Bir çok görüş ve soruda bunu görmek mümkün. Oral seksi aşağılayıcı görmelerinin ana kaynağı sizce nedir?
Bunu keyifle yapanlar sizi şöyle ayırıyorum ama fikir belirtil elbette.

Bir çok görüş ve soruda bunu görmek mümkün. Oral seksi aşağılayıcı görmelerinin ana kaynağı sizce nedir?
Bunu keyifle yapanlar sizi şöyle ayırıyorum ama fikir belirtil elbette.

Belki zevk verici ve haz vericidir ama , dinen neden hoş görülmediğini söyleyeyim ağzınla konuşursun, nimet yersin veya Kutsal şeyler ifade edersiniz. Allah kelamıni ağzına alırsın. bu yüzden insanların atıklarını dışkılarınin çıktığı yeri dinen ağız yoluyla yalayarak veya dil ile farklı şekilde ilişkide bulunmak caiz değildir. Dinen etik ve temiz değildir.
Zaten üreme organları o işi görmüyor mu. Tiksinc buluyorum. Yasak olan şeyi neden yapayım
Neyse bu konu hakkında konuşmak istemiyorum ✋🏻
Uygun, görülmediği için yasak diyorum ve görüyorum.
@İsPoyraz Allah mısın abicim sen? Aciz bir kul aciz bir kulu sorguluyamaz. Herkes kendi ayıbına baksın Kendi iğrenç düşüncene bak ve kendini sorgula. Bu devirde arkadaşlarıma çevrem yanlış düşene anlatıyorum. Veya başka bir şey. Bilmeden etmeden yargılamak kolay tâbi. En Müslüman sensin şu an okeyiz.
tabi tabi öyledir. benim kimseyi yargıladığım veya hüküm verdiğim bir konuyok. okuduklarından anlam çıkartamıyorsan buda senin seviyeni gösteri zaten. madem bu kadar alim ve bilgesin dinen cinsel içerikli şeyler okumak yorumlamak sence caiz ozaman. yazdıkların ile soylemlerin tutarsız sadecce onu söylüyorum.
Tekrar söylüyorum sen beni Allah gibi yargılayamazsın. O kadar şey arasında benim yazmama takmanız sizin sapkınlığınızdır. Kendinize müslüman olun bir müslüman diğer müslümanı yargılansın diye verilmedi bu din. Başkasının açığını arıyacağıniza kendinize bakın. burası bir platform ve burada kendimce görüşümü yazmamda sorun yok. Ve sizin gibi gelip din üzerinden yorumlamayan insanlar bile sizin kadar düşünüp yazmadı emin olun.
Dediğim gibi kendimce Olan düşüncemi paylaşmam yargılanacağıniz anlamına gelmez. Yorum yapma veya yap geç..
Saygı duymak lazım ters ilişki hariç oral olabilir, ama dinen boyutunu da ele almak lazım tabi ki, oda hos bir durum değil
Eski kafalı yobaz ve anlamaya çalışmanızı bekleyen bende kabahat kb
Türkiyede kadınlara sürekli kendini kullandırtma lafı enjekte ediliyor, buradaki sorulara bak, kadınlar , “sevgilim oramı elledi acaba beni kullanıyor mu?” Gibi sorular var. Halbuki bu durum saglikli toplumlarda , kızım bir şey yaşıyorsan, korun prezervatif kullan gibi öğütlere yerini bırakıyor ve kadınlar da zevkle iliskisini yaşıyor istedigiyle
seks in ne olduğundan gram haberi olmayıp zoraki yapanlar öyle görür sadece. ve emin olun ki ilişkide oldukları kişiyi gerçekten sevmiyorlardır. ( OKB vb rahatsızlığı olan ve titizlikten dolayı yapanlar hariç )
Bence partnerine verdiğin değerin bir göstergesidir oral. Aşağılamak neymiş? Bu olsa olsa seksten anlamayan cücük beyincikli insancıkların gerikafalı fikirlerinden biridir.
Cevap
19Cevap
Bence çok güzel hiç aşağılayıcı değil.
Aşşalıyıcı değil zevkli bir şey
Mandalinaya ulaşmak için kabuğu soymak gerekmez mi?🤣 Bu durumda böyle bir şey 👌
Sezen bu yorumun efsane 😄
@güçlüyüm83 şimdi okudum bende güldüm 😁😁😁
Gerçi muz daha iyi bir örnek olrmuş 😝
@güçlüyüm83 içiniz pis 🙂
Yok be temizim 😄
@güçlüyüm83 belli, ben orada deyim olarak kullandım. Siz muz diyorsunuz 🙂
İkisi de meyve sonuçta
Sen ne sandın ki 😝
@güçlüyüm83 manava döndü burası 😁
Ahaha
Bi şeftali olsa da yesek 😄
@güçlüyüm83 canım çekti hakkaten olsada yesek ısıra ısıra. Hay ağzın bal yesin.
Ben yapmaktanda yaptirmaktamda keyif aliyorum. Ama işte bu aşağılık damgasi yüzünden yapamıyorum.
Aşağılık damgası neden ya? Saçmalık
Sevgilin öyle bir imada mı bulundu yoksa?
Yapıyoruz sıkıntı yok ancak kişi kendine çok güvenmediğinde birtakım söylemlerle yaptırmaz, kadınlar genelde böyle , erkekler sever
Kendine neden güvenmez ki. Erkekler her şeyi seviyor :) ama cidden sevmeyen de var.
bır uzuv yalamak neden aşşağalayıcı olsunkı biz erkeklerde kadınların memelerini emıop yalıyoruz oda et parçası ve uzuv ne yanı aşşağılık kompleksinemı girelim şimdi meme emdik diye mk. oral seksi beceremeyen kezbanların lafları bunlar bence
Oral seks zevkli bazı kişiler kendilerini cakma dini yetkili zannedip günah damgası vurmaya çalışıyorlar, öyle olsaydı yaradan oradan zevk alacak şekilde yaratmazdım keyfinize bakın kafaya takmayin
Oral Sekse Karşı Eklediğin Gife bak 😅🤣 Çünkü Sevmeyenler de var
Herkese yapilmaz. Herkesle olmaz temiz olunmasi lazim bir de icine sinen biriyle olmali. Bana gore de hala assagilayici yuze yapilan hersey bana oyle geliyor
Bende okb Rahatsızlığı var titizlikten hayatım boyunca yapmadım ve yapamam
Anlayışlı olmazsa arkasına bakar yürümeyi biliyordur evliyim zaten
Çok şükür ki insanlar evlenmeden bu tarz şeyleri konuşmaktan çekinirler ama aslında konuşmaları gerekir evlendikten sonra sıkıntı yaşamamak için
Evlendikten sonra ayrılmak heleki yaşadığımız kültüre göre değişiyor aile yapısına göre aile yapısı zayıfsa boşanmak da o kadar kolay ama aile yapısı sıkı ve iyise boşanmak da o kadar zor O yüzden açılabilecek şeyler açılır aşılamayacaklar yolunuza takılır
Aşılabilecek
Aynen öyle Ama evlilik te öyle çok büyük şeyler yaşadığında da hemen ayrılma kafasını seçmeme gerek
Ben mesela üç kez bu kapıdan döndüm ama şimdi Döndüğüm için pişman değilim çünkü her şey düzeldi her şey bir imtihandı geçti gitti gelecekte ne olur bilinmez belki de bu sefer çocuklardan imtihan olacağız dünya sınav dünyası
Peki esin sana yapmak istese yapabikirmi
Hayır yapamaz Titizlik dedim o yapınca bir anlam veya bir değişiklik olmuyor
Teşekkür ederim yaklaşırsam bu sefer geri dönüş olmayacak çünkü hayattaki hakkımız sadece 3 gerisi boşa yaşamak olur
Bence hiç aşağılayıcı değil. Cinsel hayata renk katıyor hatta.
Aynen öyle
Asexuel yaklaşıma sahip olanlar için zaten seks başlibaşina aşağılayıcı bir durumdur. Ve oral seks ise bu durumda daha da itici olur onlara.
Tam tersi beni çok tahrik eder yalamak veya yalatmak özellikle bazı kızlar hayaları yalarken anüse doğru inince müthiş zevk verir
Beniö için vaz gecilmez seks bile olmasa parnerim bana kendini bırakıp o şeftaliyi yalayıp emmeyi benden esirgemdsin yeter
Bana daha aşağılayıcı yaklaşan denk gelmedi bilemedim valla 🤪😡
Kadınların ve erkeklerin yikilamayan tabuları diyelim
Böyle algılanmıyor bence titizlik temizlik hastası olanlar için sıkıntı
Oral seksi bilmeyenler tadmayanlar böyle görür ancak
Aşağıda yapılıyor ya ondan olmasın
😄😄
Yorumlara şöyle bir bakınca kimse aşağılayıcı görmemiş, kim bu aşağılayanlar?
Erkek yapinca kral kadin yapinca neden küçük duşsün
kemal abi de bizden direk agıza yuze sıkıyo :)
Bence hic de asagilayici degil.
Oralın ne olduğunu bilmeyenler öyle görür...
Seksten anlamayanlar
Kim görüyor
Oral seks candır
Görülmez herhalde.