Oral seksi aşağılanmak olaral görenlerde var. Peki bunun nedeni nedir. Oral sels sizce nasıldır?

Oral seksi aşağılanmak olaral görenlerde var. Peki bunun nedeni nedir. Oral sels sizce nasıldır?

Toplumsal ve Kültürel Normlar
Bazı kültürlerde veya toplumlarda oral seks, "daha az saygiın" bir davranış olarak görülebilir. Bu, cinsellik konusundaki tabular ve cinsel davranışların sınıflandırılmasından kaynaklanabilir.
• Kadinların ya da erkeklerin cinsellikte pasif bir rol üstlenmesi gerektiği gibi cinsiyetçi algilar da bu durumu etkileyebilir.
Kim demiş onu kim 😂 niye aşağılayıcı olsun ki cinsellikte aşağılama diye bir şey söz konusu bile değildir ve oral sız bir seks tatsız tuzsuz olur çünkü hem zevkin doruklarına çıkartır hemde özellikle kadınları cinselliğe hazirlama da en büyük etken olur
🙏🙏👍😊🌸
Cevap
19Cevap
Hiç aşağılayıcı düşünmedim düşünenle de sevişmedim bilemiyorum
ama hicbir kadinin bana yapmasi icin zorlamam. ama bana vajina yalamak sanki gereklilik gibi geliyor sekste. ayrica cok zevkli
@BirGaripGörünmezAdam bana göre gereklilik değil oral seks seksin olmazsa olmazlarından biri değildir.
Ben severim kadının o aldığı hazzı hissetmeyi.
@BirGaripGörünmezAdam biz de seviyoruz da yani olmazsa olmaz değil konusundayız 🙂
haklisin
@BirGaripGörünmezAdam Eyvallah
Erkeklerde o durum var sanki belkide kadınlar çekiniyordur. Yalattıktan sonra kadından soğuyordur ya da cepte gördüğü için değer vermiyordur. İnsanda bu duygular var olmuştur. Partnerinin güvenilir olması senin ruhuna hitap etmesi gerekir.😂
Saçma. Bir kadının vajinasını em. mek onu hissetmek tadını almak niye aşağılayıcı olsun. Aynı şekilde seni em. erek ağzında seni hissetmesi çok farklı güzel.
İki cinsin egosunu tatmin etmesine yarayan bir eylem başka bişey değil
Kültür ile alakalı olan kısım var. Yetiştirilme tarzı bunda etken. İnançlarında etkisini görmek mümkün.
Oral seks hep yapmayı hem yaptırmayı çok severim.. sevmeyenlerin psikolojik sorunları olduğundan eminim ama ispatlayamam..
Kontrolün kimde olduğuna bağlı. Yalayan kişideyse aşağılayıcı durmaz fazla. Diğer kişideyse öyle görünebilir. Nasıl göründüğünü salla gitsin. Kişiler halinden memnunsa zevkine baksın herkes 😂
Oral seks neden öyle göstersin ki harika bir şey özellikle karşılıklı olunca onu düşüneni anlamıyorum
Kim diyor onu muk muk
Cinsel organlae birbirlerini tamamlasin diye uyumlu yaratilmistir agza alinsin diye degil ki bazilarinin mkdesi bile bulunabiliyor
Hiç bilmiyorum ama bana öyle gelmiyor
Facesitting öyle biraz bence
@InstagramKullanmayan hayır ya sanmıyorum
Hiçbir pozisyon bana göre aşağılayıcı değil
Yani aşağılayıcı olmasa da birisi itaat ediyor o an gibi geliyor
@InstagramKullanmayan olabilir ama aşağılama olarak değil
Karşılıklı yapıldı mı sıkıntı olmaz
Hiçbir türlü sıkıntı yok ahaha evet
Bilmiyorum onu kadınlara sormak gereklidir istemeyen onlar
Oral seks aşağılayıcı değildir gerekli ve hiçbir sakıncası yoktur eşler arasında Tabii ki ücretli ilişkilerde sağlıksızdır aşağılayıcı olan anal sekstir
Hijyen ve sağlik konulu sebeplerden başka sebep yok sanirım
Aşalayıcı değil (Aşağılayıcı denir) yanlış yazdım olmaz, .. ğı.. hecesi yok. Lütfen heceleri unutmayın.
Ağzının tadını bilmiyordur onu diyen
Diz çöktürmesi olabir , bu erkek de egoyu yükseltir.
kadının eğilip itaat etmesi
Çok zevkli olay yapmakta yapti4makta
imkanim olsa dilimi yapistiririm oraya yaaa
Öyle bir sebep yok temiz olduktan sonra iki tarafında
Basim agriyor bahanesi ile topraktir bunlar
Diz çökmek
Hiç oralı değilim, goralıyım.
Bence olması gerekiyor ya
öyle değildir. Saygıdır bence.
Aşağıda olmasıdır 😜