Arkadaşlar kimle buluşsam buluşmadan sonra soğuk yapıyor kimisi istediğini alamadığından kimisi hevesini aldığından muhtemelen en son dün bir çocukla buluştum çocuk arka sokağımda oturuyor tanıştık konuştuk beni iş çıkışı birkaç kez aldı ve arabada biraz yakınlaştık yani sadece öptü ve dokundu daha sonra ev tutayım orada rahat ederiz otururuz felan dedi başta reddettim sonra güvendim kabul ettim ve beni zorlamadı zaten o konuda sorun yok ama buluşunca onun istediği şekilde yakınlaştık seviştik ama bugün daha durgun soğuk yazıyor ve yanıma gelmeyi felan teklif etmedi oysa dün her şey çok güzeldi ben istiyorumki görüştüğüm kişiler buluşmadan sonra böyle yapmasınlar ilgileri devam etsin nasıl bir yol izlemeliyim?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
u +1 yılMerhaba, siz cidden sizi arkadaş olarak dahi sevebilecek birine denk gelmemişsiniz bence. Buluştuğunuz kişiler size anlık hevesle yaklaşmışlar ve size hiç değer vermemişler aslında. Doğru birine denk gelmemişsiniz özetle. Sorun bundan kaynaklanıyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer erkek arzulu olur ama bazılarının kafası sadece ona çalışır. Sen sadece kafası onlara çalışanlara denk gelmişsin ve istediklerini aldıktan sonra umurlarında olmamışsın.
İnsan hoşlanınca sevdiğini arzulamanın yanında değerli hissettirmeye de çalışır. En azından benim için öyledir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle söylim yıllardır aşık olduğum çocuğu unutmak için böyle çevreden şimdiye kadar 3-4 erkekle buluştum hepsi aynı niyetle geldi ama hiçbiriyle yakınlaşmadım sadece dünki çocukla yakınlaştım bende ama neden soğuk yapıyor diğerleri istediğini alamadıkları için soğuk yaptılar gittler bu neden böyle yani bana çok saçma geliyor
Cevap sahibi+1 yılBu da sırtlan denilen modelden demek ki. Cinsellik için görüşüp sonra salıyor.
Erkekler Ne Diyor
9
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılTen uyusmamis olabiiir ya da alacagini aldi hevesine ulasti
02 Yorumla
Soran+1 yılTem uyuşmamış olamaz 😄 sabaha kadar kalmak istiyordu zaman olsa ama ilgisi neden azaldı anlamadım ne yapmam lazım böyle durumda
- +1 yıl
Bisey yapmana gerek yok o istemesse zorla bisey yapamassin
İyide ilk günden niye cinsel veriyorsunki? Bakire misin?
012 Yorumla
Soran+1 yılSeviştik sadece o da ben baya utangaçtım sürekli karşılık ver diyordu bakire değilim ama o beni bakire biliyor ilişki yaşadığımı bilse o da ister diye söylemedim
Soran+1 yılBen sevişmek istemiyordum hafiften yaptı ama saatlerce kalalım desem kalırdı yani neden buluşma sonrası böyle soğukluk hissediyorum onu anlamadım
Soran+1 yıl2-3 saat felan ya buluşma sonrası yazdı bana ama nasıl desem buluşma planı yapılırken beni ne kadar arzuladığından felan bahsederdi sürekli yazıyordu neden geç yazıyorsun diyordu 2 dk yazmasam ama şimdi dinden sonra bugün mesela daha az yazdı ve seni alim görüşelim gibi bir şey demedi hiç yani neden böyle davranıyor olsbilir
Soran+1 yılAnlayamaz ki anlamadıda şimdi soğuk yapma sebebi ne sizce daha yeni doydu diyemi
Soran+1 yılHayır o kadar yapmadı öpücük kondurma gibi hafiften 30 saniyelik birşeydi şimdi dediğin gibi olursa o birkaç güne tekrar isteklenirse ben ne yapmalıyım yani ben direk istediği gibi gidersem bu sefer o buna alışır ben istiyorumki ilgi göstersin cinsellik odaklı olmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılyav ne bilyeyim var öyle insanlar
00 Yorumla
+1 yılSeks olmadıysa ondandır
00 Yorumla
+1 yılBen öyle değilim de senin gibi kız bulamıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılEyvah yakalandık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonya da mı yaşıyorsunuz tanıdık geldiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemnun kalmamış demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişki Oldumu
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevişme sadece
Cevap sahibi+1 yılSevişme zormu yapicazda
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz