2. çocuk istiyoruz korunmasız ilişki yaşıyoruz ama olmuyor ikimiz de de herhangi bir sağlık sorunu yok haftada iki üç gün cinsel ilişki oluyor her gün mü yapmamız gerek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gebeliğe etki eden yüzlerce faktör var. İlişki zamanından, sizin ne kadar hazır olduğunuza, stres seviyesinden sperm kalitesine kadar.
Sizin durumunuzu detaylı bilmeden bir şey söylemek zor. Ancak regl bittikten sonraki onuncu günden başlayarak döngünüzün ortasında ve son bir haftasında gebe kalmanız daha kolaydır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinde sperm hareketliliği düşükse yumurtaya ulaşamıyor olabilir.. Yer çekimini lehinize kullanın, boşalma esnasında ve sonrasında bir süre baş aşağı vb. bir pozisyonunuz olsun..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yaklaşık 2 ay olucak korumasız ilişki yaşıyorum ilk çocuk istiyoruz doktora gitmedim daha en etkili zaman lar rengl bitimi diyorlar geçen ay rengl bitimi denedik bu ay rengl belirttim mi hamilelik mi çözemedim ama renglidir sanırsam nasıl hamile kalıcamz ilk ilişkinde nasıl olmuştu
14 Yorumla
Soran+1 yılYeni evli değilim 8 yıllık oldu evliliğimiz çocuğum 7 yaşında evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım yeni evli olduğunuz için her gün ilişki oluyordu
Cevap sahibi+1 yılAma. takvim öyle demiyor
- +1 yıl
Tam olara öyle diyor. Siz reglin bittiği gün ile yumurtlamanın olduğu günü karıştıyorsunuz.
Kadında yumurtlamanın olacağı günü hesaplamak için aşağıdaki yöntem kullanılır:
Bir adetin ilk günü ile sonraki adetin ilk günü arasındaki süre kadının adet döngüsüdür (çoğu kadında bu süre 28 gündür). Bu süre hesaplandıktan sonra bulunan rakamdan 14 gün çıkarılır ve bu şekilde ortaya çıkan rakam bize adetin birinci gününden itibaren hesaplanmak koşuluyla yumurtlamanın olacağı tarihi verir. Örnek olarak adet döngüsü 31 gün olan bir kadında 31-14=17 bulunduğunda, kadının yumurtlama günü adetin ilk gününden başlanarak saymak üzere 17. gündür. Bu tarihten 5 gün öncesi ve 2 gün sonrası kadının gebe kalmaya en elverişli olduğu günler olarak kabul edilir. Bu günler içinde ya ilişkiden kaçınmak ya da tam koruyucu olmasa da prerzervatif gibi gebeliği önleyecek bir yöntem kullanmak gerekir.
www.jinekoloji.net/takvim-yontemi-gebelikten-korunma
Gizli Üye(25-29)+1 yılGün aşırı ve özellikle yumurtlama döneminde kalça altına yastık katarak ayrıca eşinin bol fındık fıstık badem kaju ceviz bal tahin ya da bulabilirse doğal propolis yemesi lazım propolis sperm sayısını ciddi oranda arttirir
10 Yorumla
+1 yılAraya biraz zaman girdiyse biraz zor uğraşmak lazim hormonlari eski hâline getirmek zaman isteyebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. İlk çocukta nasıl yaptıysanız ikincisinde de aynı şeyleri yapın işte 😅😁
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun zaman oldu
Soran+1 yıl7 yaşında
Soran+1 yıl8 yılın sonunda ilk andaki tutku tabii olmuyor ben çok strese girdim 2 aydan fazladır korumasız ilişki oluyor ama çocuk olmuyor
Soran+1 yılİlk çocuk evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım kendimi geçtim çocuk çok yalnız sürekli kardeş istiyor tüm arkadaşlarının var gün sonunda evde yalnız ben ve babası bir yere kadar oynuyoruz onunla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz de bu ara bebek istiyoruz ve deniyoruz. Doktor gün aşırı ilişki önerdi sprem kalitesi açısından. Ayrıca yumurtlama dönemini bilip o tarihlerde ilişkiye girmelisin
10 YorumlaHayır, gün aşırı ilişki hem yeterli hemde olması gereken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Stressiz bir yaşam iki taraf icinde, spermler icerde kalmali pozisyon yap disari kacmasinlar
00 Yorumla
+1 yılOlmaz tabiki çok zikmeyle çok çocuk olmaz Ata sözü bu
00 Yorumla
+1 yılSanırım yumurtlama zamanından birkaç gün önce yapılmalıymış öyle biliyordum ben
00 Yorumla
+1 yılBence yumurtalar çiftleşmiştir, üç hafta falan geçsin bakalım, test negatif mi çıkıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. eşin boşaldıktan sonra bacaklarını yukarı kaldırıp biraz uzan. bacak omuza yaptırır gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılO bahaneyle cinselliginiz artmış işde siz devam edin olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHergün yapmanız dezavantaj zaten. Yumurtlama günlerinde yapmanız önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOvulasyon günlerinde hamile kalma ihtimalin daha fazla
00 YorumlaKontrole git. Polikistik vs var mı baktir
07 Yorumla
Soran+1 yılPolikist var ama yıllardır olan bir şey ilk çocuğum evlendikten 3 ay sonra oldu şimdi neden olmuyor anlamış değilim
Soran+1 yılDoktora gittim çocuk istemeden önce yumurtalıklarında herhangi bir sorun yok normal yolla hamile kalabilirsin dediğiniz gibi baktın olmuyor çatlatma iğnesi kullanırız o şekilde olur ama ben çok kafama takıyorum
Soran+1 yılKendimi suçlu hissediyorum çok ara verdim bencillik yapıyorum kendimi düşündüm çocuğu düşünmedim bir yandan da atanmak istiyorum
- +1 yıl
Ama zaten seni bu hale getiren bu psikoloji. Bence her şey zamanında güzel. Şu an tam zamanı diye düşünüyorsan eğer tam zamanıdır. Acele etmeden keyifle hem ilişkinizi tazeleyin hem keyfini çıkarın hem de çocuğu hayal ederek biseyleri arzulayin. Gün aşırı olursa daha güzel sonuç alırsın. Haftada 3 ideal ama 4 de olabilir. Tekle yetinme ama her defasında. Biraz yorucu olacak ama 2 belki 3 defa boşalmasını sağla. Bunun için ek takviye besinler de yiyin. Ayrıca özelden yazmaya ne dersin.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle Yumurtlama döneminde 2 gün dedi
00 Yorumla İçine gelince hemen çıkma
00 YorumlaYok bir kez iyi sıkıp içine bosalmasi yeter
00 Yorumla
+1 yılen ummadık zamanda gelir
00 YorumlaNasip bea siz yapmaya devam edin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Doktora gittinizmi
00 Yorumla
+1 yılDoktora danışman daha doğru olur
00 Yorumla
+1 yılEn verimli zaman reglden sonraki haftadır
00 Yorumla
+1 yılYumurtlama dönemine dikkat ediyor musunuz
00 YorumlaYumurtlama döneminde sık sık yspın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece bir kez tam boşalsa yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldogru gunu bulun o gunlerde yapin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 üç gün ne yaa. her gün. tuttuğu yerde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer gün 2-3 posta yapın hepsinde içine boşalsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhergün yapın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Stres
00 Yorumla
+1 yılenuste saglam insin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık.
00 Yorumla
+1 yılDenemeye devam edin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerekmez
00 YorumlaNe zamandır böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeep yap