İlk sevişmeden sonra neler oluyor nasıl ve ne hissediyorsunuz nasıl davranılıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani bittikten sonra sarılıp uyuyoruz çıkışta yemek yiyip yurduna bırakıyorum
Ne hissediyordunuz ilk sevismeden sonra ya da digerlerinde eger aynı seyi hissediyorsanız
Yani keyif alıyorsun rahatlama hissi sevgiline orgazma mutlu etmenin tarzını yaşıyorsun onunla bitkin halini görüp daha çok yükseliyorsun ama kıyamıyorsun da bu sefer
Sadece rahatlama hissi mi yani? Peki o bitkin olunca neden yükseliyorsun anlayamadım
Onun o masum ve bitkin hali onu o hakem getirmenin gururu ve hissi
Oyle masum mu gorunuyor bitkin olunca
Aşırı hemde birde az cilveli ise
cilveli nasıl oluyor ne tarz seyler
Ne biliyim gerçekten zevk aldığını gösteren emareler oral sonrası dudağını vs yalamasi bana sirnasip tekrar istemesi gibi gibi
Sirnasmasi dedigin tekrar yapmak icin mi yoksa is bittikten sonra sarılıp opmesi falan gibi mi
Her ikisi de ilişkiyi değerlendirmesi söyle iyiydik ve ya aşkım şunu yapalım vs diyor öneri vermesi.
nasıl degelendirmesi gusel gecti surada zevk aldım gibisinden mi? ilk kez sevistiyseniz nasıl davranılması guzel olur peki
İlk kez de biraz utanır vs ama erkek deneyimli ve kızı yönetip yönlendiriyor kızı mutlu ve orgszm etmek için uğraşıyorsa kız zevk alit
Ilk yaptigimizda benden mi utanir ki? karsimdaki kisi ne kadar deneyimli bilmiyorum tamamen kimse kimseninkini tam bilemez ama bu kisi hic sevgilisi olmamis kafasi uyusmamis daha once ilk kez seninle boyle uyumlu oldum diyor o yuzden bilmiyorum
Sen ilk kez mi seviseceksin. Kim bu kişi
evet sevgilim henuz bir sey yasamadık ama yasarsak diye dusunuyorum aklima geliyor oyle
benden niye utanir onu anlamadim sevmedigi icin mi
Senden utanır diye bisey demedim ki
ilk kez de biraz utanir falan dedin ya biraz once ondan dedim
Sevişmeye başlayınca mesela partneri Kızıl soyarken veya da ne bileyim işte yatay geçtiği zaman ilk öpüşme veya ilk temas esnasında yani sonuçta ilk defa s******** Yani normaldir
ben utanmam o da utanmasin yani o zaman kendini samimi hissetmiyor yeterince diye dusunurum ne biliyim
Ne kadar süredir sevgilin. Ve aramiz da ten uyumu çekim vs var mi
3 ay flort olarak gecti 3 aydır da boyle sevgili gibiyiz evet var gibi hissediyorum cok fazla bir sey olmadı gerci ama biraz yakınlasınca cekim oluyor
Yaşlar kac
ben 30 o da 34
Biraz geç değil mi ilk sevismen için
anlamadim ne yapmam lazim bunun icin
Nasıl ne yapman lazım yani Neyi soruyorsun Tam olarak anlamadım ki sevişin işte soru Ne yani
biraz gec degil mi diye sordun ya ben de onun icin sordum e ne yapiyim o zaman diye :D yas olarak bi manasi yok iliski bakimindan sordum ben
Yani bu kişiyle mi İlk defa sevişeceksin Yoksa hani hayatın boyunca mı ilk defa sevişeceksin hani O kısma şaşırdım
sasirilacak bir sey yok hayatima girenler sacma insanlardi onlarla yasamak istemedim sadece yuzeysel gecti o kadar. Onlarla yapsam muhtemelen cinselligin kendisinden soguturlardi insani ama bu kisiyle oyle dusunmuyorum ondan sordum olay dusundugunden bagimsiz yasla ilgisi yok aradaki iliskinin gelisimine bagli
Bununla uyumun var mi
hemen simdi yasamiycagim icin biraz daha zamanla daha iyi anliycam bunu ama karsimdakinin tavri hosuma gidiyor ayni sekilde ozenliyse devaminda gorurum
buradan da yazabilirsiniz ozel degilse
Karşılıklı hediyeler veriliyor çaylar içiliyor
nasıl hediyeler
Ben genelde sevişme bitince azdığımız için sekse devam ediyoruz
Ama sen seks sorasını mı mrak ediyorsuın? :D
evet o ikinci de bitince yani daha once hic sevismemissiniz sadece yuzeysel olmus diyelim yasamaya karar verip yapınca sonrası nasıl oluyor neler hissediliyor onları merak ettim
Ben sohbet etmeyi seviyorum. Çıuplak bir şekilde uzanıp ya da üstünde, öpüşüp koklasıp nasıl olduğunu falan konusmayı. Arkamı dönmektense o anın huzurunu sürdürmek hosuma gidiyor
Opusup koklasmak guzel olur peki nelerden sohbet ediyorsunuz nasıl gectigiyle mi alakalı
Ya o an aklına ne gelirse :D
Bazen ben pislik olsun diye giderim "nasıl s.. tim ama seni" falan demiştim gülyoduk tabi. Şakalaşmayı severim
bazen de kuılağına ona ne kadar doyamadığımı anlatırım. Bana nasıl hissettirdiğini vs. Onun nerelerini sevdiğimi
Ya da tekrar yapsak sunu mu denesek
Ama bu sırada kesinlikle elleşirim. Memelerin kaçısı yok :D
Yani pek sevgiliye denecek bir cumle gibi gelmedi bana ilk kez sevismenin ardından bide tuhaf karsılardım sogurdum muhtemelen
Aaa ben ilki için demedim pardon. İlki için diyeceklerim farklı olur ya.
Öncelikle iltifar ederdim kesinlikle. Ve içtenlikle yapardım bunu. Saçlarını, dudaklarını över, hala onu arzuladığımı hissettirirdim. Elim ala vücüdunda gezerdi kesinlile kadının. Onu nasıl arzuladığımı doyamadığımı yaşatırdım ona. İlki için öyle şeyler demem ya
Onlar ilerisi için artık birbirimize yatakjta alışınca.
PArdon cidden
Sorum ilk sevismeden bahsediyor okumus olsan gorebilirdin. Anladım iyiymis
Ya gördüm ama sonra unutmusum. Yoksa kafamı yarmana gerek yok 😅
Bence ilki için olması gereken de bu. Kadınına cidden değerli hissettirmelisin. Kadın, kendine değer verildiğini bilmeli ve erkeğinden hissetmeli diye düşünüyorum.
Bu hep olmalı zaten ama bir kadına bunu göstereceksen bu ilki olur çünkü gerisinde artık bilir zaten
Yani deger vermeyen biriyle birlikte olmazsın zaten magara adamı magarada yasasın. Bu ilki olur dedigin ne demek istedin anlamadım? Aslında ben neler yapılır karşılıklı neler hissedilir bunu sordum karşımdaki erkek de fazla tecrubeli degil.
Tectübeli erkek olmaması sıkıntı değil ama dikakt et çünkü bir soru da vardı bak adam resmen hayvan. Bak atayım yorumları yok Kendimi ifşa etmiş olacağım ama
Bir kadın cinsel ilişki sırasında neden böyle davranır? ↗
Bak tecrübesiz ve bencil adamın yapabileceklerine baksana
Okudun mu
bakıyorum bir dk
Baksana ben kadina üzüldüm
bu sekilde ne yasadıklarını bilmiyoruz ki ama eger bu adam oyle mi bilmiyorum genel olarak karsıdakini hazırlayabilecek durumda degilse sadece on sevisme olur ani karsılıklı bu isler eger hala kendimi o moda sokamadıysam devam etmeyelim bugun kusura bakma derim karsımdaki kisi kibar biri yapı olarak bilmiyorum ya duruma gore artık ne biliyim
Özel derse giricem bitince yazarım odstum
tamam
Ama işte benim kastım şu. Bu tarz iş bilmez, bencil bir erkeğin elinde de ilk tecrübe cidden kadın için travmatik olabilir.
Bencil ise dediğin gibi olur ama bunu önceden erkeğin tavrına tarzına sana yaklaşımına göre bencil mi değil mi az çok anlarsın karakterinden dimi
Tahmin edebilirsin ama %100 anlayamazsın.
yani bu kisiyle mesela iletisimim iyi gibi bana hep acık olursan daha iyi anlasırız ne dusunuyorsan de diyor onun dısında karsı tarafın dusuncelerini kafaya taktıgını falan soyluyor ona gore davranıyor genelde boyle biri bu konuda da biraz boyle olmaz mı?
Dostum insanların sosyal ve cinsel davranışları farklı olabilir. Ben sana %100 hiç bir şey diyemem. Öyledir de diyemem, değildir de diyemem. İnsanlar bazen niyetlerini saklamakta çok iyi olabilirler ya da olmadıkları gibi davranma konusuda
Tabi %100 garanti hicbir seyde yok ama illa bi egilim vardır ben onu soruyorum yoksa hicbir seyi bilemezsin yasamadan eninde sonunda yasanacak ben fikir olarak sordum dediginin altına imza atmayacaksın :D
Valla illa merak ediyorsan sexting yap derim dostum ve kendini ona sal. Bakalım nasıl bir ilişki yönetiyor. Genelde orada görürsün açıkçası
Yok o da benlik degil hic sevmem oyle konusarak falan onun yerine canli olarak yaptıgımız seyler olursa ya da yakınlasma onlara bakarım bana odaklanıyor mu odaklanmıyor mu eger istedigim gibi olmazsa devam etmem istedigim gibiyse ederim en azından
Benim korkum sen bakiresin ve o an sana saygı duymaması. Çünkü inan iyi sevişen fena şeyler yaptırabiliyor. Biraz daha zaman tanı derim o zaman arkadaşa
Bir kadının ilki cidden çok önemli. Gizliyim o yüzden diyeyim, bu siteden biriyle ilk sevişmesini yaşadık. MEsela onunda dediği buydu. O kadar güven verdin ki kenidimi sana salabildim ve harika bir gün oldu diye. Hala da ister ara ara. Ama orada bencil olsam ya da ona saygı duymasam belki nefret edecekti
Saygı duymaması derken ne gibi seyler olabilir ki bilmedigim icin soruyorum? Aynen tanıycam hemen simdi degil zaten ben fikir almak icin sordum, fena seyler derken ne gibi seyler yaptırıyor anlamadım ki
Ben mesela girmeyeceğime söz vermiştim. O an sevişirken deli gibi içine girmemi istemesine rağümen girmemiştim eski bir kız arkadaşımla bunu yaşarken. 2-3 defa orgazm olabilmişti rahat olduğu için.
Ama mesela o kız, o an isterken ben girsem rahat alırdı ama bu istemediği bir şey olurdu. Kadın olarak o moda girince kendinizden geçiyorsunuz cidden. Erkeğin kontrolü iyi olmalı. Sen yap dedin diye yaptım diyecek iradesiz biri olmamalı
o sevismeyi yasarken ya da biraz daha ilerisinde yaptıgı seylerle kendini belli edecek zaten o an istemezsen devam etmezsin ki sana bagli biraz da
O moda girince her iki taraf da kendinden gecebilir zaten ama o an iki taraf da istiyorsa yapılır zaten istemedigi bir sey olsun ki eger iki taraf da istiyorsa neden durmak istediniz onu anlamadım
Güçlü biriyse ve sen zayıfsan o an nasıl durdurabilirsin bir adamı? Diyelim ki sen istemiyorum dedin ve seni dinlemiyor. Bunlar gözü korkutan şeyler. Ben şeytanın avukatlıgını yapmayı severim biraz 😅
Kız arkadaşım bakire kalmak istiyordu hemen ilişkiye girmek istemiyordu. O yüzden. KEndimize hakim olamayacağından korktuğu için de bir şey yapmak istemiyordu.
Olayın anıyla alınan bir kararla değil, öncesinden hazır olarak bunu yapmak istiyordu. Ben de saygı duydum
Yani ben istiyorsam durdurmak istemem ama istemiyorsam o da durmalı yoksa tecavuze girer bu sikayette de bulunulur boyle bir durumda. Dedigin durumda erkek gücü vardır illa kadınla bir olmaz ama kadın kendini geri cekip bazı hareketlerle sıkıstıgında girisi kapatabiliyor zaten cok zorlar karsı tarafı da o da. Bunun dısında niyeti kotu biri degilse yani psikopat degilse zaten iliskiye girecegi birini istemedigini ve bu kadar geri cektigini gore gore o kadar da zorlamaz diye dusunuyorum
Dostum okuyamadım, özel derse geçiyorum. Müsait olunca okuyup dönüş yapocam
tamamdır
Yani işte o yüzden sen cocugu iyice tanısan sıkıntı yok. Adım adım dene. İnan ne kadar kasarsa kassın girmekle kafayı b ozduysa girer.
Ayrıca şikayet etsen de ben sana diyeyim. Kendi rızanla girmişsin konusmalar var, şimdi pişman olupşikayet ediyorsun derler. Bu ülkede kadınlar düzgün korunmuyor maalesef yasalar tarafından
Yani buyuk konusmayayim ama karsi tarafta silah gibi herhangi bir durum yoksa ve kadin istemiyorsa kadin kendini kastiginda baya zor olur zaten kadin da oyle durup beklemedigi icin asiri zorlar erkegi o da zevk almaz ama bu erkek tipi psikolojisi bozuk hayatinda fazla kadin gormemis kisiler icindir buyuk ihtimalle o denli gozunun donmesi baska turlu aciklanamaz. Aslinda kendi rizanla oraya da gitse cinsellik icin gittigini gostermez o yuzden eger zorlama olursa bu ispat edilir eger ortada o denli bi zorlama varsa muhakkak muayenede tespit edilir delil olur her turlu
Ama işte düşün, bunu tecrübe ettikten sonra olsa ne olmasa ne
E memnun kalmazsan bir sey yasamazsin ayrilirsin boyle birinden zaten yoluna devam siradakilere bakarsin neden bu kadar dusundun ki illa o kisiyle olacak diye bir durum yok :D
Aman bişi demedim ya :D Ben konustgumuzu bile unuttum :D
Sen naptın oldu mu bir şeyler aranızda
Ciplak yatiyosun ve birbirinizin bedenine elliyorsunuz soyle bi yarim saat falan
peki ellesmelerden sonra napiliyor
Genelde seksten sonra cok zevkli olur oyle seks yapmayida dusunuyormusun?
dusunuyorum biri var hayatımda ama sonrasında heyecan oluyor mu neler hissediliyor o sırada
Yaz bana anlatayim
Yanlis anlamaz isen tabi
tmam
Actim
Hiç yaşamadım bilmiyorum
Tekrar yapma dusuncesı 😀
Onuda yapınca sonrasında neler hissediliyor
Yav ne olacak soruya bak
Bayağı ıslak oluyoruz
Düşünce olarak mı
Fiziksel olarak ter ve diğer sıvılar
peki karsılıklı nasıl hissediliyor sen ne hissediyorsun o nasıl hissediyor
Hatunun mutlu olduğu kesin bende rahatlama oluyor vücut rahatlıyor
Sende mutluluk olmuyor mu yani
Ilk de olmuştum sonradan rutin oldu ekstra mutluluk vermiyor
Her yeni kisiyle ilk kez sevistiginde olmuyor mu yani sonucta o kisiyle ilk kez yapıyorsun
Sen rutin sevgilinle mi yapıyorsun o zaman
Ne her yenisi eşimde başkasıyla olmadım
Tamam anladım ben bekar sandım birden seni kusura bakma evliyken dedigin gibi olabilir ama yine de hic mutluluk hissetmiyor musun rutin oldugu icin mi yani ne biliyim gorev gibi oluyor senin dedigin
Hayır görev gibi görmüyorum aksine eşimle aramda çok iyi bağ var ikimizde ne istediğimizi biliyoruz cinsellik aramızda güzel bi bağ
O zaman neden sadece o mutlu oluyor sen mutlu degilmissin gibi konustun sanki rutine baglamıs oylesine yapıyomussunuz gibi
Tabi ki eşimle olmaktan mutluyum yanlış anlaşılma olmuş hani yeni durum olur farklı mutluluklar olur ya öyle olmuyor yoksa tabiki esimle birlikte olunca mutluyum yeni bisey değil
Anladım sevindim. Peki yeni farklı bir sey dedigin ne gibi seyler mesela
Tatile gitmek, gezmek falan cinsel anlamda farklılık değil
Yani rutin oldugu icin mi cok farklı gelmiyor baska seyler yapsanız mutlu olmaz mısınız fartklı ortamlarda yoksa yine oyle mi geciyor ben de evlenirsem simdi bi tereddute girdim :/ tatile gidip gezince mutlu olmak kisiyle ilgili degil ki ama karsılıklı sıkılma mı oluyor siz kac yıllık evlisiniz acaba
3 seneden fazla ama cinsel birlikteliğimiz 5 seneye yakın sıkılma olmuyor çünkü cinsel istek oldukça ruhen rahatlama oluyor şöyle düşün sana iyi gelen bi şeyi tekrar tekrar yaşamak gibi her tekrar güzel ama yeni bişey değil
Boyle soyleyince guzel geldi kulaga tamam anladım :D yine de ben her yaptıgımda uzun sure de gecse karsı taraf heyecanli mutlu olsun isterim yani esim bana sadece oyle guzel geciyor iste rahatliyoruz derse bunu sanki zorla yapiyormus gibi hissetirebilirdi
Zoraki niye olsun istek oluyo zaten aramızda çekim oluyo anlıyoruz zaten , görev gibi görsek evlilik biter eşler birbirini istemediğinde evlilik bitiyor ya da tek taraflı olursa evlilik bitiyor
Anladim benim biraz evlilik korkum var da ondan destim kusura bakma, ya evlendikten sonra artik bikilirsa karsilikli baslardaki gibi olmazsa diye simdi sen de oyle mutluluk gibi olmuyor deyince kafamda yine soru isareti oldu
Cinselliği yaşamadığın için merakin normal evlilik sadece cinsellikten ibaret değil eşimi sevmem onu koruma içgüdüm olmalı ve onunla birlikte mutlu olmaya çalışmak lazım hasta olsa ya da bi şeye üzülse onun yanında olma destek olma duygusu taşıyorum cinsellik bizim en özelimiz işte
Ben cok fazla bir sey yasamadım cinsellik konusunda daha once simdi bir sevgilim var henuz yasmadık daha yeni ama aklıma geliyor ilerde sıkılma olur mu eger evlilik olursa biraz canımı sıkıyor insanlar oyle diyor ya insan 5 sene gecince esini artık farklı goruyor sıradan biri gibi falan diyorlar o zaman ne anlamı var diye dusunuyorum. Evet dedigin gibi birlikte mutlu olmaya calısmanız destek olmanız da guzel siz birbiriniz baya severek evlenmissiniz demek ki
Bende hiç farklı görme yok aksine daha da bağımlı gibiyim ikimizde ilk cinsel ilişkimizi beraber yaşamıştık bu da bizim için önemliydi
benim de ilk olacak onunkini bilmiyorum acıkca sormadım desmeyi sevmedigim icin o da bana acıkca sormadı ama kendi daha once sevgilisi olmadıgını ima etti ben kimseyle oyle uzun sure gorusmedim en fazla 1 ay birine yanastim ciddi manada onunla da uyusmadıgımı anlayınca gorusmedim ilk kez seninle uyumlu hissettim kendimi dedi ama yine de bilmiyorum hic bir sey yasamıs mıdır. Sizin ilk iliskiniz iyi mi gecmisti ikinizin de tecrubesi yokken
Titriyoduk heyecandan ama ikimizde çok istekli olduğumuz için tüm günü birlikte geçirdik detay veremiyorum bazı şeyleri anlatamam ama güzeldi
ben de heyecanlı olurum illa ki ilk kez sonucta ama guzel gecmis olması iyi hala da isteki olmanız falan. bu dedigim kisi sence daha once iliskiye girmis midir biriyle gorusmelerimizde de biraz heyecanlı gibi gerci daha yeni 3 aydır gorusuyoruz ama
Bilmem imkansız tanıdıkça yaklaşırsınız birbirinize
Tabi ama bir fikir olarak sordum sadece en son konustugu kisi de yalan soylemis ona ondan sonra sogudum o kisiden de bu islerden de dedi simdi uzun zaman sonra seninle uyumlu goruyorum kendimi dedi. Aynen su an icin biraz erken benim icin daha sonrası icin dusundum
Maalesef insanların çoğu yalan söyleme konusunda çok ileri gidiyorlar evlenmeyi düşündüğümüz için birlikte olduk biz
Evet haklisin zaten su an baslardayiz. Bu kisi de ailesiyle ilgili bahsediyor bilgi falan veriyor benimle de ilgili soruyor ciddi olarak yaklastigini hissediyorum ama insanlara genel olarak guven olmuyor haklisin. Benim icin de erken ama sordum eger olursa diye
Hiç yaşamadım
pekiii
Zina yapmayın oy guzum
yapmadım simdiye kadar ama yani hayatımda biri var dur bakalım
Sakın yapma
Neden ki oyle dedin
Zina ahiretligi yakma
Kotu bir sey yapmıyorum ki yani sıradan gordugum biri ile degil en azından
Ayrıldıktan sonra ki verdiği pişmanlık
Oyle bir durum olursa herkes yoluna bakar en kotu guzel bir anı olarak kalır
Gelecekteki eşine ben patlağım demeyi nasıl becerebileceksin o vicdanın rahat edecek mi
Ya pardon da niye patlak matlak gibi tuhaf tabirler kullanıyorsunuz sanki suc islemis gibi kotu bir niyet yok ortada bu kisiyle ayrılma senaryosunu sen kurdun hadi senin hayal gucune gore oyle diyelim sonrasında eger hayatımda biri olursa ben bunu saklamam ki ayıp olarak dusunmuyorum gidip de tanımadıgım kisiyle gunubirlik iliskiler yasayan biri de degilim yani belki karsımdaki adam da senin bagnaz deyiminle patlak biridir yani kusura bakma ama konusma uslubun cok cirkin
Sana olacağı söylüyorum görünen köy kılavuz istemez sen evlilik öncesi bu mevzulara girme. Yoksa herkes arkandan patlak der
Yahu bu benimle ilgili benim hayatım sen dini acıdan mı diyorsun toplumsal kurallar icin mi onu da anlamadım. Herkesin arkamdan ne diyecegi gram umrumda degil ve bunu bilmeleri icin o iliskiyi yasadıgımı bilmeleri gerekiyor. Tanıdıgım hic bir seyler yasamayan kız yok ayrıca yani kimse onlar icin kotu bir gozle bakmıyor anca sıg kesimler senin baktıgın gozle bakıyor bu kadar yobaz olmamak gerek. Kaldı ki evlenen butun arkadaslarım daha once baska sevgilisiyle birlikte oldu bu o kadar kafanda buyuttugun kadar muhim bi olay degil ki onların sevgilileri de daha once iliskileri vardı herkes kendi dengiyle mutlu sen eger yasamak istemiyorsan sen de kendin gibi yasamayan biriyle olursun nedir bu insanları kategorize etmeniz
Kim patlak biri ile evlenir ki. Kötü yola düşersin bak değmeyecek insanlar için kendini kullandırma.
Sen benim ne anlattıgımı anlamadın ki :) Ya kimse bu sekilde dusunmuyor insanlar. ben bunu kullandırma olarak gormuyorum iste sen oyle goruyorsun ben bunu kendim istiyorsam yaparım beni zorladıkları icin degil. senin dedigin gibi erkek kalmadı bile ben kime kendimi saklıyım ki erkekler bu haldeyken her gelen kadını kabul eden erkekler icin mi ben kendimi saklayacagım. kaldı ki bunca zaman sakladım. ha bu arada patlakla kim evlenir dedigin butun dunya onlarla evleniyor kadın erkek farketmez..
Ben evlenmem niye bakire varken patlakla evleneyim aga kaldı ki bakır erkek niye olmasın bir çok erkek bakir aha
Sen bakirsen tabi ki oyle biriyle evlenmek isteyebilirsin normal buna bir sey dedigim yok. Ama benim evlenecegim kisinin senin deyiminle patlak olup olmadıgını nereden biliyorsun cok azınlıkta onlar
Allah'a günahlarını affetsin ne diyeyim
Ben seni anladım da sen beni anlayıp mantıklı cevaplar vermiyosun kendi dusunceni empoze etmeye calısıyorsun bu sekilde demen karsıdakini daha da aksini dusunmesine sebebiyet veriyor
Sagol senin de gunahlarını affetsin diyeyim
Ahmak olma akıllı bir kız ol ve yanlış bir şey yapma
Değilim zaten iyi yetiştim düzgün biriyim karakterim eğitimim de öyle kimsenin saçma sapan düşüncelerine göre uyum sağlamam sadece ben doğrum neyse ona göre davranırım bu bugün senin dediğin gibi olur yarın olmaz herkesin doprusu kendine bunu diyorum. Ben iyi yetiştirdiğim için kendimi kimsenin hakkımdaki çapsız lafını da kaale almıyorum herkes kendine baksın.
Sen müslüman mısın veya inançlı biri misin
Ben dindar bir insan değilim ailem de öyle iyi insanlarız karaktersiz yalancı insanların hakkına giren kişiler değiliz ama dindar da değiliz. Iyi insan oldugum surece dinin bir onemi yok. Hepimiz allaha inanıyoruz inançlıyız da ama din olarak bakmıyorum ben düzgün biriyim bunun farkındayım
Anladım kendine özsaygın yok. Kendini kullandırmak istiyorsan karar senin
Seni dinlesem sadece kendi fikrimi önemsemeden o zaman özsaygım olmazdı
Evlenmeden ilişkiye girmek nasıl kendine saygından dolayı oluyor aga
Ya anlamıyorsun işte. Evlenmeden ilişkiye girmek olarak düşünme bunu. Ben belki biriyle olucam ama o kişiyle evlenip de yaşıycam ya da evlenmeden yaşıycam bunu zaman ve kendi hislerim kendi doğrularım gösterecek bak 30 yaşındayım bu zamana kadar bir şey yapmadım sevgilimle de yapmadım. Ama bu o an kendim için doğru bulmadığımdan yapmadım kişiyi doğru bulmadım tavrını doğru bulmadım aklıma yatmayan bi seyler vardı ve yapmadım cunku canım yapmamak istedi. Ama genel olarak yapmak istemediğim için değil ben de istekliyim ve zor duruyorum. Eğer karşımdaki kişiyi kendim için doğru bulsam aklıma yatsa bu kişi o kişiyle yapabilirdim ben de önüme gelen kişiyi istemiyorum bunu anlamıyosun sen. Ha evlenirim yaparım ha evlenmeden yaparım ama evlenmeden yaptığım için kullanılmış olmuyor kimse canım istemiş ve yapmış oluyorum bunu da yaptık diye evlenmek zorunda değil kimse olur olmaz orası ayrı mevzu ben özsaygım olduğu için kendi doğru bulduğum zamanda yapacağım bunu senin dediğin gibi başkalarının doğrusuna göre değil kendi özsaygımdan dolayı kendi düşüncelerim ve isteklerim için yaşayacağım. Sana da öneririm...
sarılıp uyuyoruz
ilk kez yaptıgınızda da mı nasıl hissediliyor
gayet güzel birde heyecanlı oluyor
ne gibi heyecanlı neler hissediliyor
güzel şeyler buraya yazılmıyor
Çok güzel oluyor 😂
guzel oldugunu hepimiz biliyoruz onu mu sormusum
Sevişmeden kastın ne kadar ileri
ya sevgilimle yuzeysel seyler yasadık ama ben gercegini yasamak istiyorum biraz eger olursa sonrası nasıl geciyor bunu merak ettim neler hissediliyor karsılıklı neler yapılıyor gibi
Tabi kişiye göre değişir
Genel olan nedir bir yorum yap bari
Tam ne soruyorsun açıkça bana yaz
yani neler hissediliyor sen ne hissediyorsun karsındaki ne hissediyor o andan sonra ve ne gibi seyler yapılıyor hemen arkasından sevisme bitince
Sarılıp yatılır sonra istenirse bir daha olur
Peki nasıl hissediliyor heyecanlı mı yoksa gergin mi nasıl davranacagını bilemiyor gibi mi yani ilk kez ya sonucta
Yok rahatlamış ama heyecanlı
Sonra napılır hemen uyunuyor mu ilk sevisme bu sonucta
Hayır biraz durulup devam
ellesme gibi mi
Sen bi yaz 😂😂😂
Hic olmadi ama daha çok sahiplenirdim
sahiplenmek derken