İnstagramdan tanışılan ve daha birkaç günlükken erkeğin cinsellikten bahsetmesini garip bulmam garip mi?

Ya bu çok fazla oluyor. Ben pek gezen, ortamı olan bir kadın değilim. 29 yaşındayım ama daha hiç sevgilim falan olmadı seks yapmadım. Sebebi de din bekaret değil tam olarak. Sebebi daha çok ailemden çekinmem, utanmam, erkeklere güvenmemem, ekonomik sebepler falan. Bana istek yolluyorlar ben bazılarıyla konuşuyorum. Ama onları çok beğendiğimden deli gibi arzuladığımdan falan değil. Bakıyorum boyu falan iyi, kilosu normal, eli yüzü eh işte düzgün sayılır, üniversite okumuş mu okumuş. İdeolojisini anlıyorsam profilden he diyorum bu da Atatürkçü falan neyse iyi bir konuşalım bakalım diyorum. Hiç sevgilim olmadığı için artık gerçekten bir ilişkim olsun istiyorum hatta bu yüzden üzülüyorum. Ben de nasıl biriyim? Genelde düz sade ve pek açık giyinmeyen makyaj yapmayan, tutumlu, alkol sigara kullanmayan, ailesiyle yaşayan üniversite mezunu ev kızı gibiyim. Yani böyle dövmelerim, piercinglerim yok. Saçlarım aykırı renklere boyalı modelli değilim. Dindar değilim ama toplumsal namus ve ahlak anlayışı dediğimiz şey benim de tercihlerimi etkiliyor. Buna göre yaşıyorum. Kendi içimde de bunları yıkıp atmak istiyorum fakat yapamıyorum. Çıkamıyorum belli sınırların dışına. Kendimi çekiyorum. Sebebi de bundan zarar görebileceğimi düşünüyorum. Erkeklerle de bu yüzden sorun yaşıyorum. BANA KURAN DİN KİTAP ALLAH FALAN DEMESİN KİMSE GERÇEKTEN BEN DİNİ FALAN ÇOK İKİYÜZLÜ YALANCI İNSAN YARATMASI BİR ŞEY OLARAK GÖRÜYORUM. DİNDAR DEĞİLİM! BUNLARIN SEBEBİ ZATEN DİNDAR, ATA ERKİL, ORTADOĞU ZİHNİYETİYLE YETİŞTİRİLMEM VE KUŞATILMAM YÜZÜNDEN OLUYOR. Şu an da kendimi sürekli acaba yanlış mı yapıyorum, davranıyorum diye sorguluyorum. İnstagramda konuştuğum erkekler inançlı inançsız hiç farketmez cinselliğe hemen giriş yapıyorlar. Fetişlerden fantezilerden bahsediyorlar. Ben de bunlara henüz bir yakınlık bir samimiyet geliştirmediğimden olsa gerek bunlara olumsuz yaklaşıyorum. Bir herifin instagramda yüzünü gördüğümde onunla s1k1şmeliyim diye düşünmüyorum. Ha, bana bunu düşündürecek herifler hepsi latin amerikalı italyan avrupalı mayo iç çamaşırı reklamlarına fotoğraf çektiren manken erkeklerde anca böyle hislerde arzularda oluyorum. Ama bu mümkün olmayacağı içib hayallerde fantezilerde kalıyor. Gerçek hayatta gündelik hayatta gördüğüm sıradan erkekler daha buluşmadan tam tanışmadan etmeden cinsellikten bahsedince hemen konuşmayı kesiyorum. Siz bir kadını nasıl sadece profil fotoğrafına bakınca cinsel olarak arzulayıp da daha hemen cinselliğin ön pazarlığını yapıyorsunuz? Biriyle konuştum “bana bad girller bile yaklaşamıyor” dedi. Yani çok azgınmış ondanmış. Ben sana telefonda üstünde ne var falan demem öyle fantezi yapmam ama beğendiğim zaman ya da nefret ettiğim zaman söylerim dedi. Benimle daha en başında buluşmadan samimiyet olmadan cinsellik konuşması garip değil mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Bekaretten ziyade üzülmek, pişman olmak hissetmiyorum. Bunu yaşadıktan sonra sevgiliyken yaşadıktan sonra kendimi kötü hisseder miyim ayrıldığımda kötü hisseder miyim bilmiyorum. Güçlü kadın mısın dediniz güçlü kadın nasıl olunur? Kendi paramı kazanıyorum ama maaşım düşük yalnız yaşarım ekonomiyi hallettikten sonra.
İnstagramdan tanışılan ve daha birkaç günlükken erkeğin cinsellikten bahsetmesini garip bulmam garip mi?