+1 yılHayatım İlişkiden sonra size değer vermeyip soğuk davranan insan zaten ilişkiden önce kendisini bariz bir şekilde belli eder ilişkiden önce size Kıymet verip sizi Bebeği gibi hissettirip değer veren erkeklerle birlikte olup vakit geçirin Yoksa tek Gayesiz sizi yatağa atıp boşaldıktan sonra sizi hayat kadını muamelesi yapan erkeklerden uzak durun bu biraz da sizin probleminiz aslında
11 Yorumla- +1 yıl
Size bir şey sormak istiyorum da ama mesaj gönderilmiyor
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bilimsel olarak açıklaması şu bunu araştırmıştım hatta belki bununla ilgili bence yazmış olabilir erkekler seks yaparken o kadar çok efor harcıyorlar ki kadınlardan kat kat daha fazla ve şöyle düşünebilirsin seks yaptıktan sonra birazcık yalnız kalma ve gücünü birazcık olsun toplama ihtiyacı duyuyorlar bu hayvanlarda da böyle insanlarda da böyle kadınlar mesela cinsel ilişkiden sonra sarılmak bir şekilde temas etmek onu bir şekilde devam ettirmek isterken erkekler uzaklaşmak birazcık dahi olsa gücünü toplamak istiyor.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Birincisi erkekler seviştikten ve boşaldıktan sonra aşırı bir yorgunluk gelir ve kendi kabuğuna çekilir bu soğuk davrandı anlamına gelmez ama erkek kadını seviyorsa o anda seviştikten sonra boşaldıktan sonra onunla sohbet etmeye devam eder ufaktan da olsa öpüşür yanından ayrılmaz eğer ayrılıyorsa ve soğuk davranıyorsa seni sevmiyordur sadece ihtiyacını gidermiş ve işini bitirmiştir senin şe işi bitmiştir yani
00 Yorumla
+1 yılSevişirken duyduğun cümleleri konuşurken duymayı bilirsin erkeğin beyninin tek odak noktası aşağısı olduğu için orası doluysa sıcaksa sıkıntı yok üşüyorsa aşağısı kadınlardan da üşür soğur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Seks sonrası hormonlarından dolayı kendi kabuğuna çekilir erkek belli bir zaman sonra kendine gelir. Kadın hep ilgi görmek isteyen varlık olduğu için o anda da ilgi ister ama erkek öyle değildir boşalma sonrası bedensel olarak kendine gelmesi için zaman gereklidir.
Zaten niye millet en basit şeyi göremez anlamam! kadın ve erkek ayrı cinsiyetler hemen hemen her şeyi farklı bu iki cinsiyetin. Birbirini anlayamazlar bu iki cinsiyet ama yok işi bittiği için, öküz olduğu için falan diye yorum ve düşünceler ile dile getirmek yanlıştır.17 Yorumla
Soran+1 yılYa kafkas mısın nesin bi git artık kendine destek arama kışkırtma milleti
Soran+1 yılKardeş sen anlamıyorsun herhalde biz takılmalık değildir sözde duygusallık vardı ve bu soğukluk yakınlaşmadan sonra süren bişey tamam ama üstünden gün geçti resmen ondan normal değil diyorum anla artık
Erkek kafasını çok merak ederim ve konuşmayı da çoks evden bir kadın olduğum için alır karşıma konuşurum.
Hep merak ettiklerini sorarım. Bunu da konuşmuştuk. Bana bir anlık bir soğuma olduğundan bahsetmişti yani aslında sevgi alakalı değil. O an mallaşıyorsun demişti ki bence tam olarak bu ☺️ Bir kaç gün devam edebiliyor. Biraz geri çekilip tekrar deşarj olmak gibi. Kendine geldiğinde yine senle sohbet muhabbete eskisi gibi devam eder.
burada asıl kıstas bu. Ona zaman ver, tekrar eski ritminizi buluyorsanız sorun yok. Bulmuyorsa sorun vardır.20 Yorumla
+1 yılsevmeyen erkek öyle davranır artık belli oldu terk et
36 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten bi yarım saat önce evden çıktım gittim konuşmayacağım
- +1 yıl
erkeklerde hep bahane bulmuş
- +1 yıl
yalan ya
Soran+1 yılEvet ya cidden yorumlara bak çoğu kendini savunuyo
- +1 yıl
amaçları anlaşılsın istemiyor
- +1 yıl
dedikleri olsa istisnasız her erkek öyle olurdu
merhaba bu tamamen partnerinle ilgi bir durum aslinda bu cok yanlis bir sey guzel bir seksten sonra bitiminde mutlu sonu yasadiktan sonra ilgisizlik kadini degersiz hissettirir ve bu hic hos bir durum degil konismalisiniz bende biran once mutluluklar...
00 Yorumla
+1 yılçünkü seks için birlikte oluyorlar bizimle ve isteğini aldığı için soğuk yapıyorlar
314 Yorumla- +1 yıl
@Kafkas001 yoo gerçekler bunlar
- +1 yıl
@Kafkas001 yanlışsa o kadar erkek niye kdını yarı yolda bırakıyor
- +1 yıl
@Kafkas001 yanlıştan öte karaktersiz çok kadını insandan öte obje olarak görüyorlar sonra yollu diyorlar
- +1 yıl
@Kafkas001 yoo var biliyoruz bu tabirleri önce soğuk olur sonra sebep sorarsın ayy yoğunum uğraşama sonra tak diye engel çoğu erkeğin yaptığı şey
- +1 yıl
@Kafkas001 sen saçma canım anlatıyorsun neymiş normale dönermiş ya ne dönsün hepiniz aynısınız zaten sevse soğuk yapmak yerine kadınına sarılır eder
- +1 yıl
@Kafkas001 sensin la canım erkeklern doğasını çok iyi biliyoruz boş yapma
İstediğimi almış oluyor ama bence mallar çünkü devamı gelmeli kadınının ruhunu okşamalı erkek dediğin
00 Yorumla
+1 yılSoğukluk değil o ya peşi sıra gelen orgazmların verdiği rahatlık yanında uzanır böyle şarja takılan telefon misali
00 Yorumla
+1 yılYani bazı erkekler kırık gibi davranabilir Ama öyle olmaması lazım yani bir kadını yaptıktan sonra kadının ruhunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmediğin bir kadına düşüncesizce yaklaşıp akan zehirle zihin berraklaşması sonucu bu olaylar yaşanır. Yani olayın içinde duygusal bağ yok.
00 YorumlaHormonlardan kaynaklanıyor. Doğası böyle, bir süre sonra normal hâline döner
04 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil çıktım bile evden konuşmayacağım onla
Soran+1 yılMilletin yorumuna da karışma
Soran+1 yılTerbiyesiz
+1 yılBen hiç öyle davranmıyorum açıkçası ama genelde öyle davranan çok. Hatta seviştikten sonra bile içinden çıkmadan sarılıp uyuduğum bile oluyor.
10 Yorumla
+1 yılEee işini yapip boşalıyor rahatlıyor gotunu dönüp yatan cok var
00 YorumlaKadınla alakası yoktur çoğu zaman fizyolojik bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunun tek cevabı sevmediği biriyle sexs yaparsa soğuk davranır.
10 Yorumla
+1 yılDemekki alacagimi aldim gerisi onemsiz diyen isi olunca gelen biri derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılrahatladiktan sonra o azginlik gidiyor artik ihtiyaci kalmiyor kadina
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ko beni mutlu ettiyse öper saçlarını olsar teşekkür ederim. Soğuk davranmam
00 YorumlaHerkes bir değil, ben mesela davranmam ama davrananlar var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazi embesillerin dusuncesi alacami aldim olayi ama en guzeli sadik her anlamda mutlu oldugun dur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılÖküz olduğu içindir romantizmden zerre kadar anlamadığı ve anlayışsız olduğu içindir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek davranmaz sevgi eksikliginden ya da dusuncesizlikten olabilir
00 Yorumla Davranmaz aslinda ama bazi erkekler sadece zevk icin yaninda olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarcadığın eforu hesaba kat bi kendini toplama anı illaki olur. Ama arkanı dönüpte yatmazsın, en azından sarılır insan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiden sonra erkekler bı çekilir o olması gerekiyor çünkü enerjisi bitiyor köşesine çekiliyor bu soğuk davranmak değil bence doğası gereği öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişmedim hiç ama boşaldıktan sonra o an böyle birkaç dakika karşı cinsten soğuma hissi geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla cinsellik yaşamadım ama ne yapacağımı çok iyi biliyorum. Ne yapmayacağımı da öyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk sevgi sevgili olayları yalan diyorum inanan yok amaç çıkar ilişkisi
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin ki yapıyor ben işim bitincr daha üstüne düşerim beni mutlu etti her şey için kötü hisettnesin diye daha çok üstüne düşüyorum
00 Yorumla
+1 yılErkekler uzaklaşır kadınlar yakınlaşmak ister doğasında var bir demeç de okumuştum
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez yaşadım bu kişiyle öyle takılmalık değiliz duygusallık vardı sözde ondan dolayı garipsiyorum yorumda ki kimse anlamıyor
- +1 yıl
Ben kendimden örnek verecek olursam vende uzaklaşıyorum sevdiğimde böyle oluyor ama sadece cinsellik için birlikte olduklarımda yakınlaşıyorum
Herkes bir degildir... Bir defa duygusal olarak ask hissetmedigin biriyle asla seks yapilmamali...
00 Yorumlaişini halledip hadi ordan etmek
32 Yorumla- +1 yıl
Hayatım İlişkiden sonra size değer vermeyip soğuk davranan insan zaten ilişkiden önce kendisini bariz bir şekilde belli eder ilişkiden önce size Kıymet verip sizi Bebeği gibi hissettirip değer veren erkeklerle birlikte olup vakit geçirin Yoksa tek Gayesiz sizi yatağa atıp boşaldıktan sonra sizi hayat kadını muamelesi yapan erkeklerden uzak durun bu biraz da sizin probleminiz aslında
+1 yılYa amacı sadece cinselliktir ya da odundur
21 YorumlaSevmediğini anlaman için daha ne yapsın?
014 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ve çıktım evden zaten kendi evime dönüyorum
Soran+1 yılOldu bir kaç ay
Soran+1 yılBonkör düşünceli korumacı fakat bu yaptığı hoş değildi bitti
Soran+1 yılTabii ki değildir bunu biliyorum
Soran+1 yılNormalde ön sevişme yapardık ama dün ilk kez tam birleşme yaşadık ve böyle yaptı
Soran+1 yılEvet ilk defa
Soran+1 yılSevseydi veya duygusal herhangi bir şey hissetseydi seviştikten sonra bana olan tavrını bozmaz normal davranırdı
+1 yılEvrimsel süreç böyle getirmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır daha kibar adamlar tanıdım
- +1 yıl
Evrim hâlâ devam ediyor
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik zekâyı düşürdüğü için 🤣🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmadığından
00 Yorumla
+1 yılTadını aldı 😬
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğasında var. Şahsi algılama
00 Yorumla
+1 yılRahatlamış kendini sen onun umrunda değilsin
00 YorumlaSevgi yok objesin ona göre
00 YorumlaSperm bitiyor o yüzden 😂😂😂😂😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSıcak neden davransın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. dusen hormonlar nedeni ile
00 Yorumlaalgı bozukluğu yaşıyoz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılBoşalma sonrası hormonal bir şey anlık
00 Yorumla
+1 yılBosaliyor rahatlayınca soğuyor iste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. S. alak ve bencil olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeçimlerin senin nw ekersen onu biçersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş bitti amaç gitti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Cinsel rahatlamadandır
00 Yorumla
+1 yılBencildir
020 Yorumla
Soran+1 yılCOK SUKUR BİRİ GERCEGİ SOYLEDİ
- +1 yıl
Yani başka bir ihtimal olamaz, kendi zevkini düşünüp partnerine önem vermeyen biridir. Hatta daha da kötüdü eğer sevgili iselere herifin sevgisi yoktur, sevgililikteki tek gayesi cinselliktir. Kadın onun için kıymeti olmayan bir araçtır.
Soran+1 yılYa benim tatmin olmamı s. Et ben sadece saf ilgi istiyorum aynı sekilde ben de karsılık vermek istiyorum
- +1 yıl
Eğer sorunu kendi yaşamından çıkarak sorduysan üzgünüm. Saf ilgi değil herhangi bir ilgi bekleme ondan. Göreceğin tek ilgi tatmin olana kadar olan yapmacık ilgiden ibarettir. Bu sahte ilgi seni mutlu ediyorsa şayet bir şey diyemem. Bu durumda o istediği zaman hemen cinsel davetini kabul etmezsen sadece daha fazla yapmacık ilgi görürsün. E tabi bu da seni mutlu ederse
Soran+1 yılBugun kahvaltımı tek basıma edip evinden cıktım. Mesaj da atmadım o da atmadı zaten artık yazacagını dusunmuyorum, sevismeden once beni kucagında tasıyan adam sabah ben evinden cıkarken asker arkadasıymısım gibi yolculadı beni. Cok kırıldım ve sinirlendim. Bizden olur sanmıstım.
- +1 yıl
Ne kadar zaman verdin ona bilmiyorum ama en azından gerçeği görmüşsün artık. Senin yapın nasıl bilmem ama kendi adıma konuşacak olursam ben bunu kendime saygısızlık olarak görür her şeyi bitirirdim. Bana saygısı olmayan birinin sevgisi de olmaz zaten.
Soran+1 yılBiz aslında uzun zamandır tanısıyoruz fakat bir kac zamandır yakınız kendisi bir sure once bana beni tanımak ve duygusal bi iliski yasamak istedigini belirtmisti ben de ne yazık ki inandım
- +1 yıl
Hani en azından insan ilgi gösterir mutlu etmeye çalışır. Bu hepten bencilmiş
Soran+1 yılGosterdigi ilgi gittigimiz mekanda bana sarılıp dans etmek..
- +1 yıl
Eğer güzel ve dikkat çeken biriysen o da yine kendi reklamı içindir, dışarıda böyle olup evde öyle olandan başka bir şey beklenmez
Soran+1 yılEvet zaten yuksek ihtimalle yanımdaki kız guzel kafasıyla reklam yaptı Şu an dedigine vardım
- +1 yıl
Yani özür dilerim söylediklerim söylememem gereken şeylerdi belki ama toz pembe hayallere kapılmana da gönlüm razı gelmedi. Acının dozu değil sürekliliğidir insanı yıpratan derler. Uzunca süre böyle bir ilişkiye devam edip üzülmektense bir sefer üzülüp kurtulmak daha mantıklı gelir bana. O sebepten söyledim bunları amacım üzmek değil
Soran+1 yılYok ya ben kendime uzuluyorum. Annem boyle bir duruma dusmemi istemezdi. Ben de boyle duygularımla oynandıgında takılmalık hayata atılıp tek gecelik yasayıp sinirini alan bir insana donusuyorum cok rezil bir durum. Kendi adıma uzgunum.
- +1 yıl
Elbette üzülürsün insani duyguların ve beklentilerin var. Sen o duyguları verip karşılığını alamayınca illaki üzüleceksin. Sadece yanlış kişiyi seçmişsin hepsi bu. Annen tabiki bilmemeli bu konuları zaten. Eğer kafanı dağıtıyorsan geçmişi daha kolay unutmana yardımcı oluyorsa, çivi çiviyi söker mantığıyla hareket ediyorsun demektir. Ha uzun süren sevgililik ha tek gecelik ilişki, yaşanılan şey aynı bir yerde baktığında. Mesele mutlu olmakta
Soran+1 yılMutlu olmuyorum maalesef. İsimiz bitince koca bi cukura dusmus gibi hissediyorum. Bu yuzden sevgi deger benim icin onemli. Bana yazan isteyen erkekler dıs goruntum icin yazıyor beni kandırıyor. Duygusal boslugum oldugu icin bu durumu yınetemiyor kanıyorum. Sonuc husran.
- +1 yıl
Senin iç dünyanla dış görüntün birbirine çelişiyor sanırım. İç dünyanı tanıyaıyorlar ya da sen izin vermiyorsun buna
Soran+1 yılBen ic dunyamdan bahsederken onlar ic camasırımı soruyor. Bence gayet acıkladım Şu an .
- +1 yıl
E ama sende de hata var be cancağazım üzdün bak. Bunu bile bile daha yolun başında niye daha gidersin o kadar üstlerine
Soran+1 yılBiz senle ozelden konusalım ya beni anlayan ve duzgun ogut veren karsı cins Şu an soktayım
- +1 yıl
Ben öğüt almayı da vermeyi de sevmem o şekilde algılama lütfen. Ben sadece kendi bildiğim inandığım doğruları anlatırım ortaya koyarım, aklına mantığına yatan alır istediğini. Yarın benim dediğim gibi yapıp başına kötü bir olay gelirse de ben dedim olmasın diye kimseye akıl vermem 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşi bitti çünkü
51 Yorumla
+1 yılGenelde öyle
06 Yorumla
Soran+1 yılGenelde mi değil mi sormuyorum sebebini soruyorum
- +1 yıl
Tamam elde edince heyecanı kaçıyor
Soran+1 yılCahillik
- +1 yıl
Değil
Soran+1 yılCahillik ergenlik basitlik
- +1 yıl
Hayırr
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki öyleymiş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılalacagını aldı
00 Yorumla Sevmiyor adece haz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılKöprüyü geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılLavuk erkekler onlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğanın kanunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullanmıştır
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri