Kız arkadaşım ıslanmış olabilir mi?

Arkadaşlar ben kız arkadaşımla 1 senedır beraberım fakat cınsellık anlamında hıcbırsey yasamadık aksine kaçıyor ismini duyunca flan

neyse bugun dısarı cıktık uzerınde turuncu bır elbıse vardı ( elbısenın altı etek ) ben ıyıce ınceledım yanı onun arkasını oyle bişeyın olmadıgını adım gıbı emınım olsa ona hemen soylerdım asıl konu şuki : bıraz dolandık flan parka gitik oturup birşeyler yedık ıste sarıldım optum bıraz kalcasına dokundum gouguslerıne dokundum ama cok degıl ıste kolunun altından dokundum

sonra ısımız flan bıttı tam gıdıyorduk bırde baktımkı arkasında ıslaklık var hayır kucuk bırseyde degıl yanı bıldıgımız bardak altı kadar ıslaklık dedımkı bırsey soylıcegım ama kızma , sen ıslandınmı dedım , o da yok be flan dedı hatta dalga gectı : hee bıde pacalardan akıyomuş flan dedı gulduk , bende ona ya nolucak normal bişey dedım geçiştirdim ama o bunu üstelemedı hiçbirşey soylemedı itiraz etmedı laf degıstı flan o oyle kaldı bir itirası olsa soylerdı bana zaten

sorum : Bu kız ıslanmışmıdır ? benden haz almış olablırmı ? Tamam vajina ıslak birşey ama yuh artık sungermı ya bu oturunca ıslansın :) yardımlarnızı beklıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Oturdugu yer Flan ıslak degıl , kzı adetde degıl , cok fazla bır ıslaklıkda degıldı nemli gibiydi ama gozle gorulur bır lekeydi bal gibide ıslanmış neden anlamıyorsunuz ?
Güncellemeler
+1 yıl
ARkadaşlar oturdugumuz yer nasıldı blıyormusunuz ? hanı şu kum havuzu parkları varya ıste anladınız kaydırak salıncak flan orda demır boru var delık delık 1 bılemedın 1 bucuk metre uzunlugunda ıste cocuklar ıcınden gecıyo vs. onun uzerıne oturduk nasıl terlesın demir zaten ve altı delık delık ımkansız bişi terlemesı , orda su flan da yokdu e hadı vardı tamam kabul etsem suyun oldugunu neden tam o bolgesı nemli şekli bile cıkmışdı , ...
Kız arkadaşım ıslanmış olabilir mi?