Kapalıyım , bakireyim fakat artık cinsellik yaşamak istiyorum kapalı olmak cinselliğin önünde bir engel sanki , sizce de öyle mi? Böyle bir algı var yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılcinselliği yaşamakla kapalı açık olmayı bağdaştırman aslında algıyı sen yaşatıyormuşsun gibi oldu şimdi. bence kararlarını kendi verebilen hür ve özgür bir varlık olan insan u sende dahil olmak üzere yaşanılan bir hayat var ve kendi hayatını nasıl istersen öyle yaşayacaksın cinsellik yaşamk istiyorsan önceliğin evlilik aile kurmak deilse cinselliğin örtüsünü baş örtüsü ile kaplama bence bu içselliğindeki asıl senin kişiliğin byunu bastırmanaa gerek yok bi değer dir b u sadece inanç meseleesi inançların cinselliği nasıl yaşaman gerektiğini öğreiyor ve seçimi yine sana bırakıyor :) bence yaşamaya nerden başlayacaksın ilk çönce onun kararrını vermelisin :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır halkımız kötü görüyor. Kadınlarımızın çoğu aile baskısıyla aileden gördüğünden dolayı kapanıyor ama düşüncelerinin önüne geçemiyor. Kapalı olman suç değil tabiki de seninde cinsel hayatın olacak evlenmeyi ya da evlenmeden yapmak istiyorsan yapabilirsin tabiki de. Halkımız yadırgasada ben insanca düşündüğümden yadırgamıyorum.Çoğu din adamlarıda zina ediyor. Eğer dayanamıyorsan başlamanın zamanı gelmiş demekki başarılar dilerim
00 Yorumla
Dinin bir emri olup olmadığı tartışma konusu olan baş örtme hadisesiyle cinsel zevkleri karşı karşıya getirmenin bir alemi yok.
Başını örten kadın da en az örtmeyen kadın kadar arzuları, şehveti, cinsellik isteği olan ve yaşamaya hakkı olan kadındır.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence olmamalı.. istedikten sonra da engel değil.. ancak dışarıdan baktığında genel olarak.. cinselliğe kapalı karşıdır imajından dolayı böyle bir algı oluyor.. ama öyle olmadığını biliyorum.. çokda güzel bence farklılıklar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
64Cevap
Aslında bu yanlış bir algı. İslam peygamberine bile kadınlar cinsellik hakkında danışırlardı. Hatta dönemin Arap toplumunda kadınlar erkeklere evlenme teklif ederdi. Şu anki Türk toplumunda tuhaf bir cinsellik tabusu var. Nasıl ki erkeklerin cinsel arzuları varsa da kadınların da bu arzuyu duymaları doğaldır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında benim için bir engel değil. Aksine çok heyecan verici. Senelerdir kimseye açmadığı o güzelliğini bana açacak, bana gösterecek ve benimle olacak. Onun için her anın özel olmasına dikkat ederdim. Benim için hayatımda unutamadığım özel biri bile olur yani o biçim.
00 YorumlaKapalı olmak engel değil insansın ama şöyle bir şey var sen kapalı olduğun için diğer kapalılarıda Öyle zannedecekler. Görünümüne uygun takıl ya da gizli tut en asından ya da açıl ya da evlen vaktin gelmiş gibi
00 Yorumla
+1 yılKafa yapiniz laboratuvarda arastirilmali ciddiyim 😀
Niye kapaniyon o zaman acil duygularini bastirip hayvani seyler yapma😂20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani herkes evliliği beklemeli. Ama dinen zina günah ve tesettürlü olanlar daha dikkatli din konusunda mantığı çıkıyor direk. Peki kapanmamayi günah olarak görüp acilmazken zinayı nasıl istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEvet öyle bir algı var ama kapalı olman engel olmaz. Ama zina tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılZinaya bakarsak zina herkese zina , ama nedense kapalılar seks yapamaz yasakmış gibi bir algı var
- +1 yıl
Tabi herkese zina. Ayırmadım kimseyi.
Asla engel olmaz. Insnainz seks arzumuz cinselliğimiz asla sağa sola kimseye bakmaz. Arzylarimiz doyduğu kadar mutlu oluruz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSon saçma bir düşünce bence. Kişinin kapalı oluşu buna engel olmamalı. Çünkü bu anatominin bir ihtiyacı.
00 Yorumla Biraz kafam karıştı nasıl bir cinsellikten bahsediyorsun evlenmeden önce kaçamak gibi mi yoksa sevgili sözlü nişanlı gibimi
00 YorumlaYoo neden engel olsun hatta o tesettür kıyafetlerle yavaş yavaş soyarak yaplırısa süperr fantazi olur😍💋😋
00 YorumlaKendi bedeninle ne yaşayacağın kimseyi ilgilendirmez. Ne durumda olursan ol.
00 Yorumla
+1 yılAçıkta olsan kapalida olsan kadınsın. Sana günahsa herkese günah. Rahat ol bence
00 YorumlaKesinlikle değildir kapalı olmak cinselliğe engel ve sana bir şey diyemiyor kapalılar açıklardan daha güzel seks yapıyor
00 Yorumla
+1 yılKapalı olupta neler neler yapanlar var. Kapalı oluo eskortluk yapan bir kiz denk gelmiştim.
00 Yorumla
+1 yılengel değil, bir cok kapali bakireyle birlikte oldum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. öyle bir algı var ancak herkes cinselliği yeterli boyutta ve dozda yaşamalı. o zevki almalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYaşama boş ver bul evlcek kişıyı keyfini yaşa doya doya
00 Yorumla
+1 yılKapalı açık farketmez. Ama küçük yaramazlıklar yap tam yapma. Yaşadığın şehir neresi
00 Yorumla
+1 yılKapandıysan da bi zahmet yapma yani... ya da kapanmayın yapın, en azından vicdanen rahat olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın kadındır, kapalı açık ayrımına inanmıyorum. Eğer istiyorsan zaten yapacaksın, sadece biraz işini rahatlamak İçin değil mi?😊😍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçma bir algı var evet. Benim eski sevgilim kapalıydı ama önden hariç aklına gelebilecek ne varsa yaptık ve çok zevk aldık birbirimizden sen kendin ne istiyorsan onu yap açık kapalı düşünme
00 Yorumlasiz hastasınız gerçekten zina ne demek senin dininde onu yapacaksan kafayı kapatmayacaksın bacım
00 Yorumla
+1 yılHiç engel değil
Senin de isteklerin var sen de kadınsın
Güvenilir biri ile güzel bir mutluluk yaşamak senin de hakkın😉😊00 YorumlaÖyle demelerinin en büyük sebebi "başında ayet taşıyorsun" denmesi.
Halbuki "erkektir yapar" diye bir ayet de inmedi. Erkeklere her şey serbestmiş gibi düşünüyorlar.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ya senin kendi iraden artık libidon çok yüksek demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEngel değil keyif senin istersen yaparsın da kimse engel olamaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapacağın biri var mı
Değil tabi ama kiminle ne yaptığına d bağlı veya neler yapmak istediğine
00 Yorumla
+1 yılBence alakası yok sonuçta acikta olan kapalidada var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkapalısın cinsellik yaşamak istiyorsun? niye kapanıyorsunki o zaman. çokmu Allahı düşündüğün , iç, n
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. herkes öyle diyebilir ama olay kişide bitiyor bence
00 Yorumla
+1 yıldurdugun kabahat yaptıgın seni bağlar ver kurtul :D
00 Yorumla
+1 yılhayır değil kapalı olanlar açık olanlardan daha çok azgunlar
00 Yorumla
+1 yılyo sende istediğini yapabilirsin seni tercih edecek çok kişi çıkar
00 Yorumlayok yap keyfine bak. Sen yapmaya karar vermişsen kim karışacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen sevişmek iste yeterki seni doyuracak erkek çok çıkar
00 Yorumla
+1 yılEngel değil kac yaşındasn varmo ilişkin 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Bu yaşa korumuşsun evlenince yaparsın
00 Yorumlahayır degil neden engel olsun sacmalık
00 Yorumlakesinlikle değil, kendini baskılamamalısın
00 Yorumla
+1 yılnasil bir iliski düsünülüyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılböyle bir algı olamaz ya, bence bir engel değil
00 Yorumla Hayır tabiki herkes gibi sende yaşamalısın
00 YorumlaEngel değil tabiki ama var mı yapacagin birisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. değil tabiki, açık olanlarla aynı şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapanmanın amacı ne ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir neden engel olsun var mi partnerin peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence kapalı kadın daha coşkulu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte öyle bir algı oluşturdular
00 Yorumla
+1 yılEngel.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
- +1 yıl
Ciddiye almışsın hemen. Engel değil, kendi tercihin. Sırf kapalısın diye Allah katında ayrı muamele görmeyeceksin zaten. Kendi kararın, kendi sorumluluğun.
Soran+1 yılÖyle diyince ciddiye aldım bir an , bu zamana kadar bakireydim ne kazandım sanki , artık ihtiyaçlarımı bastırmak istemiyorum sadece
+1 yılKapali olupta bakire olani hormedim hepsi kaşar
00 Yorumla
+1 yılHayır asla engel olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayat senin istedigin gibi yasa yas kac ki
00 YorumlaBizde değil
00 YorumlaDeğil yaşamalı insan
00 Yorumla
+1 yılsenin kendi kararın
00 Yorumlane için kapandığın önemli :)
00 Yorumla
+1 yılKapalı cinsellik ne oluyor bahsetsene biraz