Cinselliğin olmazsa olmazlarından olan oral seks neden aşağılayıcı gibi görülüyor. Tadını alıp keyfini sürmek varken bu düşünceler nedendir?

Cinselliğin olmazsa olmazlarından olan oral seks neden aşağılayıcı gibi görülüyor. Tadını alıp keyfini sürmek varken bu düşünceler nedendir?

Bazı insanlarin dili çok uzun be bu ne.. Valla novel ben oral seksi ilk defa beni birakip giden sevdiğime yapmistim. Aşağılayıcı gibi değil de hani daha çok tiksiniyordum. Sırf o hoşlaniyor diye belli etmemistim ama ıh artık midem almaz. Ne kendime yaptırırim ne de bi başkasına yaparim. İğrençliklere gerek yok Allah için.
Sevince yapıyor insan işte :) kadını hazır etmek için yapılması iyidir ama
Yok kalsin ben sevince otomatik olarak hazir ve nazır duruma geçiyorum. Allah için işediğimiz yeri öpmek ne demek. Ben almiim.
:D tamam ikna oldum ben :D
Hahaha😂
:D :D
Genellikle ağız yemek yemek için olduğundan belki de bu yüzdende aşşalayıcı olarak görmüş olabilirler.. ama karşılıklı yapıldığı ve iki tarafın da kendi rızası ile yapıldığı sürece yani zorlama yoksa aşşalayıcı olmaz bence.. çünkü seks zevk alınan güzel bir şeydir ve insan aşık olduğu evlendiği kişi ile de bunu yaşamak ister tabi ki de..
Özellikle kendisine yapılana kadar çoğu kişi iğrenç bulur.
Kendisine yapılmasına ses etmeyen ama yapmaktan hoşlanmayan küçücük bir kesimde var. Kişinin hayatındaki insanı özümsemesiyle ilgili.
Asagilayici oldugu fikrine nerden kapildin ki anlamadim? Bence gayet de hos ve estetik. Tabi iki tarafli da yapildigi surece 😊
Himmm , sey ettigin iyi olmus o zmn 😝
Senin sey de comak sokmak bence 🤭
Wayy taktik diosun 😬😬
Hadi deminki gibi burada da eig sec beni ki,. benim de taktik tutsun 🤭
Yaw anlamisindir iste kim oldugumu, demin diger soruda eig sectin ya beni 😝
O zmn acilip sacilmama. gerek kalmadi diosun 😬🤭
Cevap
11Cevap
Onlar ağzının tadını bilmiyor 😅😅 cinsellikte oral seks olmazsa olmazıdır..
😄😄
Gayet sakinim ben zaten 🙄
Sakinlik iyidir 😄
Aynen iyidir sakinlik
Hiç farkında değildim 😂
İyi yapmışsın 😄
Rica ederim bende o zaman 😄
Kesinlikle 😄
Neden sordun
Hımm anladım 😄
Afyonlu değilim onu da nerden çıkardın 😅
Yok yok değilim 😄
Sebebi düşük libido seviyesi.
Yemek yemeyi sevenler iştahla yer, tabağı sıyırır.
Sevmeyenler bir şeylerden rahatsızlık belirtip zorla bitirir o yemeği.
Genelde tek tarafın tatmin olur.
Yüzüne boşalmak gibi bir eylem döllerin gitmesi gereken asıl yer olmadığı için aşağılayıcı hissettirebilir.
Ayakta yaptırmak aynı zamanda tepeden bakmak demek
Kim neyi asaglilayici buluyormus başkanım bunu diyenler hayatı boyunca o zevki tatmamis eksik kalmış insanlardır
diz çöküp yapan kadınlar bunu düşünüyor
karşılıklı olduğunda sıkıntı yok
ayrıca kafası sıkıştırılan biziiz, sesimiz çıkmıyor : )
diz çökme kısmından dolayı sanırım kadın müsfetteleri bunu aşağılayıcı buluyor
Gayet normal bir durum... Ancak seveni var sevmeyeni var... Sorun yok biz seviyoruz.
sadece cınsel organ değil eller diller de hünerini gostermelı
Öyle bir görünüm yok bence gayet güzel bir görünüm oluşuyor aşagılanacak bi sebep yok 🤔
Aşağılayici değil aslında erkek itaat edilmek istediği için öyle görünüyor seksin en keyif verdiği şeylerden biri
Arzu duyulmayan birine yapmak aşağılayıcı hissettirebilir
Bende bilmiyorum öğrenmeye geldim
bana göre pek değil
Ben hiç anlamam bu işlerden
Yapmasını bilene bal kaymaktır :D
Hijyen degil çünkü
hix de degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?