Oturduğum yerde bir çocukla konuşmaya başladım internetten çocuk baya ilgili yazıyordu ama böyle libidosu yüksek bir çocuktu birkaç kez iş çıkışı görüştük beni aldı sakin yerlere gittik biraz yakınlaştık ama ben pas vermedim bana ev ayarlayalım daha rahat oluruz dedi o güveni verdiğinden kabul ettim dün eve gittik bende bu sefer karşılık verdim biraz sevişme felan oldu ama böyle hevesini almış gibi bugün bir soğuk konuştu ve benim yanıma gelmeyi teklif etmedi bile görüşmeden sonra neden tüm erkekler böyle soğuk yapıor istediğini vermesemde böyleler ben şimdi bu çocuğun tekrar ilgili olmasını nasıl sağlarım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
doğru soru bu değil, doğru soru "ben bu çocuğun tekrar ilgili olmasını neden sağlamaya çalışayım ki?" olmalıydı. tek kelimeyle kafasızsınız
Ben bir şey yaşayınca dahada üstüne düşüyom bu işte bir terslik var
İşte bende karşımdaki erkek bana ilgi gösterince görüşürsem görüşmeden sonra onun üstüne daha çok düşüyorum mesela dün güzel vakit geçirdik istiyorumki yazsın görüşelim desin ama bunlar tam zıttı anlamadımki
He ya bende anlamadım onun beklentisi farklıydı farklı oldu heralde falan
Bak o daha fazlasını istiyor doğru ama bence bu kadarını bile beklemiyordu
Soyunma falan olduysa belki beğenmemiştir vücudunu bilemezsin
cinsellik yaşandı mı alacağını aldıysa başka kızlara yönelecektir
Soğuma gelir bende de oldu bu bir kaç gün hiç yazmam etmem max 1 hafta sürer bu
Sevişmeyle olmaz o iş, vermezsen içine girmezse niye gelsin
İyi kızlar kendini kullandıranları buluyorlar ya anlamıyorum
Ee sen bir hevestin. Hevesini aldı işte. Artık onun gözünde cinsel objesin. Libidosu yükselince yine arar beklemede kal
İlerisini istemiştir belki ama senden o ışığı göremediği için üstüne düşmemiş olabilir hergele.
İyide istediğini vermediğindede soğuklar versende soğuklar ben tam arada davrandım zaten görüşmeye giderken ben sevişmem dedim ve çok çekingenim ilk kez onla öpüştüm yani bence baya ileri gittik yarı çıplaktık felan yani bi girmediği kaldı ve baya istekliydi sürekli iltifat ama sonra neden böyle soğukmuş gibi hissettim bilmiyorym yani kaç gündür böyle her fırsatta beni alıyordu şimdi neden gelim demedi mesela
Belki bakire olduğun için seni üzmek istememiştir bilemedim.
Bakire değilim ama o öyle biliyor ilişki ister diye söylemedim ben başta aşırı çekingendim ama daha sonra biraz açıldım yani gayet güzel vakit geçirdik bence tam tersi dahada ilgi göstermesi lazım ama bu soğukluk neden yani noldu
Sevişirken isteklerini reddettin mi? Oral vs gibi
Ya sürekli dudağımı öpüyordu öpüş diyordu bende gittlçe onun istediği gibi yapyordum oral yapmamı istemedi sevişmek istedi en son anal istedi ben kabul etmedim o da en son mastürbasyon yaptı seviştikten sonra ama gayet iyi ayrıldık dünde naptın ne ettin diye sordu ama dünden önce beni sadece arabayla alıp bir yere gittiğimizde sonrasında bana ne hissettin vs soruyordu ilgili konuşuyordu dünden sonra bugün bana bir soğuk geldi konuşması ne bilim gelim alim felan demedi mesela
Bakalım iki gün içinde yazmazsa salarsin sende.
Çocuk istediğini almış yol veriyor şimdi de hayırlı işler
Seni beğenmemiştir 🙄
Üstüne kalmaya çalısırsın diye
muhtemelen istediğini aldı bu yüzden böyle yapıyor
O onla alakalı değil sen çocuğu tam doyuramamissin
gereğini almış bundan sonra gözünde değersizsin
Bu çocuktan uzak dur off offf
azınca gene gelir
Ee her erkekle boylemisin
Yeni avlar peşinde senden bıkmış
Erken doymuş
Üzücü ya