru yapılırsa evet.
nasıl olunur yaşatmamı ister misin ;)
Olunabilir , oldurulabilir..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?