Cinsel Yaşam Erkekler çok mu cinsellik düşünür? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Mesela bir kıza bakınca ne geçer aklından? Erkekler çok mu cinsellik düşünür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Beğendiğim bir kadınsa eğer evet tabiki cinsellik düşünürüm, gördüğüm yerlerin dışında kalan yerlerini merak ederim, hayal ederim 0 0 Yorumla
Kaan5588 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl fantezi yaparım kız hoşuma giderse. Bazılarında ama veya libido yüksek olursa :) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Peki gözüne bakınca da öyle bişey düşünür müsünüz merak ettim Yorumla Kaan5588 +1 yıl Kızdan etkilenirsem gözlerine bakınca düşünmem aslında. Bu kız sevgilim olsa nasıl olur neler yaparız zamanı nasıl geçiririz falan diye düşünürüm Yorumla Soran +1 yıl Ya çocuk gözüme bakıyor hep anlamitorumki reddetti ama ne düşünüp bana bakıyor olabilir ki Yorumla Kaan5588 +1 yıl Kişiliğine bağlı. Cinsel anlamda etkilendiyse cinsellik düşünür Yorumla Soran +1 yıl Yani aslında bence masum bakıyor ya Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O an gözümde çıplak hissederim eğer çekici ve güzelse 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anladım peki reddettiği biriyse Yorumla by_kowboy +1 yıl Red aldıysam o an düşünmem o kadar da tecavüzcü biri değilim ☺️ olmazsa olmaz napalım 😔 Yorumla Soran +1 yıl Hayır sen reddettiysen Yorumla by_kowboy +1 yıl Yoo hiç geçmez aklımdan Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Beğendiyse tanışmak, seksi bulduysa yatmak 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Peki reddettiyse jwjdksksksk Yorumla Naisseme +1 yıl Hayalini kurar Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla Naisseme +1 yıl Aynen ama reddetti diye hemen vazgeçmek yok Yorumla Soran +1 yıl Ee napcam ki istemiyo beni Yorumla Naisseme +1 yıl Red sebebi cinsel olarak kabul mu etmedin Yorumla Soran +1 yıl Hayır direkt istemedi sevgili olarak Yorumla Naisseme +1 yıl Vauuvv. Başkası mı var acaba. Tanıması kaç gün sürdü Yorumla Soran +1 yıl Valla başkası olduğunu düşünmüyorum hiç bir kıza bakmıyor okulda tek beni kesiyo çocuk sürekli göz gozeyiz Yorumla Naisseme +1 yıl Allah Allah garipliğe bak sen mi teklif ettin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Naisseme +1 yıl Cevap tam neydi Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Soruyu okuyunca bile düşündüm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlk amaç seks sanırım ya evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi ciddi bunu mu düşünüyorsunuz merak ediyorum yani meseka bir kıza bakiyosunuz gözünun içine bu mu geçer aklinizdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de ciddi cidd cevap verdim işte Yorumla
hizligozales Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl kızdan kıza değişik fanteziler kurarız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla hizligozales +1 yıl açıktan yazıp block yemek istemiyorum Yorumla
eaglekadir1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Kızına göre değişir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Peki bi kızın gözünün içine bakınca da böyle bişey düşünür müsünüz merak ettim Yorumla eaglekadir1903 +1 yıl Ya ne bilim gözünün içine bakarsam uzun uzun aşık olmuşum demektir Yorumla Soran +1 yıl Hani hoşlandım çocuk reddetti ama bakıp duruyor hani sevse mabul ederdi acaba ondan mi bakiyor diye düşünüyorum Yorumla eaglekadir1903 +1 yıl Alakası yok p*cligine yapmıştır o zaman Yorumla Soran +1 yıl Anladım garip yanj Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. aynen öyle 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Soylemem😃 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. hic bisey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu muyani Yorumla _Thanos_ +1 yıl evet Yorumla
CaptainThomas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Aşırı libidom yüksek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani bir kıza bakınca ne düşünürsün Yorumla CaptainThomas +1 yıl Eğer güzelce çok fantazili şeylet düşünürüm ama burdan söyliyemem Yorumla CaptainThomas +1 yıl Eğer yazıcaksam dm ye gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Beğendiğim bir kadınsa eğer evet tabiki cinsellik düşünürüm, gördüğüm yerlerin dışında kalan yerlerini merak ederim, hayal ederim
fantezi yaparım kız hoşuma giderse. Bazılarında ama veya libido yüksek olursa :)
Peki gözüne bakınca da öyle bişey düşünür müsünüz merak ettim
Kızdan etkilenirsem gözlerine bakınca düşünmem aslında. Bu kız sevgilim olsa nasıl olur neler yaparız zamanı nasıl geçiririz falan diye düşünürüm
Ya çocuk gözüme bakıyor hep anlamitorumki reddetti ama ne düşünüp bana bakıyor olabilir ki
Kişiliğine bağlı. Cinsel anlamda etkilendiyse cinsellik düşünür
Yani aslında bence masum bakıyor ya
O an gözümde çıplak hissederim eğer çekici ve güzelse
Anladım peki reddettiği biriyse
Red aldıysam o an düşünmem o kadar da tecavüzcü biri değilim ☺️ olmazsa olmaz napalım 😔
Hayır sen reddettiysen
Yoo hiç geçmez aklımdan
Beğendiyse tanışmak, seksi bulduysa yatmak
Peki reddettiyse jwjdksksksk
Hayalini kurar
Hmm
Aynen ama reddetti diye hemen vazgeçmek yok
Ee napcam ki istemiyo beni
Red sebebi cinsel olarak kabul mu etmedin
Hayır direkt istemedi sevgili olarak
Vauuvv. Başkası mı var acaba. Tanıması kaç gün sürdü
Valla başkası olduğunu düşünmüyorum hiç bir kıza bakmıyor okulda tek beni kesiyo çocuk sürekli göz gozeyiz
Allah Allah garipliğe bak sen mi teklif ettin
Evet
Cevap tam neydi
Bence hayır hemen olmaz
Soruyu okuyunca bile düşündüm
İlk amaç seks sanırım ya evet
Ciddi ciddi bunu mu düşünüyorsunuz merak ediyorum yani meseka bir kıza bakiyosunuz gözünun içine bu mu geçer aklinizdan
Ben de ciddi cidd cevap verdim işte
kızdan kıza değişik fanteziler kurarız
Nasıl yani
açıktan yazıp block yemek istemiyorum
Kızına göre değişir
Peki bi kızın gözünün içine bakınca da böyle bişey düşünür müsünüz merak ettim
Ya ne bilim gözünün içine bakarsam uzun uzun aşık olmuşum demektir
Hani hoşlandım çocuk reddetti ama bakıp duruyor hani sevse mabul ederdi acaba ondan mi bakiyor diye düşünüyorum
Alakası yok p*cligine yapmıştır o zaman
Anladım garip yanj
maalesef
Kadınlarda düşünür
Evet baya.
aynen öyle
Soylemem😃
hic bisey
Bu muyani
evet
Aşırı libidom yüksek
Yani bir kıza bakınca ne düşünürsün