Cinsel Yaşam İlk öpüşmeden sonra ilişkinizde neler değişiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yani öpüşmenin nasil bir etkisi oluyor? İlk öpüşmeden sonra ilişkinizde neler değişiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öpüşünce birde uzun sürerse eller kalcana iner memeler nasibini alır seninki sulanır bizdeki taş gibi olunca yumusatana kadar yol aliriz 0 0 Yorumla
47kiloyakadardevam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ondan sonra sahiplenme kıskanma falan saçma sapan şeyler olmaya başlıyor heyecan da azalıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl MerhabaSizdemi sevgilinizle daha öpüşmediniz ve nasıl olacak diye merak ediyorsunuz benim gibi? 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. maalesef kızlar hemen belden aşağı düşünüyor masumca öpmüyorlar 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl unuttum boyle seyleri hatırlamıyorum 2 1 Yorumla Suzetaliyah +1 yıl @eyşantezcanatay aa Eyşan sana yakışmadı bak böyle şeyler Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çok iştahlı ve güzel oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstahli derken, konu cinselliğe mi kayıyor Yorumla canturkkk +1 yıl Cinselliğe kaymaz ilk seferde ama bir sonraki seferlerde cinselliğe doğru eğilim oluyor ve cinselliğe kayıyor Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İlk öpüşme aşkı tetikler 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Normal sabah kalkiyoz devam yani istek fazlalasiyo 0 0 Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Kelebekler gibi uçuyorsun 0 0 Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Samimiyet artıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil mesela Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Yani herhangi bir ilişkimde ne zaman öpüştüysek biraz daha samimi biraz daha birbirimize yakın olmaya başladık Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Devamını istiyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öpüşünce birde uzun sürerse eller kalcana iner memeler nasibini alır seninki sulanır bizdeki taş gibi olunca yumusatana kadar yol aliriz
Ondan sonra sahiplenme kıskanma falan saçma sapan şeyler olmaya başlıyor heyecan da azalıyor
Merhaba
Sizdemi sevgilinizle daha öpüşmediniz ve nasıl olacak diye merak ediyorsunuz benim gibi?
maalesef kızlar hemen belden aşağı düşünüyor masumca öpmüyorlar
unuttum boyle seyleri hatırlamıyorum
@eyşantezcanatay aa Eyşan sana yakışmadı bak böyle şeyler
Çok iştahlı ve güzel oluyor
İstahli derken, konu cinselliğe mi kayıyor
Cinselliğe kaymaz ilk seferde ama bir sonraki seferlerde cinselliğe doğru eğilim oluyor ve cinselliğe kayıyor
Devamını bekliyorum :D
İlk öpüşme aşkı tetikler
Normal sabah kalkiyoz devam yani istek fazlalasiyo
her şey o gün başladı bende
Kelebekler gibi uçuyorsun
Samimiyet artıyor
Nasil mesela
Yani herhangi bir ilişkimde ne zaman öpüştüysek biraz daha samimi biraz daha birbirimize yakın olmaya başladık
Devamını istiyo
Guzel
Bi etkisi olmuyor
Ask artiyor