- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılFb ilişkisinde sadakat kavramının yeri yoktur. Erkeğin de kadının da birden fazla fb ilişkisi olabilir ve kimse buna karışamaz. Ama etik plarak ben birden fazla kadınla eş zamanlı fb ilişkisi yaşamadım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bakma burada yazılanlara bu heriflerin kaçının f*ck si olmuş acaba.
İlişki f*ck tarzı da olsa bazı kadınlar bu tarz ilişkilerde de sadakat isteyebilir tabi ki. Sonuçta ikiniz de duygusal bir seyler hissetmiyor olabilirsiniz sadece zevkli eğlenceli zaman geçirmek herkesin hakkı.
Burada sana şunu söyleyim kendi deneyimlerimden yararlanıp , ten uyumu sekste her şeydir. Eğer bir erkek sekste bir kadınla uyumu yakaladığına ikna olursa o kadını hep arzulayacaktır cinsel anlamda.
Kendimden örnek vereyim benim f*ck 4 aya yakın bir ilişkim var haftada 1-2 buluşup sevisiyoruz sadece ama ben bi başkasıyla seks ihtiyacı aramiyorum. Cunku yataktaki uyumumuz cok iyi.
Uzun lafin kısası seks temelli bi ilişki tarzı oldugu için her şey seksüel uyumda bitiyor. Olmuyorsa devamı gelmiyorsa ya da başkalarına gidiyorsa bi yerde cinsel uyumsuzluk vardır diyebilirim o durumda da ilişkiyi devam ettirmeye çalışmanın anlamı yok belki de baskalariyla deneyim yaşayarak bunu anlayabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBuradakiler doğru dürüst fb olmamış onu farkettim benim istediğim sadece benimle yapsın onunla bununla yatmasın ama beklenti içine girmeyelim güzel bir seks hayatı yaşayalım
Cevap sahibi+1 yılf*ck temeli budur zaten ama maalesef ülkemizde bu tarz ilişkiler bilinmiyor. Çoğu erkek fazla duygusal olduğu için ya kadına kapılıp aşık oluyor ya da birlikte olduğu kadını seksten sonra hayatından atıyor. Dediğim gibi bu tarz ilişkilerde seksüel uyum çok önemli, partnerler birbirini iyi tatmin ettiği sürece aklı başında bi adamla güzel bi deneyim yaşarsın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek esliyim. Sosyal olarak birşeyler paylasmadigim biriyle sevişemem.
Ama siz buradan olmaz diyerek on yargılı davranıyorsunuz. Reelde karşınıza çıkan birine bunu nasıl açık açık ifade edebilirsiniz ki
En azından böyle bir platformda prensipler kriterler ortak noktalar konuşulur eğer anlaşma sağlanırsa reele taşınır diye düşünüyorum00 Yorumla
+1 yılFb den sadakat beklemek nasıl bir düşünce ürünüdür. Her ikiniz de sadece cinsellik yaşayıp bir daha görüşmemek üzere kayboluyorsunuz. FB duygusal bağ sadakat falan aranmasin diye kurulmuş bir müessese.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDerdin ne senin? Zaten sadakat sizin sorununuz, biz zaten sadığız ve tek eşliyiz. Ama siz kadınlar maleef çok çabuk sıkılıyor ve yan çiiyorsunuz. Zaten aşka inanmıyor, sadece para için muhattapsınız ki...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş yazmış zaten dediği gibi burdakilerin çoğu FB olmamıştır. Senin söylediğin şey yalnız bu kavrama ters o yüzden az da olsa ciddi ilişki düşün daha uzun sürer hiç değilse
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi çeliskili kelimeler, FB dediğin karşılıklı yakın söz konusu ve duygusal bağ olmaz, duygusallık söz konusu olursa sevgililige doğru gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulunur niye bulunmasın. Ama bi süre sonra sevgili olmaya kayıyor bu tür ilişkiler
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Biraz zor ama sadece senle yapmasi icin adami doyurman lazim her istediğinde her saatde gidip yapman lazım ozaman baskasina gerek duymaz sen onun o sekilde ihtiyaclarini karşılaya bilecekmişin
00 Yorumla
+1 yılO çenemi kapalı tutma konusunda ve sadık olma konusunda ustayımdır
00 Yorumla
+1 yılOna evlilik deniyor, kavram karmaşası bir dünya iste naparsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Niye sadece sana bağlı olsun fbnin amacı zaten bağlılık olmadan takılmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sadece ihtiyacınız olduuğunda buluşup işinizi hallettiğiniz ama başkasıyla yapmayacak birini mi arıyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak öyle
Cevap sahibi+1 yılÖyle birini bulursan (kız) bana yolla 😅
Bulunur.
Aslında SX kölesi gibi bişi dd olur bu01 YorumlaBulunur bulunurda böyle eli yüzü düzhün bi fb bulamadık
00 Yorumla
+1 yılBenimde arayışım senin gibi, istediğimiz an arayıp nerde olursak olalım buluşup görüşmek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlık için en doğrusu o ama fiziğin falan aşırı güzel değilse zor sadık olması
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKüçük yerde mi yaşıyorsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılFb den neden sana sadık olmasini bekliyorsun ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle sorular görünce cidden o kadar üzülüyorum ki ağlayasım geliyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılHayatımda hiç cinsellik deneyimlemedim. Bunun için evlenmek de istemem. Soruda sorduğun gibi bir şey dilerdim ama benim için uzak bir hayal.
Sen ise böyle biri olmadığından yakınıyorsun. Üzülüyorum :(
Soran+1 yılNeden uzak olsun çok isteyen kız var bu tür ilişki neden yapmıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYaşadığım yer yobazhane. Buradan bırak f*ck'yi, öpüşecek kız bile bulmak zor. Buradan da ayrılmam mümkün gözükmüyor.
Soran+1 yılYobaz mı Yozgat mı
Cevap sahibi+1 yılKonum vermesem olur mu? Kimseyi rencide etmek istemem. Onlara göre o düşünceler normaldir.
Ama soruna cevap olarak şunu söyleyeyim, bulabilirsin. En azından benim gibi birisi çıkacaktır karşına.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBulunur ben mesela
00 Yorumla
+1 yılBende bulmak ıstıyorumda. Aramaya mecalim yok 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Evli ler bu iş için can atıyorlardır.
00 Yorumlahalk dilinde o sevgili..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sevgili değil ki sadık olsun
00 YorumlaKolay ustune 30 k veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBulabildin mi istediğin gibi birini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka öyle bir şey arıyorsan evlen kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyle birini istiyorum ama çıkmaz işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanında vardı kız evlenince bitmişti 😃
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl2 seneye yakın sürdü
Kızsın elini sallasan ellisi
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor bulmak çok zor
Bulunmaz
00 Yorumla
+1 yılHangi şehir?
00 YorumlaAslında çok kolayda, sen görmüyorsun
00 Yorumla
+1 yılEş bul sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kolay
00 YorumlaBulunur
00 Yorumla
+1 yılBulunur canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılO fb olmuyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşalım
00 Yorumla Buldun artık var
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bulunur
00 Yorumla
+1 yılGeldimmm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİste buradan çıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olurdum , sabit düzenli ve temiz ama fb
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sana sadık kalırım 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen arıyorum ve sadigim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olabilirim istersen
00 Yorumla