Cinsel Yaşam Çok mastürbasyonun zararı var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Çok mastürbasyonun zararı var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İki günde 1 ya da en fazla günde 1 insan sağlığına yararlıdır. Fazlası ise sadece bedeni yorar bir zararı yok. 0 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Zararı yok desem yalan olur. Cinsellikte sorun yaratır erken boşalma geç boşalma ya da orgazm olamama gibi sorunlara yol acabilir 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. Yaptıkça yapasın gelir. Vajinal bışalmaya da etkiisi olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaptıkça yapasim geliyor Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl Ara vermeyi düşündün mü. Gerçi ben de bu sabah düşünmüyo değilim :) Yorumla Soran +1 yıl Hayiirrr Yorumla JoeGoIdberg +1 yıl O zaman yap gitsin. Ben de yapıcam sanırım :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Enerji kaybıdır …spor ve doğru beslenmeyle enerjini yüksek tutman daha faydalı olacaktır… irade spor uyku beslenme egzersizler yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tahriş olur, klitoral mi vajinal mi yapıyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Klitoral Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hissizleşir aşırı yapma, ayrıca acıma yapar Yorumla Soran +1 yıl Nasıl hissizlesirse ne olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sinirler ve tahriş sonucu hassasiyet azalır Yorumla Soran +1 yıl Azalırsa nolur ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne olacak zevk alamazsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öz Türkler böyle mi olur özoğl Muş yeni hat almak lazım denemeyen insanları tamamen hayattan çıkarmak kazım buniş böyle olmuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yok bence bende cok yapiyorm sen kac gunde bir yapiyosn 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Her gün Cevap sahibi +1 yıl Bendensin dilersen dertlesebiliriz Cevap sahibi +1 yıl Ordamsn
hiaxisheytan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sürekli yapınca aynı zevki alamazsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alırım Yorumla hiaxisheytan +1 yıl Devam o zaman Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Var asosyal olursun özgüvenin gider 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Benchbas +1 yıl Öyle evden cık okuluna filan git meşgul ol Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bayanlar da yok erkekler de var o durum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günde kaç kere veya saat yapıyosun 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu anda bile yapıyorsun demi 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaptim simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günde kaç kere yapıyosunn Yorumla Soran +1 yıl 2 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok fazla değil gibi ya 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl Küçük 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani 18 den küçük değilsen reşitsin artık evlenebilirsin bile bende 20 yaşındayım çokta fark yok 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Reel imkanın varsa onu dene😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef yok çok isterdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar libidonun boşa gitmesi üzücü Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok ama alışkanlığı sıkıntılara yol açar 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. hiç zararı yok istediğin kadar yap 0 0 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. değil devamke 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Devamm 🤪 Yorumla
Doktorunuz1989 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Yoktur 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. çok derken 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hayır yok 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 675 cevap paylaştı. Çürür.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sizin için var evet 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok fazla ve sürekli ıslanmak iç çamaşırının içinde bide mantara sebep olabilir Yorumla Soran +1 yıl Hiç kurumuyor ki benimki hep ıslak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Akrep burcu musun 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm şu an durumlar nasıl aşağıda 🙃😋 Yorumla Soran +1 yıl Yaniyor desem yeridir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Off benimki de çok fena şuanda Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
İki günde 1 ya da en fazla günde 1 insan sağlığına yararlıdır. Fazlası ise sadece bedeni yorar bir zararı yok.
Zararı yok desem yalan olur. Cinsellikte sorun yaratır erken boşalma geç boşalma ya da orgazm olamama gibi sorunlara yol acabilir
Yaptıkça yapasın gelir. Vajinal bışalmaya da etkiisi olur
Evet yaptıkça yapasim geliyor
Ara vermeyi düşündün mü. Gerçi ben de bu sabah düşünmüyo değilim :)
Hayiirrr
O zaman yap gitsin. Ben de yapıcam sanırım :)
Enerji kaybıdır …
spor ve doğru beslenmeyle enerjini yüksek tutman daha faydalı olacaktır… irade spor uyku beslenme egzersizler yap
Tahriş olur, klitoral mi vajinal mi yapıyorsun
Klitoral
Hissizleşir aşırı yapma, ayrıca acıma yapar
Nasıl hissizlesirse ne olur
Sinirler ve tahriş sonucu hassasiyet azalır
Azalırsa nolur ya
Ne olacak zevk alamazsın
Öz Türkler böyle mi olur özoğl Muş yeni hat almak lazım denemeyen insanları tamamen hayattan çıkarmak kazım buniş böyle olmuyor
Yok bence bende cok yapiyorm sen kac gunde bir yapiyosn
Her gün
Bendensin dilersen dertlesebiliriz
Ordamsn
Sürekli yapınca aynı zevki alamazsın
Alırım
Devam o zaman
Var asosyal olursun özgüvenin gider
Ne alaka
Öyle evden cık okuluna filan git meşgul ol
Var varrr... Eskir bitanem.
Bayanlar da yok erkekler de var o durum
Yorgunluk ve halsizlik
Günde kaç kere veya saat yapıyosun
Şu anda bile yapıyorsun demi 😅
Evet yaptim simdi
Günde kaç kere yapıyosunn
2 3
Çok fazla değil gibi ya 😅
Kaç yaşındasın
Küçük 18
Yani 18 den küçük değilsen reşitsin artık evlenebilirsin bile bende 20 yaşındayım çokta fark yok 😅
Reel imkanın varsa onu dene😀
Maalesef yok çok isterdim
Neden yok ki
O kadar libidonun boşa gitmesi üzücü
Haftada kaç defa yapıyorsun knk
Gerçeği dururken ne biliyim.
Yok ama alışkanlığı sıkıntılara yol açar
az yapmanında var
Nasıl
Yok.
hiç zararı yok istediğin kadar yap
değil devamke