Yardım edin kız arkadaşımın içinde sucuk kırıldı?

Ev arkadaşlarımla aramızda tatsızlık olmasın diye aldığımız her şeyi üçe böler ona göre yeriz. Dün de alışverişte kangal sucuk aldık.
Neyse eve geldim hak geçmesin diye göz kararı üçe böldüm ama kangal bozulmasın diye tam kesmedim yarıya kadar kesip bıraktım isteyen kendi hakkını kesip yiyecekti.
Bugün kız arkadaşım geldi sabah çok azmış benimde kaçırmamam gereken bir ders vardı imza atmazsam dersten kalacam "gelince yaparız" dedim. çıktım evden
bizim arkadaşlardan biride sucuktan kendi hakkını kesmiş yemiş benim hatunda kalan sucuğu alıp benim odada kendine sokuyomuş.
neyse benim ders iptal kardan dolayı hemen eve döndüm hatunu tatmin ediyim diye odaya bir girdim çat diye bir ses geldi bu salak beni diğer ev arkadaşı zannedip korkmuş benim payım kızın içinde kaldı iki saattir çıkartamadım ıslağı alınca da şişiyo bu meret yardım edin en son şarjlı matkapla delip geriye cekmeye çalıştım matkaba takıldı içinde fırfır dönüyo sucuk
şimdi matkabı da çıkartamıyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
bugün hocaya götürdük olayı çözdü arkadaşlar önce bakır sahanda tereyağlı yumurta pişirdi yumurtaların sarısını dağıtmadan sonra onu kız arkadaşımın önüne koydu ve üzerine sofra bezi örttü sucuk kokuyu alınca kendini sahana bıraktı yardımlarınız için hepinize teşekkürler