+1 yılBen olayı basitçe anlatayım.
Ülkemiz c@hil bir toplumdu ve halen bu yıllardır nokta gelişmeden devam ediyor.
Daha erkek çocukken ailesi akrabaları gaz vermeye başlıyor. Erkek adamsın şusun busun. Çocuk okulda kızı taciz eder aferin benim erkek oğluma derler. Akrabalar arasında göster akrabalara vur masaya kocomanca der erkeğe çocukken gaz verirler. Sonra çocuk okul çağına gelir c@hil kendisi gibi arkadaşları gaz verir p*rno filmlerden bahsederler. Zaten ailesi öğretmiştir erkek yaparsa çapkın kız yaparsa o... bu olur diye ve evlenilecek kız bakire olacak ama onun dışında her kıza seks için yürüyebilirsin mesajı verilir. Çocuk ergen iken arkadaşları milli olmadın mı büyük eksiklik şu bu derler sonra babası akrabalar dayısı amcası abisi felan ker.. ne diye geçen yerlere götürür sonra çocuk milli oldum edalarıyla 7 ceddine anlatır.
Zaten c@hiliz bizim toplumda bilim teknoloji sanat hiç bir şey özendirilmez varsa yoksa dinden bahsedilir o kadar. Doğal olarak cinsel açlığın afrikasında yaşarız. Celal şengör diyordu görünüş olarak avrupalı kafa olarak afganistandan farksızız diye ve bu %100 gerçek. Sonra çocuğa tecavüz erkeğe tecavüz kız bulamadım eşcinselle gay ile travesti ile yaptım olayları ve daha niceleri.
Yurtdışında erkekler eğitim kitap okuma teknoloji sanat yeme içme gezme tozla gibi aktivitelerle ilgilenir dolulardır ve kızlar da bize günde 500 tane mesaj gelmez sadece bu erkekler evleneceği zaman tanışmak ister derler. Türkiyeye turist olarak gelenler erkeklerin aç köpek gibi saldırdığını felan anlatır neden c@hillikten kaynaklı.
Ben kitap okuyorum bana 25 li yaşlarda bir çocuk hakaret etti neymiş paramı boş şeylere harcıyormuşum. Kendisi günde 2 paket sigara içiyor. Nargile kafelere gidiyor. Parası yetmiyor parklarda orada burada içki içiyor dolu insan ben kitap okuyorum boşum. Sokakta durdur ergen kızları çoğu erkek dediğin sigara içki içer maço olur sinirli sert olur der neden onlara da kaba saba dağ ayılarından erkilenmeleri öğretiliyordur.
Kısaca ülke eğitimle gelişmedikçe insanlar evlerindeki kütüphanelerine göre değerlendirilmedikçe bu ülke nokta ilerlemez ve doğal olarak cinsellikte din de siyasette her zaman abartılmaya devam eder.11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın gerçekten Hakanım aynen öyle gerçekten görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
En İyi Cevaplar
+1 yılAbartıyorlar evet ama bu abartma aslında algı yanılmasından kaynaklı erkekler cinselliği hayatın içinden çıkartıp başka bir olguymuş gibi algıladıklarından dolayı cinselliği abartıyorlar normal hayatın akışında olan bişey değil de extra olan bir şey gibi düşünüyorlar , cinselliği hayatlarına adapte edemeyen erkekler işin sonunda cinsellik yüzünden ya kavga ediyorlar ya ona ulaşamayıp abazalaşıyorlar ya birbirlerine hakaret etmek için bir araç olarak kullanıyorlar ya da nasıl yapılacağını bilmeden bir kadının canını yakıyorlar bence sebep bundan kaynaklı
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu cinsiyete bağlamak biraz saçma olur bence çünkü iki çeşit insan var
Libidosu yüksek olanlar
Ve libidosu düşük olanlar
şahsen ben biriyle partner olduysam onunla her şeyi yaşamak isterim. Her şeyi yaşadığım bir partnerim varken başkasına asla bakmam.
libidosu düşük olan insanlar ise cinselliği hiç düşünmezler onlar için olsa da olur. Olmasa da olur gibi bir şey
04 Yorumla- +1 yıl
Beyefendi cinsellik tabiki doğal bir ihtiyaç fakat bizim burada bahsettiğimiz olay cinselliğin abartilmasi hayatlarında önceliği olması
- +1 yıl
Anladım siz saçmalayan boş konuşan tenekelerden bahsediyorsunuz 😂
- +1 yıl
Aynen 🤣🤣 bunlar cinselliği abartmıyor içinden geçiyor resmen 🤣
- +1 yıl
Maalesef öyle yapıyorlar ama dediğim gibi boş teneke yani kulak asmayın 😅
+1 yılÇapkınlar libido yüksekliği olan herkes çok seviyor av arıyorlar hep bir tane var bir yedek daha arıyorlar nasıl iğrenç bir kafa neler çektim Allah'tan sezgilerimle kurtuldum bence dizilere özeniyorlar iğrenç insanlara aşık oluyor ya kızlar yanlış insana demek ki bölemiş iyi ki böyleyiz mi diyorlar annemi kandırıyorum babası onu zaten hiç sevmiyor zaten onların yanında yapamadı sıkardı biraz babası onu döverdi bir güzel o yüzden gizli yapıyor bir de kuzeniz oda var bir de sevdiği var iğrenç durum 😠 ama iki kişi şahit oluyor biri son gidiş cenaze evinde biri annem ortalarda kuranın günlerinde dedem görse babaannem torununun gerçek yüzünü görürdü ne şerefsiz torunum varmış kuzenine sulanıyor hemde gizli rahatsız ediyor falan baksana şuna hanım cennette izliyorlardır dedem gitti Allah izin verirse ikisi birlikte birleşmiştir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben hiç abartmam ki. Günün 23 saati düşünürüm anca bir saatte mola verelim dimi. Çıkarmadan 5 atmakta benim için normal. Ee o zaman ben abartmıyorum demektir fjfjfj
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek kadın fark etmiyor ki herkes abartıyor hatta kadınlar daha çok abartıyor.. erkekler zaten sapık akılları fikirleri orada.. kadınlar da cinsellik aşşağı cinsellik yukarı başka düşündükleri şey yok.. ama her insan aynı değil tabi. Erkeklerin cinselliği abarttıklarına dair bazı kanıtlar vardır. Örneğin, erkeklerin cinsellik hakkında konuşmaları kadınlara göre daha yaygındır. Erkekler, cinsel içerikli medyaya kadınlardan daha fazla maruz kalırlar. Erkekler, cinsel içerikli düşüncelere kadınlara göre daha fazla sahip olduklarını rapor ederler. Erkeklerin cinselliği abartmasının bazı olumsuz sonuçları olabilir. Örneğin, erkekler, cinsellik konusunda gerçekçi olmayan beklentiler geliştirebilirler. Bu, cinsel performans kaygısı ve diğer psikolojik sorunlara yol açabilir.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYa kimisi olmazsa olmaz gözüyle bakıyor gadası
Odak noktasını ona çeviriyor
Ama öyle olması yerine zaten biriyle aranda çekim olursa yaşanması gereken her şey yaşanır16 Yorumla- +1 yıl
Canımın içi.😊 cinselliğin her iki cins içinde tabiki bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyorum fakat bunu hayatının merkezine , ilk sırasına koyulmasini doğru bulmuyorum çünkü cinsellik kadar yaşanılası güzel duygularda var sevmek gibi sarılmak gibi vss bundan bahsediyorum yat kalk cinsellik olmaz anladım mı burada ki sorulara bakıyorum ben öyle yaparım ben böyleyim 7/24 yaparım vss gibi dürtüleri abartılmış buluyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Elbette yaparım demekle yaparım olmuyor olmaz da
Onun yerine geçebilecek çok duygu vardır 🙃
Önemli olan o duygulara öncelik vermektir
- +1 yıl
Aynen öyle 👍👍 herşeyi yerinde ve zamaninda yaşanılması taraftarıyım
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum 🙃
- +1 yıl
🙋🤗👍
+1 yılElimizde erkek türünün çeşitleri mevcut.. Şu rafta aklı şeyinde yaşayan zampara tipler var. Bunlar ucuza gider. Kadında duygu oluşturmadan onunla yatar geçer, skoruna bir yenisini daha ekler.. Diğer raftakiler çapkın olanlar. Kadinda duygu oluşturup, kadıni hem duygusal hem de beden olarak kullanıp, yarı yolda bırakırlar. Bunlarda ucuzdur.. Bu taraftakiler pahalı. cok pahalı.. kalitelidir... İki memeye gardı düşmez, tav olmaz. Sahip olduğu erotizm ihtiyacının farkındadir ama kadının da duygusal ihtiyacının.. romantizm beklentisinin bilincindedir. Son kullanma tarihi geçmez bu adam türünün... Bir kullanım kılavuzuna ihtiyacınız olmaz bu adamlarla.. Garanti belgesi yüreğidir bu adamların.. beynindeki duygusal zekayı kullanan.. mangal yürekli adam türüdür bunlar.. az bulunur.. az denk gelir.. fabrikalar az üretir bu adamları.. nesilleri tükenme tehlikesi altında.. müzelere kaldıralım bu adamları.. koruma altına alalım.. ibret alsın gelen geçen..
103 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel açık ve net bir anlatım olmuş eline emeğine sağlık güzellik 👏👏👏👏👏
- +1 yıl
Bu tanımlamaya şapka çıkartılır
- +1 yıl
Ah asuman kaç kadeh kırıldı bu şarhoş kalbinde senin...
+1 yılBenim için cinsellik işin baharatıdır, serbetidir.
Önemli olan ilişkinin güzel olması. İlişki ne kadar safsa, kadın bana ne kadar değer verirse onu o kadar fazla arzuluyorum.
Ama sadece duyguların olması da beni uzun süre götürür. Kız bana "evlenmeden olmaz" derse de anlayışla karşılarım.
Cinselliği bir kez de olsa tattım. Ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, kadını bir delikten ibaret olarak gören adam hiçbir şekilde huzurlu olamaz. Ne zaman ki kadına hayranlıkla bakarsın, dudaklarını öptüğünde onu yüreğinde hissedersin o zaman o kadınla yaşadığın şey hem cinsellik hem kocaman bir bağlılık olur.
Çoğu kadın gözlerinin içine dalıp giden güçlü erkeği seviyor, bir de eğlenceli bir adamsan o kadın sana kalbini açıyor ister istemez. Bence bu daha kıymetli.
12 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net ve güzel olmuş yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🌸
+1 yılÇoğu erkek yetiştirilme tarzından dolayı cinselliğe girene kadar cinselliğin sihirli bir etkisi olduğunu falan düşünür ama cinsel ilişkiye girdikten sonra okadar da abartılacak bir yanı olduğunu anlarlar ancak kimisi için bu değişmez çünkü çoğu erkek cinselliğe zevkten ziyade bir çeşit üstünlük sağlama göstergesi olarak bakıyorlar, yani eziklik psikolojilerini kapatmak için biraz. Üstünlük kurmaya ihtiyacı olmayacak kadar kendinden emin ve güçlü olan hiç bir insan bunu bu kadar abartmaz, özgüvensizlik sorunu biraz.
10 Yorumla
+1 yılEtik değil. Ben hayatımın merkezine cinselliği asla koymam. Çoğu erkek cinselliği abartıyor. Hormonları mı böyle yapıyor bilmiyorum ama bence ahlak meselesi. Kadın istekliyse istediği verilir ama azgınlık yapmaya gerek yok yani. Cinselliğe yönelimi çok olan bir erkek bana göre kalitesizdir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılCahilizm kanks. Cinsellik de önemli tabi fakat hayatının merkezinde olan insan çok. 55-60 yaşına gelmiş torunu olan insanların bile muhabbetleri hep off onu boyle yaparım uff bunu böyle yaparım iğrenç yani.
11 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Her canlıda cinsellik istediği olur. Ama Bunu Gerçekten çok büyük başarı gibi gören kişiler var, her konuyu ona getiren , aklı fikri cinsel odaklı olan, elbette yaşanır yaşanmaz değil ancak, herkese aynı muamele ile bakmakta zavallılık bana göre, Ha sunuda belirtiyim bayanlar dada var, sadece cinsel odaklı erkekleri etkilemeye çalışan, 5 dakikalık zevk için herkese aynı düzeyde davranmak ozguven eksikliginden kaynaklı bence.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayata gelme amacı damızlık olan canlılar için cinsellik ilk plandadır. Damızlık koç, tosun ve teke gibi sürekli karı kız peşinde değilim, benim için hatun demek hayat demek 👍 kadını cinsel obje olarak görmüyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Bende sizii bu düşünce tarzından dolayı takdir ediyor ve ayakta alkışlıyorum 👏👏👏
Cevap sahibi+1 yılBu yorumun alnı olsa öpecek çok kişi olur.
- +1 yıl
👍👍
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsanlar, eksikliğini en çok hissettiği, en zor ulaştıkları şeyi arzularlar. Tıpkı kadınların erkeklerden duygusal doyum beklemeleri gibidir bu durum.
Erkekler bu konuda daha doymuş olsalardı böyle davranmazlardı.
Sonuçta hormonlar ve düşünceler, istek ve duyguları kontrol ederler. Bu duygu doğal bir sonuçtur.
Kötü olan ise arzuları gerçekleştirmek için yalanlara sığınmak veya karşımızdakini dolaylı şekilde yalan söylemeye itmektir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında hiç bir şeyin abartıldığı da yok. Seven aşık olan insan için cinsel istek ve arzular hep aşktan doğar. Sevilene, sevene duyulan ihtiras ve tutkulardır hepsi. Ne yalan ne de dolan yani. Ya siz kız ve kadınlara ne demeli? Paraya olan açlığınız, tutkunuz, köleliğiniz, sadakatinizin hiç bir sınırı ve ölçüsü yok iken, nedir bize hp cinsellik hep cinsellik demeleriniz?
00 Yorumla Eğitimsizlik, çoraklaşan ahlak ve her iki ayaklının artık günümüzde insan olmayışı. Bu sadece erkeklere has bir durum mu? Hayır. Mesele şu an bir devrim içinde oluşumuz ve insanların kirli bilgi içinde yüzüyor oluşu ve en kötüsü insanın amaçsızlaşması. Teknoloji ilerledikçe insan daha da geriye gidiyor oluşu. Bu teknik olarak bizi şu noktaya çıkarıyor en eski devirlerden daha da çağdışı bir seviyede kendini tüketen bir insanlık devri içinde sindiriliyoruz.
00 YorumlaErkeklerin hayat merkezinde cinsellik olmadığı gibi, abartmaları da söz konusu değil. Sadece kadın olarak bir erkeğin hayatındaki tek vasfın cinsel kimliğin olduğu için, seninle kurulan diyalog sadece cinsellik üstüne oluyor doğal olarak. Sen de seninle kurulan diyaloğu, erkeğin herkesle kurup gün boyu öyle gezdiğini düşünüyorsun haliyle :d
05 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olmayan bir erkek evet cinselliği 1. Plana koyuyor ve hiç etik değil sonda da olmasın ama ilkte hep duygusal bağlar olmalı.
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın güzellik 🌺 tabiki cinsellikte bir ihyiyaç fakat bunu hayatının merkezine koymayi yanlış buluyorum cinsellik kadar güzel başka şeylerde var sevmek gibi sarılmak gibi.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle ❤️ Duygusal ihtiyaçlar karşılanmadıktan sonra her şey boş geliyor.
- +1 yıl
Aynen öyle 👍👍
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaşamda onlarda var tabiki yaparsan hayatin renkli geçer yapmazsanız da elle yapıp rahatlarsın tabiki başrollere koymamak gerekir. Hayat devam ediyor. Hersey zamanında olmuyor
10 YorumlaValla bana şans veren olmadı ki öyle bir şey yaşayayım şu an sadece evleneceğim kaderime yazılı insanı ve mesleğimi kurmanın peşindeyim 😄🤷♂️
10 YorumlaHayatının merkezine cinselliği koyan bir erkeğin, beyni gelişmemiş ve ilkel dürtülerle hareket eden biri olduğunu düşünürüm.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. hayatımızın merkezinde olduğunu düşünmüyorum yani en azından bir çok kişi için diyebilirim abartma diye düşündüğün şey ise kadın ile erkek arasında fikir ve düşünce farkından kaynaklanıyor kadınların bir çoğu yaşanacak bir şey varsa zamanla yaşanır düşüncesinde ama erkeklerin büyük bölümü bende dahil bir şey yaşanacaksa hemen yaşansın neden bir engel ya da kısıtlama veya zamanlama olsun kafasındayız aradaki fark buradan oluşuyor
00 Yorumla
+1 yılYa bence bu konu siz kadınlara öyle geliyor. Erkekler de cinsellik ilk sıra inan değil. En azından belli bir yaşında üzerindekilerde kadınlar sanıyor
Erkekler 7 24 hazır da bekliyor yok öyle bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılAbartmıyoruz.
Sadece bazıları fazla dillendiriyor. Eminim kadınlar bizden daha çok istiyor ancak toplumda ucuz gözükmemek için bizim kadar belli etmiyorlar.04 Yorumla- +1 yıl
Sen abartmıyor olabilirsin biz burada bu abartmalara çok örnekler görüyoruz küçük bey 10 lafından 8 i cinsellik içeriyor ya da
- +1 yıl
Cinsel sorularda çok denk geliyor yok her gün bu kadar istekliyim yok şöyle yaparim böyle memnun ederim vss bien cok denk geldiğim için söylüyorum
- +1 yıl
Aynen onlar benimde canımı sıkıyor. 3 saniye de boşalan seks makineleri 😄
- +1 yıl
Aynen öyle 😂😂 Doğan görünümlü şahin misali 😂
Tam tersi erkeklerin çoğu isteksiz
Evlenince haftada bir iki kere oluyorlar eşiyle bide çabuk boşalıyorlar32 Yorumla
+1 yılHem de çok abartıyorlar. Bu yüzdende potansiyellerini vasata çeviriyorlar.
Dışarıdan bakınca eğitimli, eğlenceli, iletişime açık görünen adam, anında ergen sapıklığına bürünüyor.10 Yorumla
+1 yılYoo tek Erkekler koymuyor, Kadınlarda var öyle. Benimde merkezim o. O olmazsa gerisi boş.
24 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏 bence bu yorumun üzerine yorum yapılması saçma yedi kocalı olayı çözmüş
- +1 yıl
@emrecanist olayı çözmemiz icinden geçmiş adeta 😂😂
- +1 yıl
Bencede sadece erkekler boyle saniliyor e kle dim sende e le rmisn
Biraz mı🙄🙄 yaşam felsefesi haline getiriyorlar 😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
E napalım dürtüp duruyo sürekli sjsjd
- +1 yıl
@mertyhakan sende haklısın boş insanı şeytan dürter 🤣
- +1 yıl
Boş falan da demesen ahshdj
- +1 yıl
@mertyhakan tamam pikiii sustummmm 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle katılıyorum sana. Dünya halimizi cinsellikten ibaret sayıyoruz. 30 gün boyunca ya da daha fazla cinsellik yaşamasak da ölmeyiz. Bu sürede su içmez yemek yemezsek ölürüz :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence nesile göre değişiyor bu konu.95 sonrası doğan erkekler genelde tembel oluyor. Cinsellik düşünmüyor , duygusallıktan da uzaklar diye biliyorum. Haklı mıyım acaba?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten seks yapan, iliklerine kadar boşalan kadın, bunu söylemez
çünkü seks iyi yapıldığında, hayatta yapıp da zevk aldığın / mutlu olduğun her şeyin üstündedir00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Merkezine mi koyuyorlar. Alla alla ben nereye koyduysam bulamıyorum. Demek ki göz önünde bir yere koymam lazımmış herkes gibi😅
03 Yorumla- +1 yıl
Hoş buldummmmm
- +1 yıl
Sende hoş geldin canımın içi 🤗
Bak eğer sen benim eşim olsan hayattimin merkezinde sen olursun ve kalbimin yer hücresiyse seni severim ama aşkı cinsellikle birleşse tutkulu bir aşka döner
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aynen öyle çok abartılıyor bence de...
Maalesef yaşadığımız toplum ve baskılar da bunu tetikliyor işte, onun da çok etkisi var bu durumlara ilişkin olarak.00 Yorumla
+1 yılHer önüne gelenle cinsellik yaşamak, konuşmak isteyen erkekler abartıyorlar
31 Yorumla- +1 yıl
Yaşamak değil ama konuşacak kimse bulunmuyo ki. Konuşamıyoz birikiyo o da
Yani ölçü bu sitedekiler olmamalı diye düşünüyorum :)
21 YorumlaVücutlarında bir deliyle yaşıyorlar sanırım dizginlemek zor oluyordur
21 Yorumla- +1 yıl
Okumuş kadın anlıyor insan halinden 😀
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Sizinkisi icerde bizimkisi disarda her daim görüyoruz konusuyoruz bazen küsüyoruz bazen birbirimize sinirleniyoruz. offf off daha sölimmi🤣🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Her iki taraf içinde olması gereken bir şey ihtiyaç zevk ve daha fazlası merkeze konulması gereken bir durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeş dakika sonra hiçbir şeyi hatırlamayacağım ve sevişme sonunda bana hayatı sorgulatacak olan eylem hayatımın merkezinde olamaz
00 Yorumla
+1 yılHadi ordan be bu nasil yaklaşım.
Kimin libidosu tavansa o an o abartır.
Bu işin kadını erkeği olmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnların organı dışarda olduğu için sürekli akıllarında oluyormuş. Biri öyle söylemişti. Çiş yaparken elinde sürekli elinde yani 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Yanlış 💅
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bunlar hep toplum baskısından bize cinsellik hep günah ayıp yasak olarak dikte edildiğinden. Toplum yasağa daha da meyilli oluyor bence. Cinselliği yaşayamayan toplumlar da onu hayatının merkezine koyuyor genellikle bence.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet abartıyoruz 😂
116 Yorumla- +1 yıl
İyi halt yiyorsunuz 🤣
- +1 yıl
Dimi ya hiç işimiz gücümüz yok 😂
- +1 yıl
Onu size sormak lazım marjinal beyefendi 😂
- +1 yıl
Tamam merkezden aldım az kenara koydum o zaman 😂
- +1 yıl
Marjinal beyefendi 😂 vinsellik tabiki doğal bir ihtiyaç ama bunu hayatın ilk sırasına koyulmasini doğru bulmuyorum çünkü cinsellik kadar güzel başka yaşanılası duygularda var sevmek gibi sarılmak gibi vss bundan bahsediyorum
- +1 yıl
Biliyorum ve şakasına yazdım zaten. Cinsellik tabiki hayatın merkezi olmamalı. Öncelik sevmek sevilmek olmalı. Gerisi zaten kendiliğinden sıralanıyor
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın her şey zamanla kendiliğinden gelişiyor zaten
- +1 yıl
Marjinal beyefendi 😂 aynı fikirde olman gözlerimi yasartti doğrusu 🤣
- +1 yıl
Biz her zaman aynı fikirdeyiz 😄
- +1 yıl
Aynen öyle oyuzden seni seviyorum zaten biz işin makarasindayız oyuzden senin yorumunu görmek beni mutlu ediyor çünkü kişiliğini duruşunu samimiyetini seviyorum senin
- +1 yıl
@Slalombebeğim elinizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim hislerin karşılıklı o zaman. Sorularını severek cevaplıyorum. Çünkü samimiyetin gerçekten çok hoşuma gidiyor
- +1 yıl
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim. Seviliyorsun 😘
- +1 yıl
Canımın içi sende öyle 🤗😊🙋
+1 yılErkekler değilde kizlar bence
111 Yorumla- +1 yıl
Ise yaramadiktan sonra gelsen ne olur
- +1 yıl
Haydaaa o nedemek şimdi 😂
- +1 yıl
Küstüm snaa
- +1 yıl
Neden küstün peki naptım ben sana
- +1 yıl
Cevap vermedin yorum yaptım okadar beğenmedin bile bide geldim diyon
- +1 yıl
Ama gülüm bu soru çok yorum aldı hepsine dönme şansım olmuyor takdir edersin ki çünkü hem günün sorusu seçildi hem süper soru seçildi. Bir jac tanesine cevap verip çıktım hala yorum geldiği için de bugün güncelleme yaotim soruya
- +1 yıl
Yani kasıtlı bir şey değil kusuruma bakma olur mu
- +1 yıl
Tamam baristik
- +1 yıl
tamam peki anlayışın için teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Nedemek abla ben özürdilerim
- +1 yıl
Estafurullah gülüm hiç sıkıntı yok 🤗
+1 yılneyi koyalım peki :D
13 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik tabiki doğal bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyorum ama bu cinsel dürtüyü abartmayi hayatının ilk sırasına koyulmasini doğru bulmuyorum çünkü cinsellik kadar güzel başka yaşanılası duygularda var sevmek gibi sarılmak gibi vss bundan bahsediyorum
- +1 yıl
haklısın
- +1 yıl
Her zaman olmasamda 1.60' a kadar haklıyım 😂
+1 yılFoto İzmir Güzelyalı'da mı
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır gülüm İstanbul balatın renkli sokakları orası geçen haftalar oraya gezmeye gitmiştim orada çekildim profil resmi yaptım
- +1 yıl
Güzel seçim rengarenk hoşlaştım ortamdan
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartmak değil ama onlar her zaman daha istekli oluyor diyelim
21 Yorumla- +1 yıl
İstekli olmak farklı birseydir hayatının merkezine koymak çok farklı birseydir hayatta cinsellik kadar başka güzel şeyler de var sevmek, sarılmak duygusal paylaşım vss gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani abartıyorsun Tabii sabah akşam bir posta gidiyor
00 Yorumla
+1 yılSadece erkekler değil Bir çok kişi ayrıca yorumumu kaldırdığını gördüm neden
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılMerkezinde değil benim için, sevgi, saygı, hoşgörü olmalı öncelikle.
00 Yorumla
+1 yılHiçte bile bence siz hor görüyorsunuz abam :D
00 Yorumla
+1 yılYoo seven cinselliğe bakmaz ama sorun seven yok edebiyatını yapan çok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bazısı ekmek su gibi görüyo bu beni bile irite ediyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşı tarafı twtmin etmr düşüncesi olmayan hiçbir erkeğin sağlıklı cinsel hayatı yoktur işini bitirip atanlar karılarını başkalarının altından topluyor
00 Yorumlaşaşmayan tek gerçek, kadınların çoğu bu tip erkeklere kanıyor. sonuç hüsran
00 Yorumla
+1 yılAbartmak değil de o yola çok bağımlı bazı insanlar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKoymuyorum ben valla evde televizyon izliyordum 🤣
00 Yorumla
+1 yılİlk önceliğim değil. Çokta büyütülecek bir durumda yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Bakış açın çok yanlış.
- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılHayatımın merkezinde değil keyfine yaşarım olmazsa olma zdeğil benim için
00 Yorumla Herkesin hayatında cinsellik var, hisleri kuvvetli olanlar var ama bunu odak noktası haline getirmenin manası yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartmadigim için 28 senedir tık yok, hâlbuki insan daha erken yaşlarda sevişmeye başlamalı çok şey kaçırıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatımın merkezinde cinsellik yok, istesem her gün biriyle olacak potansiyelim olmasına rağmen.
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat