- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olup başkalarına ahlak bekçiliği yapmadığın sürece cinsel hayatın sadece seni ilgilendirir. Bizim muhafazakar kesimde kızdığımız şey, kendileri dindar geçinirken (buna rağmen her haltı yerken) başkalarının hayatına karışmayı kendilerinde hak görmeleri ve kapalı kapılar ardında türlü türlü ahlaksızlık yapmaları. Örneğin LGBT lanetlerken tarikat yurtlarında erkek çocuklara uçkur çözmeleri, milletin mini eteğine, içkisine laf etmeleri. İstersen grup seks yap, beni ilgilendirmez. Yoksa, elbette senin de her yetişkin gibi cinsel dürtülerinin olması normal. Seni sadece, evleneceğin zaman kızlık zarı diktirirsen sahtekarlık yapmakla eleştiririm. Evlenene kadar her haltı yiyip evlenirken eşini kandırmış olursun, ki asıl ahlaksızlık budur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes kendi yaptıklarından sorulacak
Burada benim seni yargılamam eleştirmem
bir şeyi değiştirmez
Ama madem düzenli bir şekilde bunu yapıyorsun
Kendine eziyet Edip saçını kapatmana gerek yok
Çünkü başını kapatmak çocuk oyuncağı değil
süs olsun diye de değil zorluk olsun imtihan olsun diye var böyle bir hayatın varken
Açılmanı tavsiye ederim
İnsanlar nefislerine yenilebilir hatalar yapabilir
Ama sen ben böyle bir hayat yaşıyorum böyle olmak istiyorum diyorsun diyecek bir şey yok
Ama bu şekilde bu hayat adı altında kapanmak bana mantıksız ve saçma geliyor00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkesin dini kendine her koyun kendi bacağından asılır açık kapalı fark etmiyor evlilik öncesi her şey zina bunun açıkla kapalılıkla alakası yok açık birine de zina kapalı birine de zina oluyor açıklar yapar da kapılalar yapamaz diye bişey yok kimse yapamaz biraz dininiz Allah korkunuz olsaydı zaten açık kapalı kız erkek demeden kimse zinaya bulaşmazdı tabi isteyen istediğini yapıyor buna kimse karışamaz kapalıya açığa erkeğe herkese günah nefsinize hakim olmayı bilin herkes neyin günah neyin zina olduğunu çok iyi biliyor
00 Yorumla
+1 yılKapalı insan günahı sevabı bilen biridir özellikle de zinadan uzak durur Allah zinadan sakının der ama sen madem ben istiyorum yapıcam diyorsan açıl sana kardeşim niye süs olsun diye ya da laf olsun diye kapalısin ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün bir zahmet
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu sadece seni ilgilendiren bir durum. Sen istiyorsan elbette herşeyi yapmakta sana kalıyor. El alem ne der diye yaşamayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılahsh aç aç gönlünü ne olabilir :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir niye olmasın zaten neyse😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılOlur tabi
00 Yorumla
Aynen aynen zaten önemli olan saçının telinin gözükmemesi. Yoksa evli olmadığın birine *mını açmanda sıkıntı yok zaten. Kuş kadar beyniniz olmadığını düşünüyorum azıcık vicdanınız olsun azıcık mantığınızı kullanın tesettür neden var neden kullanılır tesettürün anlamı nedir biliyorsunuz bunu bir düşünün ya. Senin kiminle ne yaptığın bizim umurumuzda değil ama sen kuş kadar beyninle tesettürü karalamaya kalkarsan işte insanlar böyle üstüne yürür. Şurda varya sana saatlerce nefret kusarımda zamanıma yazık olur ve senin yine hiç bişey anlayabileceğini sanmıyorum.60 YorumlaYeter artık desen de demeden de öncelikle seçimlerimiz bizi sorumluluk altına iter kapalı kadın kavramı zihinlerde ibadet eden günahtan sakınmaya çalışan izlenimine sebep olur bu demek değildir ki açık da sakınmıyor sakınan oluyordur genellikle ama kapalı bir kadının karar vermesi lazım öyle önüne gelenle seks yapacaksa kapalılık ve kapalılar ne denli zarar vereceğini bilmesi lazım. Bir yerde bir adamı kandıran bir dervişi cezalandırmak istiyorlar adam diyor ki sadece cübbesini çıkarın çünkü beni onunla kandırdı.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Bak şimdi ya yapma ya reklam etme ya da hem yaptın hem reklam ettiysen yorumlara katlan. Şimdi her insanın cinsel istekleri vardır bu cepte.. Bu sitede kimse senin kapalimi acikmi olduğunu bilmiyor hiç kimse senin kimle yattığını ya da yatıp yatmadiginida bilmiyor.. kapalı olmak anlayışın nerden geliyor bunuda bilmiyor. Eger inançların için kapandiysan ve evli değilsen zina yapıyorsun. Yaptığın zinayı ilan ediyorsun. Eminim siteden kimse sana durduk yere kapalısin yapma demedi. Yakın cevren demiştir yakın cevren de sen söylemeden bilemez ne yaptığını. Kapalıysan da aciksan da isteklerin olması normal. Bunu evli olmadığın biriyle yapıyorsan kapalida olsan açıkta olsan zina. Ben hem kapaliyim hemde yaparım diye bagira bağıra geziyorsan aynı zamanda cirkeflik. Takıl kafana gore
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım kapanmak tesseture niye girilir bir onu arastirda ona göre davran yani. Tessetur yapanci erkeklere kendi bedenini sakınmak için yapılan eylermdir yani Allah'ın farz kıldığı şeydir. Ha bunu açıklar yapıyor günah değil kapalı yaparsa günah olur olayı olmaz lakin eğer kapaliysan demek ki Allah için değil ya zorla ya da sırf yakıştığı için kapalisin. Bunu burada söylemen ve bizi de şahit Etmen ayrı bir cabasi. Bende insanım benim de nefsim var diyerek anca vicdanını rahatlatirsin o kadar ama yaptığın olayın doğruluğunu kalkıp burada savunamazsin yapıyorsan da. Evet yaptığım yanlış yapmamam lazım kimseyi de buna şahit tutmayayim. Dersin resmen sanki zina benim de hakkım gibi bir şey olmuş senin ki yine de Rabbim hidayet versin
50 Yorumla
+1 yılTabi ki olur cinsellik de insan ihtiyacı. Ama şöyle de bir şey var ki kapalı olmak bu ihtiyacın belirli koşullar altında giderilmesi (evlilik gibi) gerektiğini savunduğun bir sembol. Cinsel birlikteliği geç saç telinin bile sana helal olmayan birine göstermemen gerektiğini savunduğunu gösteren bir giyim türü. Ben güneşten korunmak için takıyorum demediğin sürece savunduğun değerleri temsil ediyorsun demektir. Kısacası, düşüncen ve düşünceni temsil eden semboller çelişiyor. Cinselliğini yaşamak istiyorsan o inancı temsil eden sembollerden vazgeç ya da o inanç yapısına uygun bir hayatı kabul et. Eğer zaten kendi seçimin değil de aile zoruyla taktığın bir şeyse ve senin için bir anlamı yoksa bir şey diyemem tabi. Öteki türlüsü absürt çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi Kapalılar, dini temsil eder ve Atatürkü ahlaksızlıkla suçlayan akp nin peşinden giderler. Bu yüzden ; kapalıların, din üzerinden geçinenlerin ve akplilerin, zina yapmaması lazım. Yaparsanız, kınanırsınız. Yapmak istiyorsan, önce açılman lazım. Çünkü kapanmakla, dini temsil ediyorsun. Oysa ki eğer akpli isen ; sizin gibi akpli cumhuriyet düşmanları, her ne kadar laik Türk devletini ve Atatürkü, ahlaksız olmakla suçlasa da sizlerin, nasıl ahlaksız olduğunu gayet iyi biliyoruz. Nitekim; AKPLİ erkeklerde oğlancılık, yurtlarda tecavüz, kapalıların anal ve oral yapması vs.. Ahlaksızlıklarınız, saymakla bitmez. Akpli değil isen, bu sözler sana değil. Yine de dini temsil ettiğin için, herkes seni ayıplar. Ama açık kız seks yapsa, senin aldığın tepkiyi almaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalıyım derken neye kapalısın mantıklı düşünmeye kapalısın anlaşılan. Tesettüre giren birisi “evet ben Allah’a inanıyorum, O’nun emirlerine saygım var ve hayatımı bu yönde yaşıyorum” imajı çiziyor (doğal olarak)
Zina da Allah’ın en büyük yasaklarından birisi. Seni bu yolda görenin tepki göstermesi gayet normal değil mi? Sanki sana isteklerini körelt diyen oldu. Git evlen helalinle ne yaparsan yap. Bir de haklıymışsın gibi buralarda caz yapma.64 Yorumla- +1 yıl
Troldür kale almaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBilemiyorum artık manyak kaynadığı için ortalık.
- +1 yıl
Provokasyon olsun diye sürekli soruluyor ve nedense hepte süper soru böyle saçma şeyler seçiliyor. Ben derdime çözüm arıyorum seçmiyorlar nerede trol saçma bir şey var o seçiliyor
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar çok beyinsiz. Kendi kız kardeşleri karşılarına geçip böyle cümleler kursa ne yaparlar acaba? burada gelmiş tavsiye veriyor pis sapıklar. Hiç biriniz tertemiz kızlarla evlenemezsiniz inşaallah.
+1 yılBir dini temsil ediyorsun, kapalisin dimi neden? mensup oldugun dinin farzi oldugu icin, eger birine uyuyorsan muslumanim demen icin hepsine uyman gerekiyor bunu yaparak toplumun aynasi olmus oluyorsun. O yuzden insanlarin tepki gostermeleri cok normal
20 Yorumla
+1 yılMevlana ne demiş ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol kapalı olmak ne demek bilmiyorsan araştır birilerinin baskısı ile kapandıktan sonra böyle bir hayat yaşayacaksınız tercihlerinizi ona göre yapın insanlar artık bir kişiye bakarak bütün Bir kitleyi yargılar oldu bence o amcayı komple töhmet altına atmış oluyorsunuz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya yanlış anlaşılmasın dediğim valla kötü anlamda demiyorum ama ozoman niye kapandın. çünküsü bunun tek cinsellikle alakası yok zaten ama dinine bağlılığının sembolü olarak kapanırsın ve dininde de evlilik öncesi seks günah ozoman niye kapanırsın ki bu cinsellik dışında da herhangi bir kural için de geçerli mantıken kafana göre kurallara uyuyorsan ozoman kapanmana gerek yok dimi
Umarım yanlış anlamamışsındır glgkgkgkt ha eğer evliysen sorun yok10 Yorumla
+1 yılBu tercihin meselesidir ama şu var ki inandiklarimizla davranışlarımız eşdeğer olmalı bunun açığı kapalisi yok ama tabiki insanız her şeyi yappabilme potansiyeline sahibiz seni eleştiren de en az senin benim kadar inandıklarına ters davranıyordur açık diye bu onu aklamaz.. yine de kendimiz için kendimiz gibi olalım
12 Yorumla- +1 yıl
Hahha teşekkür ederim prens bey
+1 yılBu şekilde yapa yapa insanlarda ön yargı oluşturuyorsunuz kapalılığa, dine karşı. Tamam hayat senin hayatın istediğini yaparsın istediğinle ama gelip de bunu dillendirmek hiç hoş değil. Kapanmanın da bir adabı olmalı ona göre davranılmalı bence. Benim görüşüm bu yönde.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Hiç bir Müslümanın evlilik dışı cinsel hayatı olamaz tabi sonuçlarını göze alarak herkes istediğini yapar nasıl olsa onun yaptığı hatalarının bedelini kendisi ödeyecek onun için beni hiç alakadar etmez ben daha kendimi dizginlemedim gidip başkaların ahlak pekçisi olma niyetim hiç yok bir insana özgüt yahut ahlak amaclı uyaracagın zaman önce kendine bakmak gerek sen düzgünmüsün degilmisin
00 Yorumla
+1 yılBir dine mensupsan o dinin belli kuralları ve kesin yasaları vardır mesela zina islamiyette en büyük günahlardandır fakat şöyle de kendine saçını açmakmı daha günah yoksa zina yapmakmı? uygulamak veya uygulamamak sana kalmış tabi.. (inançlı birisi degilim deistim)
00 YorumlaKapalı olmak bazı durumları baştan kabul etmek demektir. Yadırgamak da bundan mütevellit olsa gerek. Çünkü siz baştan haramlara karşı bir gard almışsınız demektir. Yoksa elbette insansınız nefsiniz var, istekleriniz var. Ama bu demek değil ki kapalıysam da yaparım, açıksam da yaparım. Ölçüyü kaçırmamak gerekiyor. Açığı kapalısı yok. Haram haramdır. Sınav burada ortaya çıkıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu cinsel hayatın acık ya da kapalı cirkin ya da güzel ne bilim zayıf ya da kiloluk ile alakası yok kim neyi isterse yapar... sen zevk alıyorsan karşıdaki de zevk alıyorsa boş ver gitsin insanlar hep yapsanda yapmasan da biraz cesursan konuşacaklar arkandan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte böyle kapalılar daha tehlikeli. Madem sevişcen niye kapanıyon knki. Günah hem de büyük. Ama senin hayatın sonuçta. Her koyun kendi bacağından asılır. Ama saçma yani. Bir de kapalısın gelmiş olmaz mı diyorsun nasıl bi kafa acep sende ki? Ben bile açık halimle olmaz diyenlerdenim. Zina knki zina. Kapalısın bunları öğreten olmadı mı sana? Kapanmak nedir? Niçin kapanılır? Öğrende gel ablası
11 Yorumla- +1 yıl
Hem zina dan hem başı açık olduğundan günah olacak en azından bu şekilde sadece zina günahı işliyor 🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Evli olmadığın sürece olamaz tabi. Birde kendinizi tesettürlü olarak görüyorsunuz ya bu zihniyetle gerçekten çok komik. Açıklardan çok siz zina yapıyorsunuz bence.
30 Yorumla
+1 yılBaşındaki tesettürü çıkar sünepe...
Ben açık olduğum halde senden daha tesettürlüyüm.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıklara hersey hak gördüğüm kadarıyla 😂😂o yüzden yargılanmamak, tesettüre ve kapalılara laf getirmemek adına açılmani öneririm eğer sürekli yapacaksan. ama bi kere hataen oldu dersen tövbe et yoluna devam et. burdaki yamyamlara günahını ifşa etmen doğru değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki.
onlarda kuku varsa , sende de var ıslanır , ateşlenir pıt pıt atar.
sanki android'sin .
ayrıca kinder sürpriz yumurta olayı sizlerde şaşırtmıslardı beni çok .
10 Yorumla Kapalı oluşunu ve böyle şeyleri sosyal medyada paylaşman tek senin değil tüm kapalı kadınların üstüne kalacak bir vahimlik yani bizim millet 1 i yaparsa hepsi yapar diyor sen kapalıyım istiyorum dersen herkes diyecek ki tüm kapalılar istiyor demek ki bakış açısı değişecek dillendirmeyin şunu
20 Yorumla
+1 yılLan kezban onu taktiysan ona uygun davranıcaksın, dine saygısızlık etme kimae seni zorla kapatamaz ya adabınla yap ya da açıl ne yaparsan yap dine saygısızlık yapma.
20 Yorumla
+1 yılAblam olabilir hepimiz insanız cinsel isteğimiz illa ki olur ama farkında mısın bilmiyorum ama tesettürlüsün bu da demek oluyo ki tesettürlü bir hanımefendi zinanın günah olduğunu bilecek kapasitedir ve buna uygun yaşamak için kapalıdır.
00 Yorumla
+1 yılevet olamaz o zaman kapanma zaten ne anlamı var kapanmak demek erkrklerin dikkatini çekmemek kendini muhafaza etmek demek sen zaten o kuralı çiğnemişsin en büyük günahlardan birini de işlemişsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılkapalı ve aktif cinsel hayatımız olan partnerimiz vardı. hatta dışarda saçın gözüküyor kapat dediğimde oldu. yaşa sende , kapalısın istemem diyen olursa da sen onu engelle. seninle olmak isteyecek çok erkek vardır eminim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel hayatının olmamasını insanların ahlak bekçiliği yapması değil, kapanmanı sağlayan inandığın din söylüyor... Eğer dinine uyup kapandıysan yapmamalısın... yoksa göstermelik kapanmakla eşdeğer bu. Din evlilik dışı yapamazsın diyo ve sen yapıp en büyük yasaklardan birini çiğniyosan açıl hiç durma insanlarda yargılamasın seni...
20 YorumlaTepkiyi gösteren kimki ne biliyor iliski yaşıyorsun da laf ediyor eger agac dibi atm yanı bank da falan değilse karisan baksın işine takip mi ediyor da bilecek
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi ki, ama Niye illegal işler peşindesin nikahlan adam gibi yaşa madem, üstelik kapalıyım diyerek de Müslümanlığı ve İslam ı kirletme... Git zinanı gizli yaşa!!!
00 YorumlaHerkes ihlas holdingin ceo sunun 2 erkege or. al yaptığını neden aşağıladı biliyor musun? Yıllarca lgbt düşmanlığı yapıp arka planda ise agžına verdiler.
00 Yorumla
+1 yılŞu var bir kadın dini gereği kapanır ve zina haramdır. Dini gereği kapanmıyorsa da kendi bilir. Dini gereği kapanan sadece eşiyle cinsellik yaşar bu kadar, ayrıca kendi hayatı.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar sever Allah'ın soracağı soruları kula yöneltmeyi seni düşünerek edilen laflar dışında edilen sözlere pek kulak asma yanlış da senin doğru da senin...
00 Yorumlakapalılıkla alakası yok onlarda kadın ozelde yapar sanalda yapar analda yapar oralda yapar her kadın gıbı ıstedıgını yapmakta ozgursunuz. dantellıde gıyer sartıyerlı alır ıcıne tangasınıda ceker kılotsuzda gezer kımene hesap verceksınız bosverın mıllet nederse
00 Yorumla
+1 yılBütün kapalilari böyle soru sorarak zan altında bırakıyorsunuz.
Kapalı ya da açık olmanın cinsellikle ne ilgisi var isteyen istediğini yapar.
Ayrıca bize ne senin naptigindan00 Yorumla
+1 yılKimse sana yapamazsın demiyor ki?
Sen insanların sana yapamazsın demesine izin veriyorsun. Senin özel hayatından kime ne?
04 Yorumla
Soran+1 yılBir şekilde müdahele ediyorlar işte
- +1 yıl
Valla müdahele edenler kendi hayatlarına baksınlar önce. Bu ülkede kimse kendi yaptıklarına değil, başkalarını eleştirmeye çalışıyorlar. Gayet kendi bedenin kendi kararın. Varsa günahı da günahı senin boynuna.
Soran+1 yılÇok anlayışsız ve saygısızlar sırf kapalıyım diye cinsel hayatımın olmaması gerektiğini söyleyip duruyorlar aşırı sinirleniyorum
- +1 yıl
Valla hiç umursama ve ciddi diyorum. Sana bunu diyen erkeklere gel yapalım desen günahı unuturlar.
Kadınların çoğu da yapamadığı için kıskanıyoırlar. Büyük ihtimal çoğu evde kalmış ve istenenmiştir.
Tabikide olucak. Kapalı olman insan olmadığın anlamanı gelmiyor ki. Hepimizin istekleri var ve kapalı olmanada cinsel hayatınada saygı duymayı öğrenicek herkes
09 Yorumla- +1 yıl
Göremiyorsan bakış açını değiştirelim. Kapanmak dinimizde haramlardan sakınmaktır. Kendini sakınmaktır en önemlisi. Bu kadın kapanıyorsa dinin en önemli gerekliliginden biri olan farzı yerine getiriyorsa, Cinsel ilişki ne diye yaşar ki? Madem yapıcaksa bunu, Neden kapandı bu kadın? Çelişki değilde ne bu?
- +1 yıl
Kapanması da , cinsel ilişki yaşamak istemesi de tamamen kendi isteği. Belki rahatsızlığı var ilişki yaşamadan duramıyor kendisini zor durumlara düşürüyor. Seks hastalığına olanlar var. Ama dininden de vazgeçemiyor. Başı açık birini de günah kapalı birine de günah. Sevabıda günahıda onun. Hiç kimse bilemez. Belki genelevde calışan bi kadın cennetliktir. O yüzden yargılamadan önce düşünelim. Şimdi diceksin ki evlensin o zaman. Bu devirde o da cok kolay değil. Çok insan maddi zorluklardan dolayı evlenemiyor.
- +1 yıl
Ahahah :D ✨ilişki yaşamadan duramıyor✨ diye bir hastalık ilk defa duydum. Bence sen bu durumu egzajere edicem diye saçmalıyorsun. Evet acigada kapiyada haramdır. Fakat kapandıysa bununda bir adabı vardır anlatabildimmi? Madem bunları yapacak ne diye kapandı diye sorarlar adama. Kendisini zor durumlara duşuruyorsa dinimizde cok guzel bir tercih ve secenegimiz var efendim. "evlenmek" guzel bir kismet cikarsa karsisina evlenir ve sorunu kalkar ortadan. Evlenmek istemiyorsa mastürbasyon yaparakta bu durumu hafifletebilir. Siz bence bunu normalleştiricem derken saçmalamişsiniz. Evet acik bir kadinada haram. Fakat kapanmayi tercih etmiş bir kadın ne diye ilişki yaşar arkadaş? Hem haramdan sakınıyor hemde harama yanaşıyor ne çelişki? madem bizene neden soruyor o zaman.
Olur neden olmasın bizim de tercihimiz erkek arkadaşımda bende bakma kşmseye sen
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kapalisin? Haram diye kapanıp zina yapmak 😂😂
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende şunu anla, o kapalı olman senin mahrem yerlerini başkalarından korumak göstermemek için bunu sende biliyorsun, tabi ki evli değilsen, ha şurası da var kimle yatarsan yat ama başörtüsü altında bunu yapma
10 Yorumla
+1 yılMadem evlilik dışı seks yapıyon ozaman neden tesettür takıyorsun git evlen sonra konuş. Niye evlilik zormu geldi
10 Yorumla
+1 yılValla senin kapanma nedenin tarz ise sıkıntı yok. Ama dini sebeplerden dolayı ise, aç Kur'an'a bak, şeriata bak. Bence sen trolsün ama
10 Yorumla
+1 yılMadem veriyon yiyon ne soruyon ki hesabı kime vereceksin sen onu biliyorsun millete ne ne yaptığından
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılsana kimsenin bir şey dediği yok.
istediğini yap.
ama kapalısın madem şu ayeti bilmen lazım:
"Zinaya yaklaşmayın. Zira zina yapmak, bir hayasızlık olup çok kötü bir yoldur. "
İsra Suresi, 32. ayet;00 Yorumla Evli olmayıp kapalıysan hiç kusura bakma, kafandaki oyuncak değil.
20 Yorumla
+1 yılKapalı ola bilirsinde tesettürlü değilsin o zaman… evet haklısın :)
çoğumuz kapalı ve gerçek tesettürlü olan İnsanları değiştiriyor 🙄
00 Yorumla
+1 yılMadem düzenli bir cinsel hayatın var ablacım neden bu soruyu sordun herkesin hayatı kendine insanların dediklerini önemseme boş ver
01 Yorumla- +1 yıl
Boşuna kapanmışsın aç o tesettürü de yaptığın zaten zina hani boşuna başını kapatma İslam'da zina en büyük günahlardandır
+1 yılkanka kapalıysan zaten boyle seyler sizin icin zina degil mi yapmamıs olman gerekiyor ama ldknfdlkjnk senin hayatın tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen cinsellikte laik biriyim kapalı kadınlara öyle bakamıyorum ama kapalı bir arkadaşım bana bu şekilde gelse cinselliğin zirvesine çıkarırım ayrıca onun için gizli ve güvenilir şekilde yapmaya çalışırdım. Sonuçta herkesteki şey ondada var
00 Yorumla
+1 yılAllah için sabredip beklersin beklemiyorsan o senin bilceğin iş kimse seni yargılamamalı ama örtüyü kirletiyorsunuz buna hakkınız yok
00 Yorumla
+1 yılKapalı olmayla alakası yık benim bşr kapalı sevgilim vardı onunla yaşadığım fantezileri bşr bilsen
Çok istekliydi çok iyiydi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkapalı f*ck sistemi sdfgsd
olur kız niye olmasın, kafana göre yaşa. Millet Allah olmuş insanların günahlarına bile karışıyorlar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenip bosandiysan, sabretmek zor tabi, yapabilirsin. Peki sen hiç evlilik yaptın mı?
Genelde hiç evlilik yapmayanlar sabrediyor, evlenip bosananlar, o tadi bir kere alınca devamini getiriyor 😄😄😅00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılben de turbanlilara karsi on yargiliydim ama onlarin fantazilerini duyunca sok olduklarim olmuştu
00 Yorumla
+1 yılKapali olup olmaman onemli degilde , insanlar senin cinsel hayatini nerden bilipte laf ediyor onu anlamadim
00 YorumlaYa trollsun ya da beyinsiz.
106 Yorumla
Soran+1 yılKes be g3rizekalı doğru konuş benimle
Soran+1 yılAl işte bundan bahsediyorum bende kardeşim bunu sorgulamak sana mı kaldı hayırdır niye kapalıysam kapalıyım sananeeeeeeeeee
- +1 yıl
- +1 yıl
Bundan banane onaneyse ne diye bu soruyu sorup desteklenmeni istiyorsun o zaman. bu umrunda değilse bu soruyu sorma gereği bile duymazsın, Cunku umrunda degil ve takmiyorsun. Demekki canini sıkıyor bu olayki bu soruyu sormuşsun. eleştiri yapmamizi istiyorsun ama yapincada sanane diyorsun. Değişiksin kabul et.
Soran+1 yılBen sana gel beni sorgula mı diyorum mk
Sen istediğine vereceksin diye islam degerleri niye kendine kamufle olarak kullanıyorsun.
20 Yorumla- Devamını Gör (178)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar