Cinsel Yaşam Kız arkadaşımın ıslanma sorunu var, ne yapabiliriz? viperttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 İlk de sorun yok ama ikincide geç geldiğim için çok ıslanmıyo ve canını yakıyo bi tık büyük olduğu için ne yapabiliriz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kız arkadaşımın ıslanma sorunu var, ne yapabiliriz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Kayganlaştırıcı kullanmak işe yarayabilir. Onun dışında sevişmeyi uzat oral yaparsan daha çok ıslanabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kayganlaştırıcı alın canı yanmaz.Böyle kaslı güçlü adam bulmuş ikinciyi de atıyor valla şanslı kız. 1 1 Yorumla viperttttt +1 yıl Kaç ikinci olucak da işte maalesef Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sana da islanilmazsa artık 1 19 Yorumla viperttttt +1 yıl Öyle mi dersin 💕 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla viperttttt +1 yıl Tkp atsna Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliyim 🙈 Yorumla viperttttt +1 yıl Sohbet edelim sadece biraz deneyimlerinden yararlanmam gerek 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pp senin mi? Yorumla viperttttt +1 yıl Benim evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerede yaşıyorsun Yorumla viperttttt +1 yıl Manisa ama şu an denizli Yorumla viperttttt +1 yıl Sen nerde yaşıyosun yazciıcakmısın bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenci misin Yorumla viperttttt +1 yıl İkinci üniversitem evet öğrenciyim 24yaşındayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende Denizli 🙊 Yorumla viperttttt +1 yıl Ciddimisinn 😳 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ciddiyim Yorumla viperttttt +1 yıl Msja geçelim sıkıntı yok benimde sevgilim var zaten sohbet ederiz sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oraya geçersek ben zor dururum 😅😘 Yorumla viperttttt +1 yıl Gelmiyosun yanii 😅 Yorumla viperttttt +1 yıl Gel işte nereye kayboldun 😅😅 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kayganlaştırıcı kullanmak işe yarayabilir. Onun dışında sevişmeyi uzat oral yaparsan daha çok ıslanabilir.
Kayganlaştırıcı alın canı yanmaz.
Böyle kaslı güçlü adam bulmuş ikinciyi de atıyor valla şanslı kız.
Kaç ikinci olucak da işte maalesef
Sana da islanilmazsa artık
Öyle mi dersin 💕
Evet
Tkp atsna
Evliyim 🙈
Sohbet edelim sadece biraz deneyimlerinden yararlanmam gerek 😉
Pp senin mi?
Benim evet
Nerede yaşıyorsun
Manisa ama şu an denizli
Sen nerde yaşıyosun yazciıcakmısın bu arada