Erkek kadından daha çok etkilenir mi?
Seni kullanr, günah münah yazcaklar yazmasın 😂😂😂
Seni kullanr, günah münah yazcaklar yazmasın 😂😂😂
Bu kişilere göre değişebilecek bir durum.
Sevgili olaylarına pek girmiyorum, uzun zamandır flörtöz takılıyorum ve sevişiyorum. Benim için en uygunu bu.
Başka biri için istediğini zaman kaybetmeden alıp yoluna devam etmek olabilir. Veya bir başkadı için daha güçlü bir ilişkinin ilk adımları da olabilir.
Herkesin mantığı, o anki düşüncesi, sana olan düşünce ve planları farklıdır, değişkendir. Kendi hayatın, nerede ne yapacağını nilecek olan yine sensin.
Iliskiden sen ne beklyiorsun? erkekler genelde avcidir, %90 cinsellik amaclidir, iliski seks amacliysa, zaten nasil etkileyecek, hersey yolunda demek.
Cinsel iliskiyle baslayan iliskilerde genelde kadin cinsel objedir, aksini düsünmeyin..
flört tanıma aşaması değil miydi?
ne ara sevişecek kıvama gelindi
Cevap
33Cevap
Beni bırakıp giden ilk ve tek eski sevdiğime karşı öpmek için bile izin isterken o benim dudağıma yapışmıştı ve epey bir yakınlaşmıştık. Sonra ben ona daha çok bağlanmıştım ve onun kokusu bileğime sinmişti. Sırf kokusu gitmesin diye ertesi güne kadar hiç ellerimi yıkamamıştım. Yani o denli bağlanmıştım ama sonra o benim değerimi bilmedi. 3,5 hafta geçmesine rağmen hala onu hatırladıkça zaman zaman gözümden yaşlar akıyor. 💔
İyi de etkileyebilir kötüde iyi bir tutkulu sevişme olursa bağ kurulur ama kötü bir başlangıç herşeyi bitirebilir
Etkilenmezler seni basit bir insan olarak düşünür seviştikten sonra bununla mı sevgili olacağım der terk eder
flört değil demekkii senın sorduguun direk sevişmek istiyorsunn ve karsısındaa istekli bir hatun varsa , erkeği durdurmak biraz zor olurr
Yüksek oranda etkiler fakat iyi mi kötü mü, orası kişilere bağlı.
Bence erkek seviyorsa ve beğenirse daha çok bağlanır
kız istekliyse vereceksin ilacını
sen istekli birine benziyosun? yanılıyor muyum :D
Aynen bu kız yoldan çıkmış zaten 30 yaşından sonra keske bir kişinin olsaydım daldan dala atlamasaydım diyecek haberi. yok insan oglu başına gelmeden akıllanmaz ama ozaman da iş işten geçer seni geri ze ka lı :)
etkleyebilir kuvvetlendirebilir tam tersi bu kız yollu da diyebilir:D
Ne zaman olunca kullanılmamış olunuyor... bu senin tercihin bence
Çok güzel etkiler. Hoş olur.
sana karşı duyguları varsa güçlendirir
İlk anda etkilenr ama bnimle bu kadr çabk olan geçmişte neler yaşmştr hissi de verr
Ne alaka yaa kız baküe zaten xd
Bakürw ajskdjdjdj
Ah bide yazabilsen neler anlatcanda
Bakire demek istiyorum😂😂😂
Merak etme anlıyabliyorum bakirelikte sorunu çözmüyo davul gergin ama tokmağnda değmedği yer kalmmş derdi eskiler :)
Eger iliski ciddiyse dahada ciddi olur
Sevişmek güzel olur ama...
Seviye cercevesinde. ilerisi sexse gider ve ayrılık olur
süreklı bulusup sevısmeye baslarsınız
dısarda pek vakıt gecırmezsınız yanı sevgılı gıbı
Dinle imanla işim yok diyosun yani 😂😂
Degisiyor djsgsg
Flört öncesi sevişirsen evlenemezsin
Sevişmek bağı arttırır
Kimisini guzel etkiler kimisini kotu yani
Flört zamanı da bakire ise sekse karşıyım
sevgi yoksa sevişmekle kalınır