Cinsel Yaşam Sürekli mastürbasyonun zararı var mıdır? babygirl32 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Meselaa günde 2 özellikle regl sonrası yeni bitti günde 3 yaptığım oluyor zararlı mıdır Sürekli mastürbasyonun zararı var mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Zararı yok, yapabilirsin de... Ben bu kadar istekli olmana takıldım. Pek rastlamıyoruz senin gibisine... 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Seks olmadığından nerdeyse hergun yaparım yoksa çok fena oluyorum tabi bir seksin yerini hiç tutmuyor 0 0 Yorumla
DoubleClick1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Masttan zevk almayı alışkanlık haline getirirsen. Cinsel ilişki esnasında boşalmama orgazm olmama gibi durumlar yaşarsın. 0 0 Yorumla
sempatiko127 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Ben iki üç günde bir yapıyorum bazen de günde 3 kere azginiga göre değişiyor 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Yani vücut sistemleri insandan insana değişir ama çok sık yapmamakta fayda var 0 0 Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. canın istedi, kçe yap. erkeğinle beraber olunca daha kolay orgazm olursun 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok hiç bir zarari olmaz sadece biraz kalori harcarsın o kadar. 0 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Bence birde sexting yaparak da o keyfi renklendirmek ilişkiye candan katabilirsiniz bilmem deneyimin oldumu Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gerçeklik algısı bozulabilirDikkat dağınıklığıErken ya da geç boşalma sorunları 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. mastın zararlı oldugunu biliyorum bu yüzden 1 kere bile yapmadım 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zararı yok ama günde 3 çıkmaya da gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kafan gider unutkan olursun demans olursun erken yaşta aman diyim 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. faydalı rahat ettirir 0 0 Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Zararı oldu kedğn ama yarırıda var..😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Orgazimi gec olursun onun harici problem yok iliskiye girdin mi peki 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Doğru mastürbasyon yapıyorsan sorun yok 0 0 Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl sınırı yok ya 5 10 gitti yere kadar gider 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dengeli yapmak daha iyi senin ki fazla 0 0 Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. İleri normal seksden zevk almanı etkileye bilir 0 0 Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Birlikte yaparsak faydalı olabilir 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. hiç bir zararı yok keyfine bak 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Elbette zararlı 0 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Bişey olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok zararı olur 1 1 Yorumla Emremre0616 +1 yıl Dünyada kimse mastürbasyon yapmaya gerek duymadan seks yapabilseydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Zararı yok, yapabilirsin de... Ben bu kadar istekli olmana takıldım. Pek rastlamıyoruz senin gibisine...
Seks olmadığından nerdeyse hergun yaparım yoksa çok fena oluyorum tabi bir seksin yerini hiç tutmuyor
Masttan zevk almayı alışkanlık haline getirirsen. Cinsel ilişki esnasında boşalmama orgazm olmama gibi durumlar yaşarsın.
Ben iki üç günde bir yapıyorum bazen de günde 3 kere azginiga göre değişiyor
Yani vücut sistemleri insandan insana değişir ama çok sık yapmamakta fayda var
canın istedi, kçe yap. erkeğinle beraber olunca daha kolay orgazm olursun
Yok hiç bir zarari olmaz sadece biraz kalori harcarsın o kadar.
Bence birde sexting yaparak da o keyfi renklendirmek ilişkiye candan katabilirsiniz bilmem deneyimin oldumu
Gerçeklik algısı bozulabilir
Dikkat dağınıklığı
Erken ya da geç boşalma sorunları
mastın zararlı oldugunu biliyorum bu yüzden 1 kere bile yapmadım
Zararı yok ama günde 3 çıkmaya da gerek yok
Kafan gider unutkan olursun demans olursun erken yaşta aman diyim
faydalı rahat ettirir
Zararı oldu kedğn ama yarırıda var..😁
Orgazimi gec olursun onun harici problem yok iliskiye girdin mi peki
Doğru mastürbasyon yapıyorsan sorun yok
sınırı yok ya 5 10 gitti yere kadar gider
yapma çok zararlı
Dengeli yapmak daha iyi senin ki fazla
İleri normal seksden zevk almanı etkileye bilir
Onu bırak bence, bende daha iyi şeyler var.
Birlikte yaparsak faydalı olabilir
hiç bir zararı yok keyfine bak
Ben de hep yapıyorum her gün
çılgın
O kadarı normal
Var tabi
Elbette zararlı
ne kadar iğrenç bir şey
evet
Bişey olmaz
Çok zararı olur
Dünyada kimse mastürbasyon yapmaya gerek duymadan seks yapabilseydi