Cinsel Yaşam Reddedip bakan erkek cinsellik amaçlı mı bakıyordur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Cinsellik amaçlı mi bakıyordur Reddedip bakan erkek cinsellik amaçlı mı bakıyordur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ppermanganat Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl evet, bir keere yapıyım komple kurtuluyum diye düşünür 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Evettt sevgili olmak isteseydi kabul eder di 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Peki ne düşünüyor olabilir normalde düzgün bir çocuk Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl Güzel şeyler düşünüyor olabilir Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi açsan Yorumla
gunyss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl hayır anlamsız bakışlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkekler boş bakiyo hep Yorumla gunyss 1 yıl evet kesinlikle Yorumla
Heimdall0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Reddedip neye bakan erkek? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gözüme bakiyo gibi ama göğsüm dolgun acaba istemsizce oraya baktığı da oluyor mudur Yorumla Heimdall0 1 yıl Gozlerinle gogusunu bir erkek olarak bakmam gerek bence Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ne kaçırdığına bakıyordur :) 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Keşke Yorumla snnbeslq 1 yıl Öyle ama başka neden baksın ki? Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki göz göze çok geliyoruz düzgün bir çocuk Yorumla snnbeslq 1 yıl O ne demek ya sen düzgün değil misin? Yorumla Soran 1 yıl Bende düzgünüm de çocukta düzgün hani kardeşim bi tip değil o yüzden cinsel amaçlı mi bakiyo bilemedim Yorumla snnbeslq 1 yıl Her erkek cinsel amaçlı bakar :) Yorumla Soran 1 yıl Her kıza karşı olur mu mesela bi kız seni seviyor istemiyosun o gözle bakar mısın göğsü falan dolgunsa bide Yorumla snnbeslq 1 yıl Tabikide bakarsın neden bakmayasın? birde anlattığın fiziki özelliklerde ise çok daha yüksek ihtimal Yorumla Soran 1 yıl Evet öyleyim sadece benim bacağım ondan daha kalın o yönde bi uyumsuzluk var gene de ilgisini çekiyor mudur Yorumla snnbeslq 1 yıl ilgisini çekmese bakmaz emin ol ;) Yorumla Soran 1 yıl O kadar diyosun bi kez yanından geçerken göğsüme baktığına gördüm Yorumla snnbeslq 1 yıl Eee daha neyden tereddüt ediyorsun? :)) Yorumla Soran 1 yıl E ama reddetti bu kadar çok hayal etse kabul etmez mi Yorumla snnbeslq 1 yıl Etmeyebilir ilgisini çekiyor olman kabul edeceği anlamına gelmez Yorumla Soran 1 yıl Kabul etmesi için ne yapabilirim Yorumla snnbeslq 1 yıl Daha çok dikkatini çekebilirsin Yorumla Soran 1 yıl Nasıl olucak Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Başka neden baksın 😁 0 22 Yorumla Soran 1 yıl Belki dikkatini çekiyorumdur diye Yorumla Memoo00007 1 yıl Dikkatini çekiyorsan istemiştir zaten seni Yorumla Soran 1 yıl Peki tam ne düşünüyor olabilir normalde düzgün bi çocuk o yüzden Yorumla Memoo00007 1 yıl Bence direk seni geceleri hayal ediyordur diye düşünüyorum Yorumla Soran 1 yıl Sadece fiziğimi mi Yorumla Memoo00007 1 yıl Her noktanı bence Yorumla Soran 1 yıl E niye kabul etmedi o zaman Yorumla Memoo00007 1 yıl Sevişelim dememisin ki 😁 Yorumla Soran 1 yıl Ama bunu kesin düşünüyor mudur sonuç olarak reddetti ve düzgün bi çocuk Yorumla Memoo00007 1 yıl Her erkek düşünür senin de fiziğin güzelse Yorumla Soran 1 yıl Evet fiziğim güzel sadece ona göre biraz daha yapiliyim Yorumla Memoo00007 1 yıl Epey bir düşünmüştür bence öyle seni kıyafetli kiyafetsiz 😁 Yorumla Soran 1 yıl Ama benim bacaklarım bi tık daha kalın ondan gene de çekici bulmuş mudur beni öptüğünü falan hayal ediyo mudur Yorumla Memoo00007 1 yıl Opme hayali nedir ya bence o bacaklari iki tarafa ayırdını bile düşünmüştür Yorumla Soran 1 yıl Bunu tek bende düşünmüyordur daha bı çok kızda düşünüyor mudur Yorumla Memoo00007 1 yıl Senin ne kadar çok hayal etmesine izin verdiğine bağlı bence Yorumla Soran 1 yıl Genel anlamda crop falan giyiniyorum göğsümü belli etcek şekilde Yorumla Memoo00007 1 yıl O zaman bu aralar epey sana yükselir diye düşünüyorum Yorumla Soran 1 yıl Kestiremiyorum o kadarını Yorumla Memoo00007 1 yıl O göğüslerin her gece hayal ediliyordur bence Yorumla Soran 1 yıl Bunu tek bana yapıyorsa güzel Yorumla Memoo00007 1 yıl Yanlışlıkla ellet bence biraz Yorumla
HerbokologBirDahi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Sen istiyorsun galiba 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Seviyorum Yorumla HerbokologBirDahi 1 yıl Cin sellik peki Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Evet onun için 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Peki ne düşünüyor olabilir o an çocuk normalde düzgün birisi o yüzden Yorumla Cmn24 1 yıl Bir kaç gün sonra tekrar yazar Yorumla Soran 1 yıl Bilemedim çok öyle bi çocuk değil Yorumla Cmn24 1 yıl Ozaman ben bir şey demiyorum Yorumla
Anankara Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne düşünüyor olabilir o an Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Evet dar ve kısa mı giyiniyorsun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet crop vs giyiniyorum bide göğsüm dolgun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evet, bir keere yapıyım komple kurtuluyum diye düşünür
Evettt sevgili olmak isteseydi kabul eder di
Peki ne düşünüyor olabilir normalde düzgün bir çocuk
Güzel şeyler düşünüyor olabilir
Ne gibi açsan
hayır anlamsız bakışlar
Erkekler boş bakiyo hep
evet kesinlikle
Reddedip neye bakan erkek?
Gözüme bakiyo gibi ama göğsüm dolgun acaba istemsizce oraya baktığı da oluyor mudur
Gozlerinle gogusunu bir erkek olarak bakmam gerek bence
Ne kaçırdığına bakıyordur :)
Keşke
Öyle ama başka neden baksın ki?
Bilmiyorum ki göz göze çok geliyoruz düzgün bir çocuk
O ne demek ya sen düzgün değil misin?
Bende düzgünüm de çocukta düzgün hani kardeşim bi tip değil o yüzden cinsel amaçlı mi bakiyo bilemedim
Her erkek cinsel amaçlı bakar :)
Her kıza karşı olur mu mesela bi kız seni seviyor istemiyosun o gözle bakar mısın göğsü falan dolgunsa bide
Tabikide bakarsın neden bakmayasın? birde anlattığın fiziki özelliklerde ise çok daha yüksek ihtimal
Evet öyleyim sadece benim bacağım ondan daha kalın o yönde bi uyumsuzluk var gene de ilgisini çekiyor mudur
ilgisini çekmese bakmaz emin ol ;)
O kadar diyosun bi kez yanından geçerken göğsüme baktığına gördüm
Eee daha neyden tereddüt ediyorsun? :))
E ama reddetti bu kadar çok hayal etse kabul etmez mi
Etmeyebilir ilgisini çekiyor olman kabul edeceği anlamına gelmez
Kabul etmesi için ne yapabilirim
Daha çok dikkatini çekebilirsin
Nasıl olucak
Başka neden baksın 😁
Belki dikkatini çekiyorumdur diye
Dikkatini çekiyorsan istemiştir zaten seni
Peki tam ne düşünüyor olabilir normalde düzgün bi çocuk o yüzden
Bence direk seni geceleri hayal ediyordur diye düşünüyorum
Sadece fiziğimi mi
Her noktanı bence
E niye kabul etmedi o zaman
Sevişelim dememisin ki 😁
Ama bunu kesin düşünüyor mudur sonuç olarak reddetti ve düzgün bi çocuk
Her erkek düşünür senin de fiziğin güzelse
Evet fiziğim güzel sadece ona göre biraz daha yapiliyim
Epey bir düşünmüştür bence öyle seni kıyafetli kiyafetsiz 😁
Ama benim bacaklarım bi tık daha kalın ondan gene de çekici bulmuş mudur beni öptüğünü falan hayal ediyo mudur
Opme hayali nedir ya bence o bacaklari iki tarafa ayırdını bile düşünmüştür
Bunu tek bende düşünmüyordur daha bı çok kızda düşünüyor mudur
Senin ne kadar çok hayal etmesine izin verdiğine bağlı bence
Genel anlamda crop falan giyiniyorum göğsümü belli etcek şekilde
O zaman bu aralar epey sana yükselir diye düşünüyorum
Kestiremiyorum o kadarını
O göğüslerin her gece hayal ediliyordur bence
Bunu tek bana yapıyorsa güzel
Yanlışlıkla ellet bence biraz
Sen istiyorsun galiba
Seviyorum
Cin sellik peki