Kadınlar maskulen toksik erkekleri yatakta daha çekici buluyor. Nasıl manipüle edebilirim bir kadının beni cinsel anlamda da aşk anlamında da bana bağlı kalması için
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınları cinsellikten bıktırdınız mk ne bu a* merakınız
S. refsizler yatağa atiyor ben de öyle olacağım bundan sonra. Size dünyayı dar eden baş tacı oluyor
Sizede para harcatanlar baş tacı oluyor 😂
Ben öyle değilim ama sen "ben öyle degilim" diyemiyorsun. Sizler öldürülmeyi ve gerçekten iliklerinize kadar acı çekmeyi hak ediyorsunuz. Bu yüzden tarih boyunca da şu anda da hep ortam mali oluyorsunuz erkekler tarafından.
Bu sözleri annene de söyler şerfsiz
Asıl seni gebermek lazım böyle bi zihniyet yaşamasın
Ben gördüğüme bakarım kardeş. Yaninizdaki heriflere bakarım, değişme arzunuz var mı, sınırı koruyor musunuz ona bakarım.
İyilik istiyorum deyip sizi s. kip bırakan erkeğe bağlanırsaniz,. hiçbir şekilde kendinizi yontmazsaniz ben de kadını dikkate almam.
Benim annem de zeki bir kadın değil. Çok sevmediğim bir insan. Babam gibi bir adama geldiği için.
Sen acilen toplumdan uzaklaştırılmalısın potansiyel katil
Katil değilim olmam da. Degmezsiniz. Benim sinirlerim kiymetli. Sizin için sinirlenmeye değmez😂
Herkesi bir düşünüyorsun yazık ruh hastası
Bu kız yapmaz dediğim kızlarin fotolarını bile gördüm birçok erkek arkadasimda. Aklımın ucundan geçmezdi. Hanım hanımcık diyordum falan.
Ama cidden üzüldüm. Ben şiddet eğiliminde olan biri değilim ama sizin için erkek demek size bağırıp çağıran model.
Travma diyeceksin falan filan. Travmanizi da aynı adamla degistiremezsiniz. Değişmeye de g. tunuz yok.
Banane kardeşim benim mi fotolarımı gördün bana ne kızıyon öküz
Konusmanin başında "ben öyle biri değilim" diyemedin.. demek ki sen de aşağılayan iten kakanlara karşı bir çekim hissediyorsun
Hayır benim manitam bana prenses gibi davranıyor 😂
Bence biraz laf sokmak adına manitanin olduğunu söylüyorsun, gerçekler acitmasin, benim söylediklerim gerçek bir şey
Karakterini değiştiremezsin
Ben de hala bakirim. Kadınlar fırlama seviyor
Fırlama derken nasıl yani, nasıl davranmak gerekiyor