Ya bu çok fazla oluyor. Ben pek gezen, ortamı olan bir kadın değilim. 29 yaşındayım ama daha hiç sevgilim falan olmadı seks yapmadım. Sebebi de din bekaret değil tam olarak. Sebebi daha çok ailemden çekinmem, utanmam, erkeklere güvenmemem, ekonomik sebepler falan. Bana istek yolluyorlar ben bazılarıyla konuşuyorum. Ama onları çok beğendiğimden deli gibi arzuladığımdan falan değil. Bakıyorum boyu falan iyi, kilosu normal, eli yüzü eh işte düzgün sayılır, üniversite okumuş mu okumuş. İdeolojisini anlıyorsam profilden he diyorum bu da Atatürkçü falan neyse iyi bir konuşalım bakalım diyorum. Hiç sevgilim olmadığı için artık gerçekten bir ilişkim olsun istiyorum hatta bu yüzden üzülüyorum. Ben de nasıl biriyim? Genelde düz sade ve pek açık giyinmeyen makyaj yapmayan, tutumlu, alkol sigara kullanmayan, ailesiyle yaşayan üniversite mezunu ev kızı gibiyim. Yani böyle dövmelerim, piercinglerim yok. Saçlarım aykırı renklere boyalı modelli değilim. Dindar değilim ama toplumsal namus ve ahlak anlayışı dediğimiz şey benim de tercihlerimi etkiliyor. Buna göre yaşıyorum. Kendi içimde de bunları yıkıp atmak istiyorum fakat yapamıyorum. Çıkamıyorum belli sınırların dışına. Kendimi çekiyorum. Sebebi de bundan zarar görebileceğimi düşünüyorum. Erkeklerle de bu yüzden sorun yaşıyorum. BANA KURAN DİN KİTAP ALLAH FALAN DEMESİN KİMSE GERÇEKTEN BEN DİNİ FALAN ÇOK İKİYÜZLÜ YALANCI İNSAN YARATMASI BİR ŞEY OLARAK GÖRÜYORUM. DİNDAR DEĞİLİM! BUNLARIN SEBEBİ ZATEN DİNDAR, ATA ERKİL, ORTADOĞU ZİHNİYETİYLE YETİŞTİRİLMEM VE KUŞATILMAM YÜZÜNDEN OLUYOR. Şu an da kendimi sürekli acaba yanlış mı yapıyorum, davranıyorum diye sorguluyorum. İnstagramda konuştuğum erkekler inançlı inançsız hiç farketmez cinselliğe hemen giriş yapıyorlar. Fetişlerden fantezilerden bahsediyorlar. Ben de bunlara henüz bir yakınlık bir samimiyet geliştirmediğimden olsa gerek bunlara olumsuz yaklaşıyorum. Bir herifin instagramda yüzünü gördüğümde onunla s1k1şmeliyim diye düşünmüyorum. Ha, bana bunu düşündürecek herifler hepsi latin amerikalı italyan avrupalı mayo iç çamaşırı reklamlarına fotoğraf çektiren manken erkeklerde anca böyle hislerde arzularda oluyorum. Ama bu mümkün olmayacağı içib hayallerde fantezilerde kalıyor. Gerçek hayatta gündelik hayatta gördüğüm sıradan erkekler daha buluşmadan tam tanışmadan etmeden cinsellikten bahsedince hemen konuşmayı kesiyorum. Siz bir kadını nasıl sadece profil fotoğrafına bakınca cinsel olarak arzulayıp da daha hemen cinselliğin ön pazarlığını yapıyorsunuz? Biriyle konuştum “bana bad girller bile yaklaşamıyor” dedi. Yani çok azgınmış ondanmış. Ben sana telefonda üstünde ne var falan demem öyle fantezi yapmam ama beğendiğim zaman ya da nefret ettiğim zaman söylerim dedi. Benimle daha en başında buluşmadan samimiyet olmadan cinsellik konuşması garip değil mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yıl27 yaşımdayım ve kimseyle hiç bir temas kurmadım. Hiç ilişki de yaşamadım. Sebebi hep iş hayatım oldu ve hiç pişman değilim. Bu zamana kadar bekleyip, kendini tutamamanın sonuçları ağır olabilir. Eğer bekaretin senin için önemliyse, evlendiğin kişiyle yaşamanı isterim. Çünkü herkes bir şeyler yaşamış durumda, kendini koruyan kişiler daha da özel durumdalar bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılBekaret öneminden ziyade o adamı sevmek sevilmek gerçekten arzulamak, arzulanmak birlikte olduğum herifin bana değer vermesi olay bu.
- +1 yıl
Eğer değer vermesi ve arzulanmak olayına girersen, herkes seni arzular ve değer verir zaten. Bu da yanlış bir tercih olur.
Soran+1 yılMesela bana kalkıp da evlenme teklifi edecek mi kendi isteğiyle? Yoksa gittiği yere kadar gitsin sevişelim kim pes ederse diye mi olacak ben bunu istemiyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılben inançlı biriyimdir. Fakat AHLAK inanç üstü bir şeydir. Hiç bir inancı hatta taptığı tanrısı olmayan bir çok insan dahi AHLAK'lı olabilir. Ve Kur'an-ı Kerim de Hz Muhammed sav için "Sen bir ahlak üzerine gönderildin" (Kalem Suresi 4. ayet) der. Yani Allah önceliği ahlaka vermiş ve bunuda bizzat bu ayetle vurgulamıştır. Ve siz de sanırım ahlak anlayışı üzerine donatılmış bir fıtrata sahipsiniz. Siz çok çetin ve derin kırmızı çizgileri hep ahlaki yönden belirlemiş bir yapıya sahipsiniz. Mallaesef toplumda sizin gibiler azdır. ve az olması onun kendisine "ben anormal miyim?" sorusunu sormasına sebep oluyor. oysa senin fıtratındakiler ne olursa olsun ilerleyen yaşa geldiklerinde ve mazilerine bakıp düşlediklerinde o asil geçmişini tebessümle yâd ederler... İnstagram ya da benzei tüm sosyal mercilerde bu sürekli yaşanmaktadır. bunun sebebi zihinlerin en iyi eğlendirildiği kulvar cinsel mevzulardır. erkekler yapı olarak bir kadın karşısında zeki biri değilse konuşacak pek bir konu bulamazlar. sadece karşısındaki kadın ile nefsani bir diyalog konularında oldukça baskındırlar.. size tavsiye vermek gibi anlaşılamasın ama özelliklle özel mesajlarda karşınızda bir erkek olduğunda eğer ciddi ve hayata dair önem arzeden cümleler kurmuyorsa o erkeğin mutlaka cinsel diyalog eğiliminde olduğunu bilmenizi isterim... ben mesela kadın ve erkeğin arkadaşlığına inanmayan biriyimdir. çünkü bu iki fıtrat birbirlerini çeken arzulayan özelliklerle yaratılmıştır. asla ama asla kadın ve erkek heleki bekar ise uzun uzun özelde konuşmamalıdır. çünkü konular bir gün bitiyor. laf dönüp dolaşıp erkek için her zaman seks sohbetlerine evriliyor... bana güvenin bu hep böyle oluyor aksi mümkün değildir
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılLafı uzun tutmuycam Böyle düşünüyor olman doğal Daha ilk konuşmalarda bunlar varsa uzak dur. Bakman gereken sana saygısı var mı varsa doğru kişidir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ya hepsini geç tanımadığın insan pislik mi kokuyo mu dişini düzgün fırçalıyor mu temizlik yapıyor mu bilmeden etmeden gerçekten aşırı ilginç
20 Yorumla
+1 yılYa libido vakfı misin sen çok haklısın ben de hoşlanmıyorum knk
31 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm 😂😂😂😂
Garip olan insanların diğer insanların sınırlarını bu kadar çabuk taciz etmesi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birincisi cook uzun olmus
Ikincisi tam evlenilecek kizsin
Herkes kendine yakisani yapar takma kafaya..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ayrıntılı ama net ifade etmişsin. Tebrikler. Sana yüzde 100 katılıyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde yaptıkları sey kendı cınslerımın cozemıyorum bı turlu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır dogru yapıyorsun garip olan iki gün konuştuğun insanı yatağa atmak ya da faydanlamak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen buraya ait değilsin KS nin sana katacağı bir şey yok git
00 YorumlaAbi 29 yaşındaki birinede yapılmaz lisedemiyiz ayıp etmişler.. hadi 5 6 ay geçer evde yaparsinda ama sosyal medyadan 29 yaşında ayıp yani valla yaptiklari
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılAdil Yildirimi dinle. Normal degil
01 Yorumla
Soran+1 yılO adam bir bok bilmiyor. Kadın düşmanı o herif.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet normal bunları gariplik yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük harflerle yazdığın yeri okuyunca tiksindim. Klasik Kemalist tipi tutarsız ve iki yüzlü
011 Yorumla
Soran+1 yılSiz daha tutarsızsınız ya dindarım dersiniz zinanın her türlüsünü yaparsınız.
Cevap sahibi+1 yılBen 42 yaşındayım bakirim Evli değilim Hiç zina yapmadım İster inan ister inanma umurumda değil bilmeden şizofren beyninle hüküm sıçma yeterli
Soran+1 yılŞizofren beyinle hüküm sıçan sizsiniz.
Cevap sahibi+1 yılHadi kemalist kalıntısı hadi... Selanikli ittihatcilarin boş lakırtılarına karnım tok benim. 90 senedir aynı masal. Hadi yavrum Hadi
Soran+1 yılHAHAHAHAA Selanikli birini bulsam veririm.
Cevap sahibi+1 yılBu kafayla hayır demezsin sen
Arka deliğini bilir ikram edersin eminim 😀
Cevap sahibi+1 yılKimin ne pok yediğini çetelesini tutan xmcugumuz çok dolu tabi. Sen de haklısın. Buğday Tanesi büyüklüğündeki beyincigin ile bu kadar oluyor tabi. Haklısın yavrum.
Soran+1 yılValla sizin gibilere çok güzel yapıyorlar. Tam da hak ettiğiniz bu.
Cevap sahibi+1 yılHadi çocuğum Hadi ön hükmünü g***** sok Hadi işine bak Hadi çocuğum Hadi yavrum Kimin kime ne yaptı ile ilgilenmiyorum bu mesele senin gibi küçücük beyinli yaratıkların işi Hadi çocuğum
Cevap sahibi+1 yılDedi Selam Yahudi dölünun eniği... Havla sütü bozuk mundar...
Cevap sahibi+1 yıl.. Selanikli*...
- Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılbence çok gereksiz bir şey
00 Yorumla
+1 yılSenin sorunun cewavıbı, sorun gibi uzun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. garip bulman garip değil :D
00 YorumlaYap artık
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki insanın bana olan yaklaşımını niyetini düşüncesini bilemiyorum. Güvenemiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın katılıyorum sana
00 Yorumla
+1 yılSoğru değil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne