Ne kadar cahil bir düşünce her insan gibi benimde ihtiyacım var sırf kapalıyım diye olmicak diye bir kural mı var? Gerçekten anlamıyorum bu zihniyeti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunu şöyle açıklayayım. Bir kız var açık giyiniyor. Çok açık olmasına gerek yok. Bu durum dinen yasak. Ama o kişi her ne kadar Müslümanım dese de dinin gereklerini yerine getirmiyor ve günah şekilde davranıyor. Bu kişiye bakış olarak o kişi ile cinsel ilişki yaşanabilir diye düşünülmesi kapalı birine göre daha kolaydır. Ben şahsen karşımda kapalı biri görünce bunun aileden gelen gelenek, durum ve zorunluluk olarak görmüyorum. Bu kişi saçının ve vücudunun görünmesinin günah olduğunu düşünüyor dinin gereklerini yerine getiriyor diye düşünüyorum. Düşünsene saçını günah diye kapatan biri ile sevişmek çok mantıklı değil. Kapalı sevgiliyi bırak arkadaşım akrabam bile olmadı belki de ben yanlış düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence olabilir, ve sadece seni bağlar. Din denen kurallar silsilesinin "bug" dediğimiz hatalı kod satırı da budur. İnsan denen canlıya cinsel dürtü verilmesi, ama bunun evlenene kadar bastırılmasının emredilmesi. Nikahsız sekse "zina" diye, recm ile idam edilmeyi gerektirecek bir suç tanımlanması. Senin de sağlıklı bir insan evladı olarak elbette cinsel isteğin olabilir, olmalıdır da. Gönlüne göre evlenecek birisi karşına çıkmazsa, bakire mi öleceksin? Ömrünü mastürbasyonla mı geçireceksin? Eskiden eş adayını isteyip istemediği kadına sorulmazdı, ailesi verirdi birine. Bu yüzden de pek az genç kadın evlenmeden yaşlanırdı. Artık kadınlar kendi eşlerini seçebiliyor, ve uygun bir eş adayı ile karşılaşmadan yaşı ilerleyenler eskiye göre çok daha fazla. Bir kadının seks yapmadan yaşlanması bence büyük haksızlık. Evlenene kadar beklemek zorunda olması da büyük haksızlık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle seni hayatın ve senin kararların. Hiç kimsenin bir şey söylememe hakkı yok.
ikinci olarak ise bayanların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. Ama hiçbir bayan bunu en yayın kankasına bile itiraf edemez. Sonra da acaba tek ben mi böyleyim diyip daha da morallerini bozarlar. 😀😀 yani sen gayet normal bir bayansın ve sorun yok😀😀 Senin de cinsel ihtiyaçların var be bu ihtiyaçları mutlaka karşılaman lazım. Aksi takdirde sosyal hayatta aşırı zorlanırsın 😀😀01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimseye kafaya takma, bu isteğin başörtüsü ile alakası kesinlikle yok, unutma gizlicik 😀
Selamlar,
Kapalı olman senin bir kadın olmadığın ve libidoya sahip olmadığın anlamına gelmez. Önemli olan insanın içinde taşıdığı ruh ve arzudur. Kapalı olup çok iyi seks yapan kadınlarda var. Yani saç ile seksin ne alakası var ki? Milletin garip düşünceleri işte.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
93Cevap
Saçımı göstermem ama cinsellik yaşarım demek sence de fazla ironik değil mi? Kapalı olmanın amacını iyi kavramak lazim. Cinsel arzuların olmaması anormal olurdu. Ama ben kapalıyım diyip evlenmeden cinsel hayatım olur ve bu çok normal diye bunu savunursan, gösterdiğin ve desteklediğin şeyler birbiri ile uyuşmuyor. İsteyen dilediğini yapabilir tabiki yapıyorsan da buna devam ederek gizlersin en azından veya dilersen tövbe de edersin bu yalnızca seni ilgilendirir ama yaptığını marifet gibi herkese yayarak normallestirmek kapali biri için oldukça saçma.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların düşüncesi ile hareket etseydik şimdi evde yüzümüz yerde dışarı dahi cikmayan kişiler olurduk.. Hayat senin hayatın ne yapmak istiyorsan yaparsın.. kapalı açık önemli değil her insanın istekleri olması çok normal kimisinde az kimisinde çok fazla olur oda hormonların ile alakalı
42 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte keşke herkes böyle düşünsede uğraşmak zorunda kalmasak ama işte cahil millete ne anlatırsan anlat boş
- +1 yıl
Valla kapalı imam hatip okuyan bir arkadaşım vardı o bile neler yapıyordu sevgilisi ile düşün yani o yüzden kapalı olma meselesi değil her insan isteklidir
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkapalı olman evlilik dışı cinsel yaşama kökten karşı olduğun ve cinselliği sadece dininin izin verdiği çerçeve içinde yaşadığın mesajını veriyor. çünkü bu anlayışın en belirgin sembollerinden biri bu tarz giyinmek. dolayısıyla eğer bu mesaj ve sembolle çelişen davranış ve eylemlerde bulunursan, bu durum insanlara çok tuhaf geliyor. hatta bazı insanlar göründüğün gibi olmadığın için, senin bir sahtekar olduğun izlenimine kapılabiliyorlar ve dini sembolleri kendi kişisel çıkarın için istismar ettiğini düşünebiliyorlar.
10 YorumlaTam tersine kapali olmak muhafazakar olmak cinsel arzusuz olmak anlamina gelmemeli. Cinsel arzulu ateşli olup da kapali muhafazakar olan kadinlari asla kötü görmüyorum. şu an ben bunun zararini çekiyorum, soğuk kadinla hayat işte. Ben de sizin gibiyim muhafazakarim, bu konuda sizinle dertleşmek isterim arzu ederseniz çekinmeyin yazin konuşalim özel konulari hayallerimizi v. b.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumları okuyunca ne cahil cühela insanlar varmış dedim. Allah hidayet versin. Soruna gelirsek kapanmanın anlamı müslüman olman ve gereğini yapman cinselllik yaşayacaksan helalin ile yaşa bunda bir sınır yok.
Açık veya kapalı fark etmez müslüman isen helalin ile yaşa
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 33 yaşında bekar ve bakir bir adamım, Utangaç olduğum için henüz seks yapmadım, Utanmıyo olsam sanırım yapardım, Ona bakarsan otuzbir çekmemin de günah olduğunu söylüyolar, Benim libidom yüksek, Hergün yapmadan duramıyorum, Ayrıca bikaç gün rezervleri boșaltmasam dașaklarım şişiyo ve ağrıyo, Bunlar da benim suçum değil o yüzden insanların ne dediğini ya da kuralları çokta umursamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsel arzuların elbette olabilir ama kapalı demek bu arzularını Kur'an ın emrettiği şekilde gidermeye inanmış insan demek. orada da evlilik dışında cinsellik yasak olduğu için insanların flörtü kapalı olanlara yakıştırmaması normal.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılOlmaz mı ya kapalı olunca erkekler için daha çekici oluyor. O gizli dünyayı keşfetmeye can atıyoruz. Keşke gizli olmasaydın bu konuda aklından geçen en uçuk fantazilerine duymak isterdim.. 🔥🔥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılkiminne söylediğinin fazla bir önemi yok.. ama asıl önemli olan , senin neden kapalı olduğun? yani kapanma nedenini kendin iyi idrak edersen sorunun cevabını bulmuş olursun..
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylesine kapandım ne allah için ne de başka biri için kendime çok yakıştırdım başörtüyü ve takmaya başladım hepsi bu
- +1 yıl
benim fikrimi sorarsan, tesettür dini bir simgedir.. ve kendime yakıştırdım örtündüm diye keyfiyet olmaması gerekir.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın ki, seks çok az insanın hayatında olmayabilir. Onun dışında her kes seks düşkünü bile olabilir bunu kimse yargılayamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma yargılıyorlar çatır çatır
- +1 yıl
boş ver onları takma kafana, onların amacı seni yıpratmak, seks hayatın tam ortasında olan bir şey kapalı giyiniyorsun diye şehvetli olmaya hakkın yok mu.
Kapalılık açıklık meselesini gectim de nasıl baska bedenlerle bu kadar rahat birlesiyorsunuz onu anlamıyorum. Ondan ona ondan ona ne anlamı varki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn fazla sizin oluyo zaten mq türk ifşa siteleri türbanlı dolu
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAkrep22cm ne mk ezik
Soran+1 yılAşko onlar gerçek kapalı değil fantezi için takıyorlar sadece
Cevap sahibi+1 yılsenin klavyende i harfi yok mu mk
- +1 yıl
Bende ifsalarda hep türbanlı görüyorum 😅
Kardeş sen özürlü müsün? Kapalı olmanın amacı ne? Saçını dahi göstermemek değil mi? Sen kalkmış cinsell hayatım olamaz mı diyosun? Senin ya kaç acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten Allah için kapanmamışsin ki neyin isyanı ne yapmak istiyorsan yap yani.. ama o dini temsil ediyor sadece dini lekeledigin için tepki alman çok normal en azından başındakini çıkar sende rahatla. Yoksa ten senin vücut senin bizene
00 YorumlaOlabilir ve bu sadece seni ilgilendirir. İnsanların değer yargıları farklıdır. Keşke çevremdeki herkes senin gibi olsa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu senin en doğal hakkın ama evleneceğin kesin biri ile yaşarsan bu daha doğru olur. Bu sitede hamile miyim diyen bir sürü kızlar var aman dikkatli ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle seks de ihtiyacın Sen de yapmalısın ve zaten çoğu kadın bunu yapıyor Sen yapıyor musun seks
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılne alaka ya onu diyen ya da öyle düşünen ahmak kim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde ki kişiler
Olabilir özgür birisin kısıtlamaya kimsenin hakkı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ailem karışmazken onların ne haddine karışmak
+1 yılinsanlara buny kabul ettirmek zorunda değilsin senin gibi iki arkadaşım vardı boş ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Neden olmasın asıl onların cinsek yönden istekli ve ateşli oluyorlar. Severiz onlari
00 Yorumla
+1 yılCinsel hayatın olabilir ama evlenip nikah kıydıntan sonra sadece kocan ile
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi hayatı. Cinsellikten kasıt nikahsız birliktelikse bu da senin seçimin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. İllaki olcaktır sen millete bakma konusır durur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyacın var. Ben çok normal görüyorum ki bunu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVarsa yaşa o zaman, kimle sekkişmek istiyorsan sekkiş kim bilecek kim duyacak ya da kime ne
00 Yorumla
+1 yılİnancından ötürü kapaliysan yine inancından ötürü yaşadıklarını gizli tutmalisin
00 Yorumla
+1 yılHiç alakası yok kapalı hatunlardan daha fena zevk çıkıyor
00 YorumlaOlabilir neden olmasin su sacma seyleri kafanizdan atin yw
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılInanışından dolayı senin bunları yapmayacağını düşünüyorlardır
00 Yorumla Kapalıların çok daha iyidir.. çok daha iyi şeyler bilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni yargılayacak kadar bu detayı nasıl biliyorlar peki?
Olmaz diye bir şey yok. Daha güzel oluyor, bana en güzel seksi kapalı bir partnerim yaşatmıştı.
00 Yorumla
+1 yılİstedigin gibi yasa yap akisina birak zevk almaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğini yap bizi ilgilendirmiyor. Hesabını Allah'a vereceksin bize değil
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte sizden beklediğim performans bu aferim
Cevap sahibi+1 yılElbette. Sonuçta her insan haddini bilmeli
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılolur niye olmasın ki,
senin tercihin senin kararın.02 Yorumla
Soran+1 yılAma saygı duyulmuyo ne yazık ki kararlarıma herkes yargılama peşinde
- +1 yıl
o kronik sorun gibi.
iyime kuşama göre değerlendiriliyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok, vücut senin vücudun, hormonlar senin hormonların. Hayat senin hayatın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen hepsi benim
- +1 yıl
O yüzden bu kararı verecek olanda sensin
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir usulü var herşeyin anlamadığım eğer tesettürlüysen ve birilerine bir yerlerini göstermeyi normal buluyorsan saçını niye örtüyorsun ki
01 Yorumla- +1 yıl
Demi
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplumda ki tabuları yıkamazsınız ne yazık ki. Kapalı olsanız da cinsel hayatınız olabilir ve olacaktır da.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizde açıklar gibi yaşayıp kapalılar gibi bizi azarlamak istiyorsunuz... hakkını veremediğiniz şekilde görünmekten vazgeçin.. iki yüzlü olmayın.
00 Yorumla
+1 yılKapalılarla cinselliği yaşamak beni daha da heyecanlandırıyor açıkçası kapalılar daha da çekici bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen ne kapalılar gördüm , açıklara taş çıkartan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar isteklisin peki. mastürbasyon vs yapıyor musun. İliskiye girmeyi mi düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur tabi ki sonuçta senin de duygun var hakkın hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes istediğini yapabilir, kendi hesabı. Bazılarımız özellikle kapalı seviyoruz zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki olcak
Esimde kapali cok iyi c... l hayatimiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabularını kır gel. Olur mu olmaz mı bakalım. Ama baştan diyeyim, ben düzenli ve uzun süreli ilişki adamıyım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Cok sacma ve alakasız. tabiki olaxak ve olmalı. olmazsa bence sorun vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. kapalı olunca hormonlar çalışmayacak mı :D kim diyor bunları
00 Yorumla
+1 yılOlur tabiki. Sevgilinle mi karsiliyorsun bu ihtiyaci yoksa tek gecelik birilerini mi buluyorsun
00 Yorumlanedne olmasın insnasın ve duyguların var dmgele bilme şansın var mı
00 Yorumla
+1 yılNiye kapandın o zaman helal harama dikkat etmiyorsan?
00 Yorumla
+1 yılOlabilir benim kapalı sevgililerm oldu
Çokda ateşlilerdi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne alaka be seksin kapalısı açığımı olur kuzum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olabilir bunu sorun etme kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılBen etmiyorum ki çevremdeki insanlar ediyo
cinsellik herkes için var😎
02 Yorumla
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
kim ne derse desin kulaklarını tıka keyfine bak hayatını yaşa
+1 yılKendin hallediyosundur zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılDerken
- +1 yıl
Kendi kendine diyorum
Soran+1 yılSen var ya iğrenç bir insansın tiksindim senden
- +1 yıl
Aynn kanka
- +1 yıl
Yapmiyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal bir şey insan olduğun için her normal şeye ihtiyacın olabilir kaç yaşındasın?
09 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşındayım bu gidişle açılmayı düşünüyorum çünkü bu zihniyet karşısında daha fazla yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılZihniyet yanlış her konuda yanlış zihniyetler oluyo ama zihniyetlere hiç takılmamak gerekiyo yoksa çok can sıkıcı sinir bozucu oluyo 😅 sen nasıl rahat ediyosan öyle yaşa insanların düşüncesi çok önemli değil öğrenci misin peki okuyorsan bölümün nedir
Cevap sahibi+1 yılSağlık alanında mısın veya öğretmenlik mi
Soran+1 yılSağlık
Cevap sahibi+1 yılHissettimm hislerim iyidir :) ben de sağlık alanındayım tıp okuyorum takip eder misin
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılGerek yok
Cevap sahibi+1 yılSen kaybedersin hem de bayağı 🙃
Cevap sahibi+1 yılBenim için hiç problem değil zaten kendin kaybedersinn
+1 yılOlur ablacim takılma
03 Yorumla
Soran+1 yılSenden 4 yaş küçüğüm ne ablası mal
- +1 yıl
Ya ne biliyim yanlış görmüşüm ayrica laf gelisi ne sinirlendin aaa
- +1 yıl
Üzdüm mü sizi ya of..
Olur neden olmasın kı
02 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu soruyorum işte
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olsun olmali sanki kapalinin cani yok mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılcinsel ihtiyaçları yok mu? desen daha doğru olur
- +1 yıl
Ayni sey iste
- Devamını Gör (45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026